Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 23 λεπτά , Pe7_Pe7 είπε:

Καλησπέρα σας!

Πήρα αποτέλεσμα από μικρωβίωμα και λέει :

Enterococcus faecalis: 56% Enterococcaceae: 43%           Others: 1%. Δεν ανιχνεύθηκαν λακτοβάκιλλοι.

Είχε κάποια από εσάς τέτοιο αποτέλεσμα και τι σας είπαν... (Αναμένω ενημέρωση από το γιατρό)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Expand  

Από ότι καταλαβαίνω μάλλον υπάρχει μικρόβιο Κ καθόλου γαλακτοβακιλοι οπότε χρειάζεσε προβιοτικα κολπικά Κ αντιβίωση για κάποιο διάστημα. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

παιδες.....θα ζησω! κακακακακκακακα ολα καλα και οι τρανσαμινασες και τα λευκώματα ειναι πεσμενα μεν.. φυσιοολογικα πεσμενα δε λογω εγκυμοσυνης κλπ κλπ κλπ.. κατι χοληστερινες ανεβασα αλλα δεν μαμιεται 8α το τακτοποιησω μετα με διοαρτοφη.. ε δεν μπορω να τα εχω όλα! ααα και το ζαχαράκι μου 80κατι.. καλά ειμαι...ε?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαχη εγω θα σε χτενιζα και ειχαμε κανονισει την ωρα που θα σπρωχνεις για να βγει (παντα με την καμερα του σταρ μπροστα)θα ελεγες τα στοιχεια μου και οτι εισαι πολυ ευχαριστημενη απο τις κομμωτικες μου ικανοτητες και θα εδειχνες και προφιλ και αμφας να φανει η δουλεια μου.δεν θα σχολιασω οτι δεν εγινε ετσι.ειμαι καλος ανθρωπος και συγχωρω.εξαλου θα γινω μανα και πρεπει να εχω μεγαλη καρδια.δεν ξερω αν σας το ειπα αλλα γενναωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.

Ελινακι δοκιμασες να περπατας μπας και γυρισει η μικρη? και λεμε για περπατημα οχι για βολτα στα μαγαζια?

Δεν ξυπναει ο μικρος... και πρεπει να φυγουμε.. αν τον τσιμπισω?

a84026bdda.png

elina1978 είπε:
κοιτα για να καταλαβεις.απο εχθες που γυρισαμε σπιτι δεν μου μιλαει ιδιεταιρα απευθυνεται κυριος στην κορη του και μιλαει μαζι της.της λεει οτι αν το αποφασησει εχει χρονο να γυρισει για να ειναι κι αυτος μεσα να τη δει!!!!οπως καταλαβαινεις τα μυαλα στα καγκελα!!!!σου λεω να δεις που αυτος στο τελος θα κατεβασει γαλα...

:lol::lol::lol::lol:

πλακα πλακα μια χαρα θα σε βολευε αυτο!!!!:D:D:D

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

MAXH είπε:
Λοιπον μολις κοιμηθεις μπρουμυτα παρε με τηλεφωνο....:rolleyes: γιατι με καισαρικη και με νινι στο σπιτι πριν τις 40 μερες δεν εχει υπνο.....και μαλιστα μπρουμυτα τον θες....:mrgreen:

Και εγω ημουνα χαζη και δεν ειχα μυαλο αλλα εσυ ακομη και τωρα οσο μπορεις να κανετε σεξ... σεξ... σεξ...

Εκει που ειχαμε μπει σε σειρα παλι.... μας την εφερε ο μικρος ενα βραδυ... ασε πικρα σου λεω.... σαν παρανομο ζευγαρακι ειμαστε...

σεξ?????τι ειναι σεξ? χμμμμμ τι μου θυμησες τωρα.ας κανω λιγο το λυκο....ουουουουουουουυοουυυουουουοουυου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MAXH είπε:
Ελινακι δοκιμασες να περπατας μπας και γυρισει η μικρη? και λεμε για περπατημα οχι για βολτα στα μαγαζια?

κοιτα με τετοια μαγουλα ειναι για ολλες τσιμπιες!!!!!!!

