Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

• Χαχα 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Ζουμπι ζουμπι... τι κανεις κοπελα μου... σε εχω χασει...

Ελινακι και εγω με ραντεβου για προκλιση ειχα μπει... να σου πω καλυτερα... ειχα παει για αποτριχωση, κομμωτηριο εκανα και το μπανακι μου πριν, ριχαν ενημερωθει ολοι και ειχαν κανονισει να εχουν αδεια εκεινη την μερα... καλυτερα σου λεω...

κρισακι οχι... καπου εκει ητανε και ο δικος μου... θα βγαλεις σου λεω κοπελαρααα

Μαρακι εφτασες στο τελος... μην αγχωνεσαι τωρα... ολα καλα πηγανε..

το μονο μου προβλημα τωρα ειναι να περασει η εβδομαδα.αν το ειχα μαθει 2 μερες νωριτερα θα περναγε πιο γρηγορα ο καιρος αλλα τωρα:? μεχρι την αλλη πεμπτη το μεσημερι θα βραζω στο ζουμι μου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μικρη μην κοροιδευεις γιατι η δικη μου β επιπεδου ηταν 820 γρ. μονο που την ειχα κανει 25 εβδ.να δεις τωρα ποσο γρηγορα θα μεγαλωνει.θρεφταρι θα γινει!!!

:shock::shock::shock:

καλε τοσο γρηγορα θα βαζει???:roll::roll::roll:πω πω θα χεστω παλι!!!!

Ζουμπι ζουμπι... τι κανεις κοπελα μου... σε εχω χασει...

Ελινακι και εγω με ραντεβου για προκλιση ειχα μπει... να σου πω καλυτερα... ειχα παει για αποτριχωση, κομμωτηριο εκανα και το μπανακι μου πριν, ριχαν ενημερωθει ολοι και ειχαν κανονισει να εχουν αδεια εκεινη την μερα... καλυτερα σου λεω...

κρισακι οχι... καπου εκει ητανε και ο δικος μου... θα βγαλεις σου λεω κοπελαρααα

Μαρακι εφτασες στο τελος... μην αγχωνεσαι τωρα... ολα καλα πηγανε..

Επισης ξεχνας πως ολες βλεπαμε καθημερινα star μην τυχον ακουσουμε για μια τρελη που γεννησε στο αμαξι αποκλεισμενη απο τα χιονια με μαλλι κομμωτηριου!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

και επισης κρισονια ειμαι χαλαρη επειδη ακομη δεν εχω συνειδητοποιησει τπτ.. αλλα ΤΙΠΟΤΑ ομως.. λές και 8α γεννησει αλλη... χοχοχοχοοχο ειμαι γαιδαρα

καταλαβα ......δεν τα γλιτωνω τα κακα!!!!!:roll::roll::roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

:shock::shock::shock:

καλε τοσο γρηγορα θα βαζει???:roll::roll::roll:πω πω θα χεστω παλι!!!!

Επισης ξεχνας πως ολες βλεπαμε καθημερινα star μην τυχον ακουσουμε για μια τρελη που γεννησε στο αμαξι αποκλεισμενη απο τα χιονια με μαλλι κομμωτηριου!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Απο εδω και περα θα παχαινει η μπουμπου σου..... καθε φορα και πιο καλα θα φαινεται...

Τι περιμενες καλη μου... ολοκληρο star και εγω με χαλια μαλι να ημουνα...:mrgreen:

a84026bdda.png

το μονο μου προβλημα τωρα ειναι να περασει η εβδομαδα.αν το ειχα μαθει 2 μερες νωριτερα θα περναγε πιο γρηγορα ο καιρος αλλα τωρα:? μεχρι την αλλη πεμπτη το μεσημερι θα βραζω στο ζουμι μου.

τα εχεις ετοιμασει ολα????πλυσιματα σιδερωματα ολα ετοιμα???

Επισης μπορεις να κανεις σεμιναρια στον αντρουλη σου και επισης μπορειτε να μοιρατσειτε προσωπικες ησυχες στιγμες τα δυο σας με το πως περασατε ο λη την εγκυμοσυνη και ποσο προκειτε να αλλαξει η ζωη σας γιατι μετα θα κανετε πολυ καιρο να βρειτε χρονο τα δυο σας!!!!!!!θα ειστε συνεχεια οι τρις σας:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ερωτηση.... πως λετε να λεει ο μπαμπας μου το καθισμα φαγητου του μπεμπη....?

