Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι θα σας μιλήσω!!!!!

Θα σας πω.......ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!:D:D:D

Μα δεν είμαι πολύ καλός άνθρωπος???:rolleyes:

:-D:-D:-D

οχι που δεν θα μιλουσες:-D

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ!!!!:mrgreen:

Ο καλυτερος δεν το συζηταμε Μπιφτεκακι μου!!!!:rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

καλο μηνα κοριτσακια μου...και καλημερααααααααααααααα!!!!

κοριτσια απορια...ποσο συχνα πρεπει να ακουω το μωρο???

κλωτσαει καθε μερα...αλλα δινει μερικες το πρωιή το μεσημερι και μετα ειναι ησυχος μεχρι αργα τη νυχτα που δινει παλι κανα -δυο...ειναι φυσιολογικο????

76IGp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!καλο μηνα σε ολες.αυτος ο μηνας ας δοσει σε ολες μας αυτο που θελουμε πιο πολυ.εγω πχ.(τυχαια το αναφερω)θελω μια ευκολη,ππανευκολη γεννα ενα υγειεστατο μωρο και να μου πανε ολα μα ολα καλα.αυτα!!!! χαπακι οσο περναει ο καιρος θα το ακους ολο και περισσοτερο.θα ερθει στιγμη που θα το παρακαλας να ηρεμισει γιατι θα πονας!!!!!!!τωρα για να σου φευγει το αγχος φαι κατι και μετα απο λιγο θα το ακουσεις.;)

Διαφημίσεις

λοιπόν κορίτσια, εσείσ που περιμένετε να γεννήσετε και θα γεννήσετε στα μεγαλονοσοκομεία του αμαρουσίου (ιασω, μητερα)

όταν πληρώσετε θα σασ δώσουν ένα χαρτί με τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για τα επιδόματα σασ

ΟΣΕΣ ΓΕΝΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΙΚΑ ΤΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ 30 ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ χΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕχΟΥΝ χΟΡΗΓΗΣΕΙ

εμένα δεν μου το είπε κανένασ αυτό ούτε το χαρτί που μου έδωσε το ιασω το επεσήμενε ούτε από το ΙΚΑ μου το είπανε

νόμιζα οτι ισχύει ό,τι ισχύει και για τα υπόλοιπα επιδόματα γιατί να μου κόψει να ρωτήσω αν ισχύει κάτι διαφορετικό για αυτά

U6Vip2.png

Κι εγώ με τη σειρά μου να σας πω πως άκουσα για το ΙΑΣΩ πως λόγω κρίσης κάνει μείωση τιμών, νομίζω ο φυσιολογικός τοκετός από 3000 πάει στις 2, ενώ αν είναι 2ο παιδί κάνει 10% έκπτωση. Ψάξτε το κοριτσάκι μου όσες είναι να γεννήσετε εκεί. Ελπίζω να ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα μαιευτήρια.

Φιλάκια σε όλες!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλησπέρα και καλό μηναααα!! :D

Ελπιδάκι αυτό ισχύει μόνο για τα συγκεκριμένα μαιευτηρια; :roll:

ο κανόνασ είναι οτι τα δικαιολογητικά για το επίδομα καισαρικήσ τα καταθέτεισ στο υποκατάστημα ικα που ελέγχει το νοσοκομείο που γέννησεσ και τα χρήματα τα παίρνεισ από το δικό σου ικα μετά από 3-4 μήνεσ - ισχύει σίγουρα για τα ιδιωτικά - για τα δημόσια δεν γνωρίζω

το ιασω που γέννησα εγώ μου έδωσε ενα χαρτί που ανέφερε όλα τα δικαιολογητικά, το οτι πρέπει να τα καταθέσω στην γραμματεία του 1ου ορόφου στο ικα αμαρουσίου αλλά δεν επεσήμενε πουθενά ΜΕΣΑ ΣΕ 30 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΑ!!!!!!!! αντιθέτωσ έλεγε οτι παράλληλα καταθέτεισ και τα δικαιολογητικά στο δικό σου ικα για το επίδομα λοχίασ και το βοήθημα τοκετού

το ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ όπωσ καταλαβαίνετε δεν ισχύει διότι για αυτά τα επιδόματα συνήθωσ πασ όταν σαραντήσεισ, έτσι δεν είναι? για το επίδομα καισαρικήσ όμωσ πρέπει να μυρίσεισ τα νύχια σου οτι μπορέι και κάποιοσ άλλοσ να καταθέσει τα δικαιολογητικά αντί για σένα μεσα σε 30 μέρεσ - μια ομορφιά! και αν δεν έχεισ κανέναν να στείλεισ μμμμ tough luck τί να κάνουμε ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ!

Προσ το παρόν 'τα χω πάρει εγώ' όπωσ καταλαβαίνετε

καλά για το ικα που πήγα και πήρα τα υπόλοιπα επιδόματα δεν το συζητώ ΓΑΡΓΑΡΑ το επίδομα καισαρικήσ

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...