Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Καλα μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη οποτε μπαινεις θα φωναζεις????ελεος!!:tongue:

Επιτελους εγινα ανθρωπος!!!:P

εφτιαξα και νυχακια επιτελους!!!!και μην το σχολιασεις Γλωσσου ενταξει???

Γεια σας ομορφες που δεν λεμε να μαζευτουμε!!!!:D

έλα όμωσ που με τρώει να το σχολιάσω :tongue: :tongue: :tongue:

τι κανετε κοριτσια?εγω σημερα εκανα ημερησια στο λητω.ξυπνισα το πρωι με κατι πονακια..εχε γουστο λεω.οσο περναγε η ωρα ποναγα περισσοτερο τελικα πηρα τη γιατρο και πηγα στο λητω.εκανα βιοφυσικο προφιλ.το καμαρι μου ειναι ακομα ισχιακο με τα γονατα στα πλευρα μου(δεν μπορειτε να φανταστητε ποσο ποναει αυτο)ειναι 3.100 δεν υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να γυρισει κανονικα αλλα ελπιζουμε.το μονο που μπορω να κανω ειναι να βρω μια θεση που να με βολευει για να μην με πονανε οι γονατιες.νιωθω σαν να εχω παθει σκοληκοειδητη σε λαθος πλευρα!!!!!!!οπως καταλαβαινετε μαλλον την καισαρικη δεν θα τη γλυτωσω.ειμαι τοσο εξαντλημενη.να δω πως θα κοιμηθω το βραδυ.φιλια! ΥΓ.ειμουνα τοσο αναστατομενη απο τον πονο και ειχα τοσα νευρα που δεν μπορουσα ουτε να κατσω και οταν με εβαλαν στον υπερηχο βλεπω ενα μουτρακι....το τελειο προφιλ με κατι φουσκωτα χειλακια να κανει μπουρμπουλιθρες και να πιπιλαει τα δαχτυλο:tongue:στον κοσμο του το παιδι μου!!!!!!!!!!!!!

αχ βρε Ελινάκι μου πολύ σε νιώθω - η μπουμπού ήταν με τα πόδια κάτω έτρωγα κλοτσίδια στην κύστη και έλεγα οτι θα μου βγει από την ουρήθρα, άσε πια αυτό το κατούρημα

υπομονή βρε κοριτσάκι μου και όπου ναναι θα σκάσει μύτη

ελιναρα μου!!! τι σου κανει η μπεμπα μαρι? σε τρεχει η ατιμη εεεεεε??

κουραγιο μπουμπουκαμ...σε λιγο ξεμπερδευεις

εγω πηγα δοχτορ σημερισ

λοιιιιιιιιιιιιιπον! η μπεμπα ειναι μια χαρουλα.. 3 κιλάκια εξακολουθει.. εχει παρει 8εση και ολο το υπολοιπο ειναι σαν σαλιγκάρι.. δλδ... κεφαλι κατω..κωλαράκι πλάγια αριστερά.. συνεχιζει κορμος.. ποδαράκια στο στη8ος και καταληγει λιγο πλάγια δεξια.. ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ κοιμαμαι εγω.. ο ναι! το παιδι μου ειναι κλωνος μου!!!!!!!

μαλλον με βλέπει να γενναμε κατα τις 18 με κατι μετρησεις και διαγραματα που εκανε στον κομπιουτορα

εγώ τώρα πειραζει που βλέπω τησ ελίνασ και τα δικα΄σου και θέλω να ξαναπεράσω τα δικα΄μου από την αρχή? τώρα που έχω πάρει μια σειρά θα ήθελα να ξαναζήσω τισ πρώτεσ μέρεσ από την αρχή - αισθάνομαι οτι δεν τισ ευχαριστήθηκα και αυτά τα σκατούλια μεγαλώνουν και αλλάζουν τόσο γρήγορα που δεν θα το πιστεύετε

,,,,,,,,,,,,,,,ασε εγω σημερα πηγα στα mothercare να δω κατι για τον μικρο και εγινα πυραυλος!!!:mad::mad:ρε κοριτσια ειναι πολυ αδικο για τα αγορακια δεν βγαζουν πολλα πραγματα κατι ζιπουνακια με χαζες φιγουρες το ιδιο και τα φορμακια και στο συνολο 1 σταντ μονο με τετοια και κοιτα για τα κοριτσακια και γινεται της τρελλης οπου και να κοιτουσα μονο κοριτσιστικα εβλεπα και καπου στο βαθος ειχε και αγορακια!!!

