Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ο ναι ηρ8α δουλεια γιατι σπιτι τρεμω απο νευρικη καταππτωση.. τα γνωστα μου.. ο δε γιατρος 8ελει να κανω και κατι εξετασει ςγια λευκωματα και τρανσαμινασες.. σαν πολυ πρηστηκα λεει.. Σωωπα ρε φιλε πηγα να του πω...ασε ελινακι στο ιασω με ακουσαν το σαββατο στο nst δεν κουνιοταν η μικρη και τσιριζα..παω κ ερχομαι σε 10

dZJip3.png

μην ανησυχεις ...εγω εχω παρει 10 και εχω μπροστα μου αλλους δυο μηνες γεματους να δω που θα φτασω...και ο γιατρος σκουζει απο την αλλη ασε που εχει ανοιξει και η λεκανη μου τρισδιαστατα...
μωρε φαει αμα μπορεις γιατι εγω δεν μπορω.ασε το γιατρο να λεει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εμενα με εχει φαει η ιγειηνη διατροφη!!!!!τοσο φρουτο και σαλατα ποιος θα μου το ελεγε!!!!!ειναι τα μονα που θελω να τρωω.ουτε τα γλυκα δεν αντεχω.μονο καμια γρανιτα.

Διαφημίσεις

μωρε φαει αμα μπορεις γιατι εγω δεν μπορω.ασε το γιατρο να λεει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εμενα με εχει φαει η ιγειηνη διατροφη!!!!!τοσο φρουτο και σαλατα ποιος θα μου το ελεγε!!!!!ειναι τα μονα που θελω να τρωω.ουτε τα γλυκα δεν αντεχω.μονο καμια γρανιτα.

για τα γλυκα εφαγα ακυρο απο το γιατρο,στην καμπυλη η 2η μετρηση οριακη...οποτε μου ειπε απεφευγε τα γλυκα....ενταξει να πω την αληθεια μια φορα τη βδομαδα θα κανω την τρελλα μου με ενα παγωτακι ειναι το μονο γλυκο που θελω να τρωω...οσο για τα φρουτα και μενα το καλυτερο μου,τα εχω τσακισει ...οσα εχω φαει τωρα στην εγκυμοσυνη δεν εχω φαει σε ολη μου τη ζωη

76IGp3.png

xapaki to nst ειναι μια παπαρια στην οποια μετρανε καρδια και κινησεις μπεμπε.. σε δουθλεια να βρισκομαστε δλδ...

μαλιστα,ορεξη να εχουμε να μας τρελλαινουν ολη την ωρα...και τελικα τι σου ειπε ο ντοκ που δεν κουνιοταν το μωρο???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

μαλιστα,ορεξη να εχουμε να μας τρελλαινουν ολη την ωρα...και τελικα τι σου ειπε ο ντοκ που δεν κουνιοταν το μωρο???

tpt... απλα ημουν νηστικη κια η μικρη ροχαλιζε.. εφαγα ενα κωκ και ισιωσαμε και οι δυο.. ασε με χαπακι γιατι με τοσες εξετασεις νιωθω ενα με το ιασω... τεταρτη πρωι παω για τρανσαμινασεσ και λευκωματα καθοτι..πρηστηκα πολυ..

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...