Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αλο αλο αλο ροζαλιες!! ελπιζω να ειστε ολες καλα!

σημερα πηγα για ψωνια στο μαδερκερ! εγινε της τρελής! σφαγη! χαμός! της τρελής! τα πήρα όλα και τα σηκωσα! αυριο εχω συνεχεια με εξοπλισμο (καλαθια μπιμπερο κλπ κλπ κλλπ)

κατα τα αλλα ο βιοφυσικος ηταν εξαιρετικος και όλα καλα.. η μπεμπα ειναι με κεφαλικη προβολη, και 3 κιλάκια το μοσχαράκι μου αχαχαχαχαχαχαχαχαχ

dZJip3.png

Παλι δεν σας πετυχαινω;;;;;;;;;;;;;;;

αααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

κ εχω κατι νευραααααααααααααααααααα...................γκρρρρρρρρρρρρ αλλο πραγμα!!!!!!!!!!!!!!!!

Ενα θας σας πω... αντρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!γκρρρρρρρρρρρρρρρ ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ:mad:

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

σημερα πηγα για ψωνια στο μαδερκερ! εγινε της τρελής! σφαγη! χαμός! της τρελής! τα πήρα όλα και τα σηκωσα! αυριο εχω συνεχεια με εξοπλισμο (καλαθια μπιμπερο κλπ κλπ κλλπ)

κατα τα αλλα ο βιοφυσικος ηταν εξαιρετικος και όλα καλα.. η μπεμπα ειναι με κεφαλικη προβολη, και 3 κιλάκια το μοσχαράκι μου αχαχαχαχαχαχαχαχαχ

μπράβο βρε κοριτσάκι - άντε κοντεύουμε κοντεύουμε!!!!!!

Παλι δεν σας πετυχαινω;;;;;;;;;;;;;;;

αααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

κ εχω κατι νευραααααααααααααααααααα...................γκρρρρρρρρρρρρ αλλο πραγμα!!!!!!!!!!!!!!!!

Ενα θας σας πω... αντρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!γκρρρρρρρρρρρρρρρ ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ:mad:

μμμ πεσ μου κατι που δεν ξερω!!!!!

καλε που είστε όλες σήμερα;

λεσ και δεν ξέρεισ κι εσυ που είμαστε!!!!!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

(τσιρίζω για όσεσ δεν κατάλαβαν)

γεια στισ υπόλοιπεσ :)

U6Vip2.png

μπράβο βρε κοριτσάκι - άντε κοντεύουμε κοντεύουμε!!!!!!

μμμ πεσ μου κατι που δεν ξερω!!!!!

λεσ και δεν ξέρεισ κι εσυ που είμαστε!!!!!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

(τσιρίζω για όσεσ δεν κατάλαβαν)

γεια στισ υπόλοιπεσ :)

Καλα μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη οποτε μπαινεις θα φωναζεις????ελεος!!:tongue:

Επιτελους εγινα ανθρωπος!!!:P

εφτιαξα και νυχακια επιτελους!!!!και μην το σχολιασεις Γλωσσου ενταξει???

Γεια σας ομορφες που δεν λεμε να μαζευτουμε!!!!:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

κουραστικα στην καρεκλα.περνω την κορη μου και αποχωρω!!!!!!δεν μπορει καποια στιγμη θα σας πετυχω.

:D:D:D:D ελπιζω πριν γεννησης γιατι μετα θα τρεχεις!!!!:D

:D:D:D:D:D:D φτου φτου φτου το κοριτσακι σου!!!!

αντε βρε Μαρουσκα κοντευεις κι εσυ!!!:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

τι κανετε κοριτσια?εγω σημερα εκανα ημερησια στο λητω.ξυπνισα το πρωι με κατι πονακια..εχε γουστο λεω.οσο περναγε η ωρα ποναγα περισσοτερο τελικα πηρα τη γιατρο και πηγα στο λητω.εκανα βιοφυσικο προφιλ.το καμαρι μου ειναι ακομα ισχιακο με τα γονατα στα πλευρα μου(δεν μπορειτε να φανταστητε ποσο ποναει αυτο)ειναι 3.100 δεν υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να γυρισει κανονικα αλλα ελπιζουμε.το μονο που μπορω να κανω ειναι να βρω μια θεση που να με βολευει για να μην με πονανε οι γονατιες.νιωθω σαν να εχω παθει σκοληκοειδητη σε λαθος πλευρα!!!!!!!οπως καταλαβαινετε μαλλον την καισαρικη δεν θα τη γλυτωσω.ειμαι τοσο εξαντλημενη.να δω πως θα κοιμηθω το βραδυ.φιλια! ΥΓ.ειμουνα τοσο αναστατομενη απο τον πονο και ειχα τοσα νευρα που δεν μπορουσα ουτε να κατσω και οταν με εβαλαν στον υπερηχο βλεπω ενα μουτρακι....το τελειο προφιλ με κατι φουσκωτα χειλακια να κανει μπουρμπουλιθρες και να πιπιλαει τα δαχτυλο:tongue:στον κοσμο του το παιδι μου!!!!!!!!!!!!!

ελιναρα μου!!! τι σου κανει η μπεμπα μαρι? σε τρεχει η ατιμη εεεεεε??