ειπα και τα παραπονα μου και φευγω!!!

φιλακια Μαρουσκα και Μαρουσκακι!!!:D

έτσι!!!!!! :tongue::lol:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου τι κανετε;;; :D

Εγώ πήγα προχθες είδα το μπεμπε! Εχει χερακια, ποδαρακια και είναι υπερκινητικό σαν τον μπαμπα του!!:lol:

Φιλάκια σε όλες σας και υπομονηηηηη (ακούς ελινακι;;):D

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Ακομη κοιμοσαστε??????ντροπηηηηηηηηηηηη:D:D

Τι θες κυρά μου πρωί πρωί?????:rolleyes:

Άσε μας να χουζουρέψουμε λίγοοοοοοοοοο.......ζζζζ......ζζζζζζ.....

Κοιμάμαι όρθια σήμερα και πονάει πολύ κι η μέση μου.....

Καλημέρα φιλενάδες μου!!!!!!:D:D:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

Τι θες κυρά μου πρωί πρωί?????:rolleyes:

Άσε μας να χουζουρέψουμε λίγοοοοοοοοοο.......ζζζζ......ζζζζζζ.....

Κοιμάμαι όρθια σήμερα και πονάει πολύ κι η μέση μου.....

Καλημέρα φιλενάδες μου!!!!!!:D:D:D

μμμμμμμμμμμμμμμμμμμ κατι μας ειπες τωρα!!!!!

ενα εχω να σου πω κοιμηθηκα 01:00 και ξυπνησα 05:30!!!! και εχθες ολη μερα δεν κοιμηθηκα καθολου!!!:confused:

Λοιπον ποναει η μεση σου κοιμασαι ορθια τι εκανες μαρηηηηηηηηηηη ολη νυχτα???εεεεεε???:rolleyes::tongue:

τον αφησες τον δολιο να κοιμηθει λιγακι η σε ειχε πιασει παλι τρελλη λυσσα εεεεεεεεεεε???:D:tongue:

Καλημεραααααααααα!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

μμμμμμμμμμμμμμμμμμμ κατι μας ειπες τωρα!!!!!

ενα εχω να σου πω κοιμηθηκα 01:00 και ξυπνησα 05:30!!!! και εχθες ολη μερα δεν κοιμηθηκα καθολου!!!:confused:

Λοιπον ποναει η μεση σου κοιμασαι ορθια τι εκανες μαρηηηηηηηηηηη ολη νυχτα???εεεεεε???:rolleyes::tongue:

τον αφησες τον δολιο να κοιμηθει λιγακι η σε ειχε πιασει παλι τρελλη λυσσα εεεεεεεεεεε???:D:tongue:

Καλημεραααααααααα!!

καλημέρααα!! :D

πες τα αθηνουλα!!!:lol:

5NEXp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ! ΠΟΛΥ ΠΛΥΣΙΜΟ ΠΑΙΔΙΑ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΑ!! ΑΠΑΠΑΠΠΑΑΠΠΑ

ΑΛΛΑΖΩ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙΣ Ε ΞΕΣΗΚΩΜΑ!!!

Μαρούσκαααα μου χαλαρά, μην κουραζεσαι και δεν τελειωνουν τα πλυσιματα ποτε!!!:D

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

οχι καλε δνε κουραζομαι... επιτηρω τας εργασιας! χοχοχοοχοχχοχοοχοχοχοχχοοχ

απλα παραλληλα κλεινω και εκκρεμοτητες της δουλειας οποτε ειμαι λιγο μπριζωμενη

ωχχχχ αυτο βουνο μου φαινεται!!!

5NEXp2.png

κοριτσακια μου γλυκα τι κανετε;

εγω ετοιμαζα τα βαπτησια του μπεμπη και ετρεχα ολον αυτον τον καιρο.

χωρια που ειναι γρινιαρης και δεν μπορω να σταθω λεπτο...

σημερα λοιπον το πρωϊ τον βαπτησαμε!!!

ανοιξα και θεματακι γιατι χωρις τις ευχες σας ξερετε οτι δεν μπορω...

τωρα που τελειωσε το τρεξιμο ελπιζω να τα λεμε συχνοτερα!

σματσ σμουτσ σε ολες σας!!!

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...