Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

μολις συνηδητοποιησα οτι ειμαι η επομενη που γενναω.σε λιγο δεν θα ειμαστε πια δυο.θα γινουμε τρεις.περιεργο συναισθημα.και τωρα το κουτσομπολιο της ημερας.εχθες μου λεει το στεφανι μου παω για καφε με κατι φιλους.εν το μεταξυ ειχα ακουσει κατι σουξου μουξου στο τηλ. κατι για λεφτα ελεγε με την αδελφη του.την ψιλιαστικα τη δουλεια.γυριζει το μεσημερι εγω ειχα ξαπλωσει και παει φουριοζος στο γραφειο του.εεε δεν κρατηθικα κι εγω οταν μπηκε για μπανιο εκανα μια ψαχτικη στα συρταρια του(δεν ειναι του χαρακτηρα μου:tongue:)και βρηκα κουτακι απο χρυσοχοιο του πειραια!!!!!!!!!!!!!!!!!:-Dεγω κυρια ομως.δεν ειπα τιποτα.θα περιμενω να μου το δοσει στο μαιευτηριο και φυσικα θα εκπλαγω!!!!!!(τι να εχει μεσα)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα καλη εβδομαδα φιλεναδιτσες μου τι κανετε?

Επιτελους αρχισαμε να κοιμομαστε συνεχεια το βραδυ!!!!:D:D

Βεβαια εχω ενα προβληματισμο!!:rolleyes:εχασε 1 γευμα γιατι κοιμηθηκε 8 ωρες συνεχομενες μηπως επρεπε να τον ξυπνησω να φαει???:roll:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

μολις συνηδητοποιησα οτι ειμαι η επομενη που γενναω.σε λιγο δεν θα ειμαστε πια δυο.θα γινουμε τρεις.περιεργο συναισθημα.και τωρα το κουτσομπολιο της ημερας.εχθες μου λεει το στεφανι μου παω για καφε με κατι φιλους.εν το μεταξυ ειχα ακουσει κατι σουξου μουξου στο τηλ. κατι για λεφτα ελεγε με την αδελφη του.την ψιλιαστικα τη δουλεια.γυριζει το μεσημερι εγω ειχα ξαπλωσει και παει φουριοζος στο γραφειο του.εεε δεν κρατηθικα κι εγω οταν μπηκε για μπανιο εκανα μια ψαχτικη στα συρταρια του(δεν ειναι του χαρακτηρα μου:tongue:)και βρηκα κουτακι απο χρυσοχοιο του πειραια!!!!!!!!!!!!!!!!!:-Dεγω κυρια ομως.δεν ειπα τιποτα.θα περιμενω να μου το δοσει στο μαιευτηριο και φυσικα θα εκπλαγω!!!!!!(τι να εχει μεσα)

:D:D:D:D βρε περιεργηηηηηηη!!!!!το νου σου τωρα να σειξεις πολυ ενθουσιασμενη να μην σε καταλαβει!!!

Εμενα παντως δεν μου τα εδωσε στο μαιευτηριο αλλα μολις γυρισαμε σπιτι!!!!:D

Ποτε γεννας με το καλο κοριτσακι????

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ αγαπουλες τι κανετε?

μπηκα για ενα γρηγορο καλημερα γιατι φευγω, εχει η νυφη μου προβα νυφικου, αχχχχχχχχχχχχχ τι ωραιες στιγμες

θα διαλεξουμε νυφικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο,

τα σκατουλια 24 χρονων και παντρευονται

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

:-D :-D :-D μουνόπετρο είναι καλέ μουνόπετρο!!!!! :mrgreen: :mrgreen:

Καλημερα καλη εβδομαδα φιλεναδιτσες μου τι κανετε?

Επιτελους αρχισαμε να κοιμομαστε συνεχεια το βραδυ!!!!:D:D

Βεβαια εχω ενα προβληματισμο!!:rolleyes:εχασε 1 γευμα γιατι κοιμηθηκε 8 ωρες συνεχομενες μηπως επρεπε να τον ξυπνησω να φαει???:roll:

είσαι τρελή? όόόόόόχιιιιιιιι

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ αγαπουλες τι κανετε?

μπηκα για ενα γρηγορο καλημερα γιατι φευγω, εχει η νυφη μου προβα νυφικου, αχχχχχχχχχχχχχ τι ωραιες στιγμες

θα διαλεξουμε νυφικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο,

τα σκατουλια 24 χρονων και παντρευονται

μαρή τρελή? ακόμη το τηλεφώνημα περιμένω :D :D :D

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...