Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

:lol::lol::lol::lol:

την εφαγα ε????χι χι!!!:mrgreen::mrgreen:

τα δικα μου στο αλλο τα γραφω πιο αναλυτικα παντως να ξερεις:cool:

Οσο για την κοιλια ειδες που ελεγες οτι και εσυ δεν ειχες???ειδες πως ειμαι????και σημερα μπηκα επισημος στο 6ο μηνα:rolleyes::rolleyes::mrgreen:

αααααχχχχ σε ειδα εισαι φοβερη!!!φτου φτου!!!

σας αφηνω ξυπνησε παλι και μουρμουραει καλο μεσημερι σε ολες φιλακια!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερουδια τσουπριτσες μου!!!!καναμε το μεγαλο υπερηχο και εχουμε παθει σοκ!!!!!:shock::shock::shock:

ειναι απιστευτο το ποσο ανθρωπακια ειναι ητανε γυρισμενη στο αριστερο της πλευρο και χασμουρηθηκε 2 φορες εκει χρειαστηκαμε εμεις πανες:mrgreen: ειχε το δεξι της χερι πανω στο προσωπο και δεν μπορουσαμε να δουμε ουτε το χερι ουτε το προσωπο οποτε βγηκαμε και ξαναμπηκαμε.Ειμαστε 520 γραμ και ο γιατρος την βρηκε πολυ χαλαρηηηη!!!Νιρβανα το παιδι μου δηλ.

Οταν ξαναμπηκαμε μας εκανε την χαρη να παρει το χερι της και να την δουμε τριασδιαστατα.Ειναι μια γλυκα και εχει τρελες χειλαρες!!!:D:D

Λοιπον ετσι οπως ημουν εκει εκλεισα τα ματακια μου και ευχηθηκα μεχρι τον αλλο χρονο το Μπιφτεκακι μας, ο Λιακος μας, το Τσελο μας, η

Μπιμπιτσα μας,η Ζουζου μας,ο Μπαμπινιωτης μας,η Βικτωρια μας, η Εμμα-λεμε,το καρπουζομωρο μας η Μαλμε να ζησουνε αυτην την υπεροχη εμπειρια με τα καταπληκτικα μωρακια τους!!!!

Αμα ξεχασα καμια να μας συγχωρεσει και να μου πει να ξανακλεισω τα ματακια μου!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Φιλακια τσουπριτσες μου:D:tongue:

Μαρή Κρις μη με κάνεις και κλαίω!!!....Σ'ευχαριστώ καρδούλα μου για την ευχούλα που έκανες και για μένα και για όλα τα υπόλοιπα κορίτσια μας που θέλουν να κάνουν μωράκι...Κι εγώ το εύχομαι για όλες μας....Και χαίρομαι πάρα μα πάρα πολυ που η μπεμπίνα σου θα μοιάσει μάλλον στον κορδέλα σου μιας κι εσύ και η λέξη nirvana δεν έχετε καμία σχέση!!!.....εσύ είσαι η προσωποποίηση του άγχους, ενώ η κορούλα σου χαλαρήηηηηηηηη......!!!!Πολύ μου αρέσει αυτό!!!:lol::lol::lol:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλημερουδια τσουπριτσες μου!!!!καναμε το μεγαλο υπερηχο και εχουμε παθει σοκ!!!!!:shock::shock::shock:

ειναι απιστευτο το ποσο ανθρωπακια ειναι ητανε γυρισμενη στο αριστερο της πλευρο και χασμουρηθηκε 2 φορες εκει χρειαστηκαμε εμεις πανες:mrgreen: ειχε το δεξι της χερι πανω στο προσωπο και δεν μπορουσαμε να δουμε ουτε το χερι ουτε το προσωπο οποτε βγηκαμε και ξαναμπηκαμε.Ειμαστε 520 γραμ και ο γιατρος την βρηκε πολυ χαλαρηηηη!!!Νιρβανα το παιδι μου δηλ.

Οταν ξαναμπηκαμε μας εκανε την χαρη να παρει το χερι της και να την δουμε τριασδιαστατα.Ειναι μια γλυκα και εχει τρελες χειλαρες!!!:D:D

Λοιπον ετσι οπως ημουν εκει εκλεισα τα ματακια μου και ευχηθηκα μεχρι τον αλλο χρονο το Μπιφτεκακι μας, ο Λιακος μας, το Τσελο μας, η

Μπιμπιτσα μας,η Ζουζου μας,ο Μπαμπινιωτης μας,η Βικτωρια μας, η Εμμα-λεμε,το καρπουζομωρο μας η Μαλμε να ζησουνε αυτην την υπεροχη εμπειρια με τα καταπληκτικα μωρακια τους!!!!

Αμα ξεχασα καμια να μας συγχωρεσει και να μου πει να ξανακλεισω τα ματακια μου!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Φιλακια τσουπριτσες μου:D:tongue:

Κρισακι οταν ειδα οτι στην σημαντικοτερη στιγμη της ζωης σου σκεφτηκες και την Εμμα-λεμε που δεν την εχεις δει ουτε φωτογραφια,τοτε καταλαβα τι σημαινει πραγματικα φιλια (ακομα και εξ αποστασεως) και τι σημαινουν ολες οι ωρες που εχουμε περασει ολες μαζι με την αγωνια και την ελπιδα μας διπλα!ειμαι ΒΕΒΑΙΗ οτι τα μωρακια για να ερθουν θελουν ΠΟΛΛΕΣ ευχες απο ολους και μια τεραστια ΕΛΠΙΔΑ απο εμας.Σε ευχαριστω και εσενα και ολες τις κοπελες που μιλαμε εδω για ολα και ανησυχουμε και λεμε και καμια μ... να περναει η ωρα!!Να ζησει το νινι σου και να παρει την ψυχη της μαμας του...και γαι να μην με παρουν αλλο τα ζουμια...ΤΟ ΕΙXA ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!!ευχαριστω!!!!:D:D