κουραγιο μπουμπουκαμ...σε λιγο ξεμπερδευεις

εγω πηγα δοχτορ σημερισ

λοιιιιιιιιιιιιιπον! η μπεμπα ειναι μια χαρουλα.. 3 κιλάκια εξακολουθει.. εχει παρει 8εση και ολο το υπολοιπο ειναι σαν σαλιγκάρι.. δλδ... κεφαλι κατω..κωλαράκι πλάγια αριστερά.. συνεχιζει κορμος.. ποδαράκια στο στη8ος και καταληγει λιγο πλάγια δεξια.. ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ κοιμαμαι εγω.. ο ναι! το παιδι μου ειναι κλωνος μου!!!!!!!

μαλλον με βλέπει να γενναμε κατα τις 18 με κατι μετρησεις και διαγραματα που εκανε στον κομπιουτορα

dZJip3.png

τι κανετε κοριτσια?εγω σημερα εκανα ημερησια στο λητω.ξυπνισα το πρωι με κατι πονακια..εχε γουστο λεω.οσο περναγε η ωρα ποναγα περισσοτερο τελικα πηρα τη γιατρο και πηγα στο λητω.εκανα βιοφυσικο προφιλ.το καμαρι μου ειναι ακομα ισχιακο με τα γονατα στα πλευρα μου(δεν μπορειτε να φανταστητε ποσο ποναει αυτο)ειναι 3.100 δεν υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να γυρισει κανονικα αλλα ελπιζουμε.το μονο που μπορω να κανω ειναι να βρω μια θεση που να με βολευει για να μην με πονανε οι γονατιες.νιωθω σαν να εχω παθει σκοληκοειδητη σε λαθος πλευρα!!!!!!!οπως καταλαβαινετε μαλλον την καισαρικη δεν θα τη γλυτωσω.ειμαι τοσο εξαντλημενη.να δω πως θα κοιμηθω το βραδυ.φιλια! ΥΓ.ειμουνα τοσο αναστατομενη απο τον πονο και ειχα τοσα νευρα που δεν μπορουσα ουτε να κατσω και οταν με εβαλαν στον υπερηχο βλεπω ενα μουτρακι....το τελειο προφιλ με κατι φουσκωτα χειλακια να κανει μπουρμπουλιθρες και να πιπιλαει τα δαχτυλο:tongue:στον κοσμο του το παιδι μου!!!!!!!!!!!!!

Υπομονη Ελινακι μου λιγο σου εμεινε!!!δεν ηρεμει το βραδυ???

δεν πειραζει κοριτσακι μου γερη και δυνατη να ειναι να εισαστε και οι δυο καλα και ας ερθει και με καισαρικη!!!!

μη μου πεις οτι δεν ξεχασες τους πονους μολις ειδες αυτη τη φατσουλα????:D:Dεεεεε:D

οταν θα την κρατησεις με το καλο δεν θα θυμασαι τιποτα ακομη και τα πονακια της καισαρικης εαν δεν την γλιτωσεις τελικα!!!!:D:D

ελιναρα μου!!! τι σου κανει η μπεμπα μαρι? σε τρεχει η ατιμη εεεεεε??

κουραγιο μπουμπουκαμ...σε λιγο ξεμπερδευεις

εγω πηγα δοχτορ σημερισ

λοιιιιιιιιιιιιιπον! η μπεμπα ειναι μια χαρουλα.. 3 κιλάκια εξακολουθει.. εχει παρει 8εση και ολο το υπολοιπο ειναι σαν σαλιγκάρι.. δλδ... κεφαλι κατω..κωλαράκι πλάγια αριστερά.. συνεχιζει κορμος.. ποδαράκια στο στη8ος και καταληγει λιγο πλάγια δεξια.. ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ κοιμαμαι εγω.. ο ναι! το παιδι μου ειναι κλωνος μου!!!!!!!

μαλλον με βλέπει να γενναμε κατα τις 18 με κατι μετρησεις και διαγραματα που εκανε στον κομπιουτορα

:shock::shock::shock::shock: ωωωωωωωωωωωωωωωωωχχχχχχχχ Μαρουσκακι 2?????μουρλοκομειο δηλαδη!!!:D

μπραβο κοριτσακι μου με το καλο να ερθει και ας ειναι κλωνος σου!!!!:tongue::tongue:

να προσεχεις τωρα εντατσει????πως πανε οι ετοιμασιες??ασε εγω σημερα πηγα στα mothercare να δω κατι για τον μικρο και εγινα πυραυλος!!!:mad::mad:ρε κοριτσια ειναι πολυ αδικο για τα αγορακια δεν βγαζουν πολλα πραγματα κατι ζιπουνακια με χαζες φιγουρες το ιδιο και τα φορμακια και στο συνολο 1 σταντ μονο με τετοια και κοιτα για τα κοριτσακια και γινεται της τρελλης οπου και να κοιτουσα μονο κοριτσιστικα εβλεπα και καπου στο βαθος ειχε και αγορακια!!!

ειπα και τα παραπονα μου και φευγω!!!

φιλακια Μαρουσκα και Μαρουσκακι!!!:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...