Mara-76 είπε:
παιδες.....θα ζησω! κακακακακκακακα ολα καλα και οι τρανσαμινασες και τα λευκώματα ειναι πεσμενα μεν.. φυσιοολογικα πεσμενα δε λογω εγκυμοσυνης κλπ κλπ κλπ.. κατι χοληστερινες ανεβασα αλλα δεν μαμιεται 8α το τακτοποιησω μετα με διοαρτοφη.. ε δεν μπορω να τα εχω όλα! ααα και το ζαχαράκι μου 80κατι.. καλά ειμαι...ε?

αιντε αφου εισαι μια χαρα να ετοιμαζεσαι και εσυ γοργα γοργα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

elina1978 είπε:
μαχη εγω θα σε χτενιζα και ειχαμε κανονισει την ωρα που θα σπρωχνεις για να βγει (παντα με την καμερα του σταρ μπροστα)θα ελεγες τα στοιχεια μου και οτι εισαι πολυ ευχαριστημενη απο τις κομμωτικες μου ικανοτητες και θα εδειχνες και προφιλ και αμφας να φανει η δουλεια μου.δεν θα σχολιασω οτι δεν εγινε ετσι.ειμαι καλος ανθρωπος και συγχωρω.εξαλου θα γινω μανα και πρεπει να εχω μεγαλη καρδια.δεν ξερω αν σας το ειπα αλλα γενναωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ακριβως ετσι τα λεγαμε !!!!

MAXH είπε:

αμα σε δωσω μια μπουφλα θα σε πω εσενα ακου να τον τσιμπησεις!!!!:twisted:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Mara-76 είπε:
ερχμ... τι ειναι το σεξ..οεο?

δεν ξερω δεν απαντω παντως ειναι κατι που αναφερει πολυ συχνα το Μπιφτεκακι:roll::roll::roll:εγω μαρτυριαρα δεν ειμαι αλλα αληθειες λεω:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγω εκει που το ειχα ξαναμαθει... το ξαναξεχασα....γιατι μεχρι να αρχισει ο συζυξ να με βλεπει παλι ως γυναικα και οχι ως μανα του γιου περασε κανα 3μηνο... και ενα βραδυ εκει που ειχαμε ζεσταθει αρεκτα ακουγεται ενα μπααα μπαααα....αρχισε να λεει μπαμπα το σκασμενο και βρηκε την ωρα.... ξετρελαθηκαμε εμεις... αλλα ο αντρας μου νομιζει πως τον μαλωνε... εχουμε ιστοριες στο σπιτι.... μη και μας δει ο γιος του.... 5 μηνων μωρακι και τι θα καταλαβει... ασε ασε ασε...

a84026bdda.png

κρισονια.. οτι και να μου πεις.. ΔΝΕ *α αγχωθω.. και αρνουμε να μπω στο τριπακι οτι γενναω.. πως γενναω? ουτε βαλιτσα δεν εχω φτιαξει ακομη... ουτε δωματιο.. τα ειπιπλα καλε που ειναι?? αχου να 8υμηθω να παρω τηλ! για μισο λεπτο.. το ειχα ξεχασει

dZJip3.png

chris 81 είπε:

αμα σε δωσω μια μπουφλα θα σε πω εσενα ακου να τον τσιμπησεις!!!!:twisted:

του δινω 10' ακομη για να ξυπνησει μονος του και μετα τον τσιμπαω... πρεπει μεχρι τις 2 να παμε να παρουμε τα ρουχαλακια του που ηρθανε, να παμε σουπερ μαρκετ και εχει και λαικη σημερα που θα γινετε χαμος απο κινηση.... και οταν εχουμε δουλεια κοιμαται με τις ωρες.... οταν δεν εχουμε δουλειες δεν κοιμαται... τοσο αναποδος ειναι...

Και για να πω τον καημο μου και σε εσας... δεν τρωει φρουτα... με τιποτα ομως... και τι δε δοκιμασα.... τρωει 2 κουταλιες και τα βγαζει... οποτε σημερα θα φαει φρουτοκρεμα.... προτιμουσα να μαθει στα φρεσκα φρουτα αλλα τι να κανω....:(

a84026bdda.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...