Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1030507wbbywyviub.gif

Καλημερα ομορφιες μου τι κανετε?

Ζουμπι μου τι κανει η μπουμπόυκα σου?

Κρισάκι μου η δικια σου κλωτσάει...

Πωπω πως ετυχα σε δυο κοριτσομάνες...πήξαμε στους άντρες εδω μέσα...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Ζουμπηηηηηηηηηη μου!!!!!:P

Λιακοοοοοοοοοοο μου!!!!!μακια!!!!

ναι κλωτσαει και κουνιεται πολυ ευτυχως γιατι αλλιως αγκαλια με τον υπερηχο θα ημουνα,χι χι,μαλλον το πηρε πρεφα τι μανα εχει και λεει ασε εχουμε και κριση τζαμπα λεφτα ειναι:D

Στη δουλιτσα εισαι???

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

ναι κλωτσαει και κουνιεται πολυ ευτυχως γιατι αλλιως αγκαλια με τον υπερηχο θα ημουνα,χι χι,μαλλον το πηρε πρεφα τι μανα εχει και λεει ασε εχουμε και κριση τζαμπα λεφτα ειναι:D

Στη δουλιτσα εισαι???

Ναι αγάπη στη δουλεια....τι να κάνουμε εργασοθεραπεία...χιχιχι

Και εχω και το αφεντικο που μου λέει ..να μην κανεις ακόμα παιδι άσε να δεις πως θα πάει με την κρίση.....

Ενταξει δεν μπορω να πω μου το λέει για καλο....αλλα ελα που δεν κρατιεμαι να περιμενω κανα χρόνο...μπορει και να εχει και δικιο τι να πω?:D:D:D:D

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Και εχω και το αφεντικο που μου λέει ..να μην κανεις ακόμα παιδι άσε να δεις πως θα πάει με την κρίση.....

Ενταξει δεν μπορω να πω μου το λέει για καλο....αλλα ελα που δεν κρατιεμαι να περιμενω κανα χρόνο...μπορει και να εχει και δικιο τι να πω?:D:D:D:D

ενταξει πες του και εσυ δεν θα κανω θα περιμενω καμια δεκαρια χρονια να βγουμε και μετα:rolleyes::rolleyes:τι λες μαρη θα σε μπατσισω!!!!:mad::mad:

Οποτε θελει θα ερθει σιγα μην σας ρωτησει κιολας ποτε το θελετε αααααααααα εσυ κοιτα να εισαι οσο καλυτερα μπορεις οργανωσε σιγα σιγα και τις διακοπουλε σου και θα ερθει και αυτο το ζουζουνακι, αλλωστε ακομα δεν ξεκινησες καλα καλα και εισαι ηδη απαισιοδοξη???:shock::shock::shock:

και τσατ τσατ οι σφαλιαριτσες!!!:rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

ενταξει πες του και εσυ δεν θα κανω θα περιμενω καμια δεκαρια χρονια να βγουμε και μετα:rolleyes::rolleyes:τι λες μαρη θα σε μπατσισω!!!!:mad::mad:

Οποτε θελει θα ερθει σιγα μην σας ρωτησει κιολας ποτε το θελετε αααααααααα εσυ κοιτα να εισαι οσο καλυτερα μπορεις οργανωσε σιγα σιγα και τις διακοπουλε σου και θα ερθει και αυτο το ζουζουνακι, αλλωστε ακομα δεν ξεκινησες καλα καλα και εισαι ηδη απαισιοδοξη???:shock::shock::shock:

και τσατ τσατ οι σφαλιαριτσες!!!:rolleyes:

Καλα ακομα δεν έχω παρει το ΟΚ απο το γιατρο....για Αυγουστο με βλέπω..εκτος και αν μου κανει τη χαρη και μου δωσει το οκ απο Ιούλιο.....:D:D:D:D

Σιγα με τις σφαλιαρες με πόνεσες....:(:(:(

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλα ακομα δεν έχω παρει το ΟΚ απο το γιατρο....για Αυγουστο με βλέπω..εκτος και αν μου κανει τη χαρη και μου δωσει το οκ απο Ιούλιο.....:D:D:D:D

Σιγα με τις σφαλιαρες με πόνεσες....:(:(:(

αχ σκατουλακι μου σε πονεσα η κακουργα???φτου μου ελα να το κανω μακια να περασει!!!!μακιααααα!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αλλα για Ιουλιο σε βλεπω μου καθεται πιο πολυ να σου πει Ιουλιο Αυγουστο πολυ δεν παει πεστου???:roll:

καλημεραααα!!!!παλι φυγατε?αμαν ρε κοριτσια.θα επανελθω αργοτερα.

αντε βρε κοριτσακι μου και εσυ θα γεννησεις και ακομα δεν θα σε εχουμε δει!!!πως νιωθεις???μπορεις μετακινησε ή φουσκωσες πολυ??

Διαφημίσεις

1030507wbbywyviub.gif

Καλημερα ομορφιες μου τι κανετε?

Ζουμπι μου τι κανει η μπουμπόυκα σου?

Κρισάκι μου η δικια σου κλωτσάει...

Πωπω πως ετυχα σε δυο κοριτσομάνες...πήξαμε στους άντρες εδω μέσα...

Ειμαστε πολλες οι ατιμες δεν μπορω να πω πηξαμε στο ......... δεν το λεω θα με κοψουν!!!:tongue::tongue::cool:

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: κοτοπουλακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι γιατι εισαι απαισιοδοξη εεεεεεεεεεε???????πες στο αφεντικο σου οτι αυτα δεν ερχονται κατοπιν ραντεβου!!!!

παιδι θελεις οχι ραντεβου στο ΙΚΑ!!!!!

κανονισε κακομοιρα μου γιατι θα σε δειρω!!!!!!:evil:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Στη δουλιτσα εισαι???

ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωχχχχχχ σε πηρε χαμπαρι????καλη αρχη λοιπον!!!!

Συμπεθερα αμα ειναι υπερ κινητικη απο μεσα τα ιδια θα ειναι και εξω!:P

τουλαχιστον ετσι ειναι ο γαμπρος σου!!!!εχουμε πει οταν δεν την ακους βαλε μουσικουλα η φαε γλυκο εσυ που μπορεις!!!ασε που πλησιαζει και η β-επιπεδου οποτε θα την χορτασεις περισσοτερη ωρα απο τον κανονικο υπερηχο!!!!!:-P

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...