Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

βασικα μετακομισα...και ειμαι διπλα στην θαλασσα!!τι κανει το μωρακι σου???εχω χασει επεισοδεια..γιος η κορη???:):)

καλα ειναι το καμαρι μου...μεγαλωνει...αγορακι ....

εσυ τι νεα???

αχ μη λες για θαλασσα ,χθες πηγαμε για καφε με τον αντρα μου και ημουνα ετοιμη να βουτηξω με τα ρουχα;)

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

tpt... απλα ημουν νηστικη κια η μικρη ροχαλιζε.. εφαγα ενα κωκ και ισιωσαμε και οι δυο.. ασε με χαπακι γιατι με τοσες εξετασεις νιωθω ενα με το ιασω... τεταρτη πρωι παω για τρανσαμινασεσ και λευκωματα καθοτι..πρηστηκα πολυ..

ολες πρηζονται πολυ στο τελος ...εδω ειναι ετοιμα και τα δικα μου ποδαρακια να αρχισουν να ξεχυλονουν....ειναι και η ζεστη...

76IGp3.png

ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Γλωσσααααααααααααααααα

μαρη ολο και καπου θα μαι τα πρωινα,

τωρα ειδικα με τον γαμο παμε μαζι με τη νφη μου σε δουλειες, αυριο για παραδειγμα θα παμε να κανει προβα τα μαλλια στο κομμωτηριο που παω εγω και θα παω μαζι γιατι ντρεπεται,

ευτυχως που εχω τη μανα μου απο κατω και της αφηνω συνεχεια τον μικρο και ξεπορτιζω

τι κανει το μπουμπουκι σου?

Δεν νομιζω να ειναι μεγαλυτερη απο της συμπεθερας σου εεεεεεεε????

Μια χαρα ειναι το πουλακι μου μεγαλωνει!!το δικο σου τι κανει???

αθηνουλαειναι ισχιακο αρα μαλλον δεν θα τη γλιτωσω την καισαρικη.αυριο εχω γιατρο να με δει παλι.απο οτι μου ειπε θα περιμενουμε αλλη μια εβδομαδα μηπως γυρισει μονο του αλλιως τελος της αλλης εβδ.παω με ραντεβου.

με το καλο να ερθει!!

TA EXV OLA ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΤΗ ΖΕΣΤΗ! ΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΠΛΕΟΝ! ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΦΟΥΣΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΡΕΧΨΕΙ Ο ΙΔΡΩΤΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ! ΤΟΝ ΑΖΥΜΑΖΕΥΤΟ ΕΧΩ! ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΠΤ..ΣΙΓΗ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ.. ΕΝΑ ΔΥΟ ΤΟΚ ΤΟΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΕΛΟΣ... ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ...

:-D:-D:-D υπομονη Μαρουσκα μου κοντευεις!!!!

μονο 2 τοκ το ξυπνησε την ακους εκει 2 τοκ τοκ ντροπη!!!:mrgreen:

τετοια πες μου γιατι ειμαι λιγο(ειπαμε λιγο)φοβητσιαρα.:?

Να μην φοβασαι καθολου δεν ειναι τιποτα!!!!

Μην πας φοβισμενη δεν θα σου κανει καλο η ωρα της προετοιμασια κραταει περισσοτερο και δεν ειναι τιποτα ακουσεμε και δεν θα χασεις!!!

το μετα ειναι ακομη καλυτερο τα ξεχνας ολα οσες ενοχλησεις και να εχεις!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Κοριτσακια μου συγνωμη που βγηκα ετσι πριν αλλα ξυπνησε το ζουζουνι μου και φωναζε για να φαει!!!

καναμε και ενα μπανακι για να δροσιστουμε γιατι εχει πολυ ζεστη και λιωνει το καημενο!!!

αχ κοριτσακια μου σας λυπαμαι με τοση ζεστη που εχουμε υπομονη ολες και να κανετε και κανενα ντουζακι να δροσιστειτε!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

τί έγινε αθηνά καμάρι μου?

κοιμάται σήμερα ο γιοσ κι εσύ αντί να κάνεισ καμμιά δουλειά σουλατσάρεισ στα fora?

φτου σου!

:roll::roll::roll: εχει πολυ ζεστη δεν αντεχω να κουνηθω λεμε!!!

και ναι το καμαρι μου κοιμαται!!!:mrgreen:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Mαλιστα μαλιστα ζεσταινομαστε ε????

Εμενα ευτυχως κομα δεν με εχει πιασει αλλα εχω πολυ ζεστο μελλον μπροστα μου οποτε τζαμπα χαιρομαι!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εσυ κυρια γλωσσου δεν καταλαβα δεν σου φτανει η συμπεθερα μου να μιλας???:twisted::twisted::twisted: θελεις κι αλλες???

Εμαλεμε μαρη που εισαι εσυ????οεο???καλα εισαι σκατουλα???:roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

axxxxxx η ζεστη θα με πε8ανει σας το λεγω!!! τι κανετε κορες? πως πατε? τα μπεμπεδια σας?
καλε...μην φευεγεις!!

βρε κορίτσια δεν σασ είδα!! :(

η Αθηνά φταίει :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mαλιστα μαλιστα ζεσταινομαστε ε????

Εμενα ευτυχως κομα δεν με εχει πιασει αλλα εχω πολυ ζεστο μελλον μπροστα μου οποτε τζαμπα χαιρομαι!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εσυ κυρια γλωσσου δεν καταλαβα δεν σου φτανει η συμπεθερα μου να μιλας???:twisted::twisted::twisted: θελεις κι αλλες???

Εμαλεμε μαρη που εισαι εσυ????οεο???καλα εισαι σκατουλα???:roll:

μμμμμ να σκεφτώ να σκεφτώ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ναι!!!!!! :mrgreen:

δεν έχει καμμιά αυπνίεσ ε? φτου! γμτ κοιμήθηκα μεσημέρι και δεν νυστάζω τώρα - ξεσυνήθισα η δόλια :(

U6Vip2.png

Καλημέρααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Λυσσάξατε χθες, ε???....Μπούρου μπούρου συνέχεια δεν βαρεθήκατε??:tongue::rolleyes:

Μοιάσατε όλες στην Γλωσσού!!!!!

Και μένα μ'αφήσατε στην απέξω!!!:twisted::twisted::twisted:

Σκουληκόμυγες!!!!...

Δεν σας μιλάω κι εγώ σήμερις!!!:twisted::rolleyes:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...