Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

• Χαχα 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

μαχη... εχεσθης με τα φρεσκα φρουτα... εγω δεν εφαγα ποτε φρεσκα φρουτα μονο κρεμεσ και κομποστες.. ε δοξα τον κυριο.. γεροτατη..καλε αφηστε τα παιδακια να φανε οτι 8ενε... μην μου τα καταπιεζουτε!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

του δινω 10' ακομη για να ξυπνησει μονος του και μετα τον τσιμπαω... πρεπει μεχρι τις 2 να παμε να παρουμε τα ρουχαλακια του που ηρθανε, να παμε σουπερ μαρκετ και εχει και λαικη σημερα που θα γινετε χαμος απο κινηση.... και οταν εχουμε δουλεια κοιμαται με τις ωρες.... οταν δεν εχουμε δουλειες δεν κοιμαται... τοσο αναποδος ειναι...

Και για να πω τον καημο μου και σε εσας... δεν τρωει φρουτα... με τιποτα ομως... και τι δε δοκιμασα.... τρωει 2 κουταλιες και τα βγαζει... οποτε σημερα θα φαει φρουτοκρεμα.... προτιμουσα να μαθει στα φρεσκα φρουτα αλλα τι να κανω....:(

ααααχχχχ Μαχουλα μου ποσο σε καταλαβαινω οταν θελουμε να παμε καπου κοιμαται με τις ωρες οταν ειμαστε σπιτι το ματι γαριδα!!!

Νομιζω οτι ολα ετσι κανουν με τα φρουτακια υπομονη Μαχουλα!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

ομορφες σας αφηνω.ηρθε ο πεθερος μου.φιλακια!!!!!

γεια σου Ελινακι!!!!!καλο μεσημερι ααααααααα και που σαι.....γεννααααααααααααας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

του δινω 10' ακομη για να ξυπνησει μονος του και μετα τον τσιμπαω... πρεπει μεχρι τις 2 να παμε να παρουμε τα ρουχαλακια του που ηρθανε, να παμε σουπερ μαρκετ και εχει και λαικη σημερα που θα γινετε χαμος απο κινηση.... και οταν εχουμε δουλεια κοιμαται με τις ωρες.... οταν δεν εχουμε δουλειες δεν κοιμαται... τοσο αναποδος ειναι...

Και για να πω τον καημο μου και σε εσας... δεν τρωει φρουτα... με τιποτα ομως... και τι δε δοκιμασα.... τρωει 2 κουταλιες και τα βγαζει... οποτε σημερα θα φαει φρουτοκρεμα.... προτιμουσα να μαθει στα φρεσκα φρουτα αλλα τι να κανω....:(

αη μαρη που φταιει το παιδι τωρα που κοιμαται, εσυ δεν μπορεις να τον ξυπνησεις αλλιως πρεπει να τον τσιμπησεις μην τα παρω παλιο πειραχτηρι???:tongue::tongue::tongue:

τσαααααααααααααααααααααααααααα λυσσαξατε λεμε!!!!

τι κανετε ομορφες??

:D:D:D:D

καλως την κοιμηθηκε ο μπεμπουλης???Μαρη συμπεθερα ασχετο αλλα εσεις ποτε θα τον βαφτησετε???Σεπτεμβριο???:roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Λοιπον τελος χρονου... τον τσιμπαω και φευγουμε... φιλακια...

Ελινακι με το καλο αν δεν σε ξαναπετυχω...

Καλε Ζουμπι δεν σε προλαβα?

Φιλακια...

:shock::shock::shock: τι εχασα????? γενναει η Ελινα?????ποτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε???πειτε και σε εμενα καλε που δεν εχω διαβασει τα προηγουμενα!!!:mrgreen:

αλο αθηνισκι!

Αλοχα Μαρουσκακι τι κανει η κορακλα σου???:mrgreen:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

γεια σου Ελινακι!!!!!καλο μεσημερι ααααααααα και που σαι.....γεννααααααααααααας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

αη μαρη που φταιει το παιδι τωρα που κοιμαται, εσυ δεν μπορεις να τον ξυπνησεις αλλιως πρεπει να τον τσιμπησεις μην τα παρω παλιο πειραχτηρι???:tongue::tongue::tongue:

:D:D:D:D

καλως την κοιμηθηκε ο μπεμπουλης???Μαρη συμπεθερα ασχετο αλλα εσεις ποτε θα τον βαφτησετε???Σεπτεμβριο???:roll:

γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρ κοιμηθηκε και μολις τον εβαλα στο κρεβατι του ξυπνησε και τωρα τον εχω αγκαλια και κοιμαται!!γκρρρρρρρρρρρ και θελω να βγαλω και γαλα γιατι εχθες μου τις ελιωσε παλι!!!:confused:

οχι συμπεθερα μου του χρονου το Πασχα θα τον βαφτισουμε

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

αθηνουλα το ελινακι πεμπτη 10 του μηνου μας το σκαει το κοριτσουμπι της!