2011.png

Μαρή Κρις μη με κάνεις και κλαίω!!!....Σ'ευχαριστώ καρδούλα μου για την ευχούλα που έκανες και για μένα και για όλα τα υπόλοιπα κορίτσια μας που θέλουν να κάνουν μωράκι...Κι εγώ το εύχομαι για όλες μας....Και χαίρομαι πάρα μα πάρα πολυ που η μπεμπίνα σου θα μοιάσει μάλλον στον κορδέλα σου μιας κι εσύ και η λέξη nirvana δεν έχετε καμία σχέση!!!.....εσύ είσαι η προσωποποίηση του άγχους, ενώ η κορούλα σου χαλαρήηηηηηηηη......!!!!Πολύ μου αρέσει αυτό!!!:lol::lol::lol:

μην κλαις καλε!!!!κατσε να κανεις και εσυ υπερηχο και κλαιμε ολες μαζι ναι αγαπη???????????????:D:D

2011.png

Διαφημίσεις

Μπιφτεκακι μου το οτι χαιρεσαι που η κορη μου θα μοιασει στον κορδελαμου δεν ξερω αν πρεπει να το παρω βαρεως ή οχι θα το σκεφτω και την καρδια μου θα ρωτησω.......:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κρισακι οταν ειδα οτι στην σημαντικοτερη στιγμη της ζωης σου σκεφτηκες και την Εμμα-λεμε που δεν την εχεις δει ουτε φωτογραφια,τοτε καταλαβα τι σημαινει πραγματικα φιλια (ακομα και εξ αποστασεως) και τι σημαινουν ολες οι ωρες που εχουμε περασει ολες μαζι με την αγωνια και την ελπιδα μας διπλα!ειμαι ΒΕΒΑΙΗ οτι τα μωρακια για να ερθουν θελουν ΠΟΛΛΕΣ ευχες απο ολους και μια τεραστια ΕΛΠΙΔΑ απο εμας.Σε ευχαριστω και εσενα και ολες τις κοπελες που μιλαμε εδω για ολα και ανησυχουμε και λεμε και καμια μ... να περναει η ωρα!!Να ζησει το νινι σου και να παρει την ψυχη της μαμας του...και γαι να μην με παρουν αλλο τα ζουμια...ΤΟ ΕΙXA ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!!ευχαριστω!!!!:D:D

Εμμα-λεμε μου εισαι μεγαλος σαχλαμαρας και μας λειπεις πολυ!!! αυτα που μας συνδεουν εμας εδω μεσα μερικοι ανθρωποι δε θα τα νιωσουν ποτε και αν και δεν περιμενα να το πω ποτε αυτο τους λυπαμαι λιγο γιατι δεν ηξερα οτι ειχα την δυνατοτητα να νιωθω τοσο εντονα!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

α ρε κρισαρα ψυχαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Ποια μιλαει παλιοχαμστερακι!!!!:tongue::tongue::tongue:

Καλημερουδιαααααααααααααααα κορτσαρες!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα Χαπακι μου ειμεις ειμαστε μια χαραααααααααα εσεις???

τι κανει ο μικρουλης σου???:-D

καλα ειναι ο μουργακος μου...τη μια ησυχος,την αλλη ζωηρος..κουνιεται και τρελλαινει τη μανουλα....

εσεις τι κανετε????

ο μπεμπουλινος σου...μεγαλωνει και σε παιδευει???:D:D:D:D

76IGp3.png

Μπιφτεκακι μου το οτι χαιρεσαι που η κορη μου θα μοιασει στον κορδελαμου δεν ξερω αν πρεπει να το παρω βαρεως ή οχι θα το σκεφτω και την καρδια μου θα ρωτησω.......:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εμμα-λεμε μου εισαι μεγαλος σαχλαμαρας και μας λειπεις πολυ!!! αυτα που μας συνδεουν εμας εδω μεσα μερικοι ανθρωποι δε θα τα νιωσουν ποτε και αν και δεν περιμενα να το πω ποτε αυτο τους λυπαμαι λιγο γιατι δεν ηξερα οτι ειχα την δυνατοτητα να νιωθω τοσο εντονα!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ποια μιλαει παλιοχαμστερακι!!!!:tongue::tongue::tongue:

Καλημερουδιαααααααααααααααα κορτσαρες!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen:

Καλημερα συμπεθερα μου γιατι καλε να το παρεις βαρεως μια χαρα παλικαρι ειναι ο συμπεθερος!!!!

Ρε συμπεθερα τι θα γινει με εσενα???μολις θα μπαινεις θα ξυπναει ο μικρος????:evil:

καλα τι του κανεις μου λες??

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

καλα ειναι ο μουργακος μου...τη μια ησυχος,την αλλη ζωηρος..κουνιεται και τρελλαινει τη μανουλα....

εσεις τι κανετε????

ο μπεμπουλινος σου...μεγαλωνει και σε παιδευει???:D:D:D:D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D μπραβο το ζουζουνακι!!!

μεγαλωνει μεγαλωνει αλλα δεν μπορω να πω οτι με παιδευει!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

τσαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!

Καλημερα Μπιφτεκακι μου τι κανεις???

Βρε καλως την βρε καλως την:P

καλημερα τσπουπριτσες μου τι κανετε?????????

καλα ειμαστε εμεις εσεις??που εξαφανηστηκες καλε!!!!εεεεε???για δωσε αναφορα παρακαλω!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...