"Ταιστρονα" υπαρχει αυτη η λεξη? γιατι εγω μονο για κοιμιστρονα ηξερα και γ@μ@στρονα.... συγγνωμη κιολας...

a84026bdda.png

Ελινακι κοιτα να κοιμασαι συνεχεια μεχρι την αλλα πεμπτη..... υπνο σου λεω υπνο.... γιατι μετα.... εκτος αν εισαι απο τις τυχερες και θα σου κοιμαται το μπεμπονι...
απο τοτε που εμεινα εγκυος γενικα τον βραδινο υπνο τον εχω ξεχασει.κοιμαμαι με διαλειματα.ασε που πλεον δεν βολευομαι πουθενα.παντως μολις γυρισω σπιτι το πρωτο πραγμα που θελω να κανω ειναι να κοιμηθω μπρουμυτα!!!!απολαυση.

Διαφημίσεις

"Ταιστρονα" υπαρχει αυτη η λεξη? γιατι εγω μονο για κοιμιστρονα ηξερα και γ@μ@στρονα.... συγγνωμη κιολας...

γλωσσοπλαστης ο συζυκς!!!!!!!!!!!!!!

μισο να παρω τηλ να δω αν βγηκαν τα αποτελεσματακια μου

αιντε γρηγορα ομως να μαθουμε και εμεις!!!!:tongue:

Απο εδω και περα θα παχαινει η μπουμπου σου..... καθε φορα και πιο καλα θα φαινεται...

Τι περιμενες καλη μου... ολοκληρο star και εγω με χαλια μαλι να ημουνα...:mrgreen:

:D:D:Dτι γελιο καναμε δεν προκειτε να ξεχασω!!!!!

εμεις βεβαια γιατι εσυ η καημενη αναρωτιοσουν αν θα μπορεσεις να φτασεις στην κλινικη να γεννησεις!!!!:mrgreen::mrgreen:

τα εχεις ετοιμασει ολα????πλυσιματα σιδερωματα ολα ετοιμα???

Επισης μπορεις να κανεις σεμιναρια στον αντρουλη σου και επισης μπορειτε να μοιρατσειτε προσωπικες ησυχες στιγμες τα δυο σας με το πως περασατε ο λη την εγκυμοσυνη και ποσο προκειτε να αλλαξει η ζωη σας γιατι μετα θα κανετε πολυ καιρο να βρειτε χρονο τα δυο σας!!!!!!!θα ειστε συνεχεια οι τρις σας:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κοιτα για να καταλαβεις.απο εχθες που γυρισαμε σπιτι δεν μου μιλαει ιδιεταιρα απευθυνεται κυριος στην κορη του και μιλαει μαζι της.της λεει οτι αν το αποφασησει εχει χρονο να γυρισει για να ειναι κι αυτος μεσα να τη δει!!!!οπως καταλαβαινεις τα μυαλα στα καγκελα!!!!σου λεω να δεις που αυτος στο τελος θα κατεβασει γαλα...

εεεεεεεεε.....εσυ τι αλλο θα ηξερες...ξεδιαντροπη γυναικα!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

κιου σου!!!!

απο τοτε που εμεινα εγκυος γενικα τον βραδινο υπνο τον εχω ξεχασει.κοιμαμαι με διαλειματα.ασε που πλεον δεν βολευομαι πουθενα.παντως μολις γυρισω σπιτι το πρωτο πραγμα που θελω να κανω ειναι να κοιμηθω μπρουμυτα!!!!απολαυση.

μπρουμυτα ε.....πω πω ετσι κοιμομουνα και εγω πριν και ελεγα δεν παιζει να μπορεσω να το κοψω:roll:

Λοιπον μολις κοιμηθεις μπρουμυτα παρε με τηλεφωνο....:rolleyes: γιατι με καισαρικη και με νινι στο σπιτι πριν τις 40 μερες δεν εχει υπνο.....και μαλιστα μπρουμυτα τον θες....:mrgreen:

Και εγω ημουνα χαζη και δεν ειχα μυαλο αλλα εσυ ακομη και τωρα οσο μπορεις να κανετε σεξ... σεξ... σεξ...

Εκει που ειχαμε μπει σε σειρα παλι.... μας την εφερε ο μικρος ενα βραδυ... ασε πικρα σου λεω.... σαν παρανομο ζευγαρακι ειμαστε...

a84026bdda.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...