η δικια μου καλα.. καλυτερα απο χτες που λογω ζεστης ειχε λυφαξει με αποτελεσμα να εχω χεστιε πανω μου όπως κατανοείς.. σημερα ομως ειναι καλυτερα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

:shock::shock::shock: τι εχασα????? γενναει η Ελινα?????ποτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε???πειτε και σε εμενα καλε που δεν εχω διαβασει τα προηγουμενα!!!:mrgreen:

Αλοχα Μαρουσκακι τι κανει η κορακλα σου???:mrgreen:

Κοιτα να στα πω εγω που στομα εχω και μιλια δεν εχω λοιπον:

Η Ελινα την αλλη Πεμπτη το μεσημερι γενναειι!!!!!!!!!!!!!!θα κανουν βεβαια εναν ακομα υπερηχο μπας και η μικρη θελησει να γυρισει αλλα δεν το βλεπουν οποτε βουρ για καισαρικη!!!

Η Μαρα που και αυτη οπου να ναι γενναει ακομα δεν εχει ετοιμασει τιποτις και χαζευει απο εδω και απο εκει και δεν λεει να καταλαβει οτι γενναει.Εγω καταβαλω προσπαθειες αλλα ακαρπςμεχρι τωρα

Το μπιφτεκακι κανει σεχ συνεχεια

τα δικα μας να πας να τα διαβασεις πιο πανω γιατι ειναι πολλα

και η Μαχη εχει ενα σωρο δουλειες για την βαφτιση.

Της Ζουμπης η μικρη βαριεται να γκρινιαξει γιατι εμοιασε της μανας της και τελος της Μακ ο μπεμπης βγαζει δοντακια και ειναι γκρινιαρουλης και αυπνος ο καημενουλης

αυτα τα λιγα!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

αθηνουλα το ελινακι πεμπτη 10 του μηνου μας το σκαει το κοριτσουμπι της!

η δικια μου καλα.. καλυτερα απο χτες που λογω ζεστης ειχε λυφαξει με αποτελεσμα να εχω χεστιε πανω μου όπως κατανοείς.. σημερα ομως ειναι καλυτερα

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα εχουμε γεννητουριααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!

καλε πως περασε ο καιρος???ποτε ανακοινωναμε μια μια τις εγκυμοσυνες μας και τωρα εχουμε μπει στη σειρα και γενναμε!!!!:D:D:D

Μπραβο το κοριτσακι αρκει που σε τρομαξε ομως!!!!

σε κατανοωωωωωωωωω εγω τον ειχα τρελλανει τον κακομοιρη οταν δεν τον ακουγα!!!:rolleyes:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Κοιτα να στα πω εγω που στομα εχω και μιλια δεν εχω λοιπον:

Η Ελινα την αλλη Πεμπτη το μεσημερι γενναειι!!!!!!!!!!!!!!θα κανουν βεβαια εναν ακομα υπερηχο μπας και η μικρη θελησει να γυρισει αλλα δεν το βλεπουν οποτε βουρ για καισαρικη!!!

Η Μαρα που και αυτη οπου να ναι γενναει ακομα δεν εχει ετοιμασει τιποτις και χαζευει απο εδω και απο εκει και δεν λεει να καταλαβει οτι γενναει.Εγω καταβαλω προσπαθειες αλλα ακαρπςμεχρι τωρα

Το μπιφτεκακι κανει σεχ συνεχεια

τα δικα μας να πας να τα διαβασεις πιο πανω γιατι ειναι πολλα

και η Μαχη εχει ενα σωρο δουλειες για την βαφτιση.

Της Ζουμπης η μικρη βαριεται να γκρινιαξει γιατι εμοιασε της μανας της και τελος της Μακ ο μπεμπης βγαζει δοντακια και ειναι γκρινιαρουλης και αυπνος ο καημενουλης

αυτα τα λιγα!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: πωωωωωωωωωωωωωωωωωωπωωωωωωωωωωω την εφαγες τη γλωσσου συμπεθερα μου!!!!!

ευχαριστω για την ενημερωση παντως θα τα διαβασω και τα δικα σου σε λιγο!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Μαρουσκα πλακα μας κανεις?????καλε ετοιμασου ποτε δεν ξερεις ποτε θα ερθει η μικρη!!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: πωωωωωωωωωωωωωωωωωωπωωωωωωωωωωω την εφαγες τη γλωσσου συμπεθερα μου!!!!!

ευχαριστω για την ενημερωση παντως θα τα διαβασω και τα δικα σου σε λιγο!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Μαρουσκα πλακα μας κανεις?????καλε ετοιμασου ποτε δεν ξερεις ποτε θα ερθει η μικρη!!!!!

:lol::lol::lol::lol:

την εφαγα ε????χι χι!!!:mrgreen::mrgreen:

τα δικα μου στο αλλο τα γραφω πιο αναλυτικα παντως να ξερεις:cool:

Οσο για την κοιλια ειδες που ελεγες οτι και εσυ δεν ειχες???ειδες πως ειμαι????και σημερα μπηκα επισημος στο 6ο μηνα:rolleyes::rolleyes::mrgreen:

Λοιπον κοριτσακια μου σας αφηνω γιατι ηρθε η θεια μου και θα εχουμε νταβαντουρι με το dvd της μικης τωρα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

φιλακια πολλα πολλα και που εισαι συμπεθερα με καταλαβε ο γαμπρος μου και αναστατωθηκε γιαυτο ξυπνησε το πουλακι μου:rolleyes::rolleyes:;):mrgreen:

για σας τσουπριτσες μου!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...