Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 9/1/2025 at 1:33 ΜΜ, dimi.tra είπε:

Για την διατεταμένη σάλπιγγα τι σου είπαν; Πως το αιτιολόγησαν; Θα κάνεις κάτι γι αυτό; Κοίτα σίγουρα όσο προσπαθείς κάποια στιγμή θα πετύχεις. Μπορεί να μην πιστεύω στην τύχη αλλά οι μεταλλάξεις είναι τυχαίο γεγονός και ποτέ δεν ξέρεις αν θα προκύψουν σε ένα έμβρυο και οι μεταλλάξεις στα έμβρυα είναι ένας λόγος για βιοχημική κύηση, βέβαια στην ηλικία σου, χωρίς ιστορικό και χωρίς ιστορικό του συζύγου δεν περιμένεις σοβαρά προβλήματα. Ο σύζυγος τι ηλικία έχει; 
      Είχες μία βιοχημική και μία αποβολή, αν έχεις τσεκάρει το περιβάλλον την μήτρας και δεν υπάρχει κάτι εκεί τότε κατά την προσωπική μου άποψη τσεκάρεις τα έμβρυα (προεμφυτευτικός) αν κι εκεί δεν βρεθεί κάτι τότε ναι να το δεχτώ ότι είναι τυχαίο γεγονός. Η βιοχημική αν και θεωρητικά είναι ένα καλό αποτέλεσμα (γιατί έγιναν τα πρώτα βήματα) παραμένει μία αποβολή. Στην φάση που είμαστε όλες εδώ μέσα ψάχνουμε ψύλλους στ' άχυρα και προσωπικά δυσκολεύομαι να τα αφήσω όλα στον παράγοντα τύχη, ειδικά με την δικιά μου τύχη! 
      Να είμαστε ειλικρινείς όλα αυτά έχουν κι ένα ψυχολογικό αλλά κι ένα οικονομικό κόστος που δεν είναι μικρό. Είναι λογικό πολλοί γιατροί να αφήνουν και μερικά πράγματα στην τύχη τους γιατί δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες να περάσουν όλα αυτά τα στάδια χωρίς να υπάρχει κάτι μεμπτό, κάτι εμφανές, μία απόδειξη. Αλλά εγώ προσωπικά θεωρώ πως το ψυχολογικό κόστος μιας απώλειας είναι πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με το ψυχολογικό κόστος ενός αχρείαστου χειρουργείου ή μιας αχρείαστης εξέτασης και σαφώς μεγαλύτερο σε σχέση με το οποιοδήποτε οικονομικό. Εγώ όμως, γιατί μπορώ να τα αντιμετωπίσω. Δεν είμαστε όλες ίδιες και εδώ μέσα το έχουμε αποδείξει. Κάθε μία έχει τα δικά της βιώματα και τις δικές τις εμπειρίες και αντοχές. Γι αυτό και κάθε μία μας διαλέγει την ομάδα της που νιώθει καλύτερα για να πετύχει τον τελικό στόχο που δεν είναι άλλος από μία τελειόμηνη, υγιής εγκυμοσύνη.  

Κι εδώ έρχομαι σε συνέχεια της μισής προηγούμενης απάντησης μου να σου πω πως εγώ προσωπικά έχω κάνει ήδη μικροβίωμα και ετοιμάζομαι για υστεροσκόπηση χωρίς να έχω κάνει καν εμβρυομεταφορά. Δηλαδή ήταν και απαίτηση μου στους γυναικολόγος μου γιατί όπως του είπα: δεν θα περιμένω δύο αποβολές για να βρω ένα πρόβλημα αν υπάρχει. Μετά δεν θα ένιωθα καλά με τον εαυτό μου. Οπότε ναι πιστεύω πολύ πως αυτές οι εξετάσεις αν μπορείς να τις κάνεις τότε να τις κάνεις. Μπορεί να μην δείξουν τιποτα απολύτως, μπορεί όμως με ένα απλό scratching να πετύχεις την επόμενη φορά κύηση. Και αν βρεθεί μικρόβιο θα κάνεις την θεραπεία σου με αντιβιοτικά και προβιοτικά και θα προχωρήσεις στην ετ σου. Άντε να χάσεις και 1 ή 2 κύκλους μέχρι να τελειώσεις την θεραπεία σου. 
      Και όπως σου γράφει και η @Xristina96 οι λόγοι των αποβολών είναι πολλοί, απλά κάνεις εξετάσεις και αποκλείεις, μπορεί να βρεις κάτι, μπορεί και όχι βέβαια και να είναι όντως τυχαίο γεγονός. 

Ουσιαστικά θέλαμε να δούμε αν είναι υδροσαλπιγγα κ ο γιατρός Μ είπε ότι δεν είναι κάτι η ελαφρώς διατεταμένη σάλπιγγα και δεν θέλει κάτι ν κάνουμε. Γτ αρχικά είχαμε πει αν ήταν υδροσαλπιγγα θ τη βγάζαμε. Ο σύζυγος 43. Όσο για τον προεμφυτετικο κ εγώ το θέλω.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ακου να μου πεις,

πριν τη γλυκοζη ηταν 95 και μετα τα 50mg γλυκοζης πηγε στο 145,

μου ειπε οτι ειναι 5 μοναδες πανω απο το κανονικο και οσο μπορω να αποφευγω γλυκα και φρουτα οπως πορτοκαλια, μπανανες

Κοιτα με βαση τα δικα μου εμεις πρεπει οταν ξυπναμε το πρωινο μας ζαχαρο να ειναι 70-90 και μεταγευματικο μεχρι 130!!!!

Βεβαια στην Αμερικη ειναι οσο σου βρηκανε συν 5 επιπλεον!!!!

Δεν ξερω κατι περισσοτερο!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μακάρι κοριτσάκι!! :D

Αντε να ρθει κι η δικη μας η σειρα επιτελους!!

Αλλιώς αυτο το παλιοπουλο δεν μου τη γλιτώνει φέτος, σας το λεω!!:lol:

Ποιο παλιοπουλο καλε..γιατι αγαπη μου το αφηνεις για τελος ξεκινα απο το τωρα..και αφου εχετε επισκεψεις ξερεις...στο σιγανο...θα εχει και περισσοτερο παθος...:wink:

nikel, georgia.g και malme, εύχομαι να είστε οι επόμενες που θα μείνετε έγκυες.

georgia.g και malme, να είστε σίγουρες ότι την επόμενη φορά θα πάνε όλα καλά.

Μικρο μου επιτελους να τα πουμε...ευχομαι και ελπιζω να πανε ολα καλα την επομενη φορά....

Οσο για την υστεροσκόπιση που με ρώτησες δεν την έκανα ο γιατρος μου μου ειπε πως δεν χρειάζεται....εσυ δεν αδιαθέτησες ακόμα?

Ου θα την κανεις?

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

δεν ειμαι αθηνουλα...το εχασα το μωρο, και τωρα ειμαι παλι στην προσπαθεια..

Καρπουζακι θα ερθει ξανα και θα μεινει... υπομονη και δυναμη θελει και ολα θα γινουν.... εσυ και ο αντρουλης σου να ειστε καλα και θα ερθει ενα υγιεστατο νινακι.. (και δυο και τρια....)

Μαχούλα και Αθηνούλα, καλημέρα και σε σας.

Τώρα σας είδα.

Μάχη μου, έφτασαν οι μέρες, ε? Με το καλό κοριτσάκι μου, καλή λευτεριά.

Ευχαριστω πολύ.... Ιολίτσα μου.... και σε εσενα θα ερθουνε ολα οπως τα θελεις...

θέλω κι εγώ να πάρω κιλααααααααααααααααααα

θα παρεις και μετα θα θες να τα χασεις....

Αθηνουλα εμεις ειμαστε ετοιμη εδω και καιρο..... αλλα οταν με το καλο θες να ψωνισεις να μου στειλεις μηνυματακι για να σου απο που πηρα εγω και βρηκα πολυ μεγαλες διαφορες στις τιμες στα ιδια επωνυμα προιοντα....

a84026bdda.png

θέλω κι εγώ να πάρω κιλααααααααααααααααααα

θα παρεις θα παρεις!

ασε στην αρρχη το ειχα παρει αψηφιστα και ετρωγα κατι μακαροναδες και κατι σαντουιτς αλλο πραγμα......................

ωραια ομως που ειναι τα αμαρτωλα!

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Καρπουζακι θα ερθει ξανα και θα μεινει... υπομονη και δυναμη θελει και ολα θα γινουν.... εσυ και ο αντρουλης σου να ειστε καλα και θα ερθει ενα υγιεστατο νινακι.. (και δυο και τρια....)

Ευχαριστω πολύ.... Ιολίτσα μου.... και σε εσενα θα ερθουνε ολα οπως τα θελεις...

θα παρεις και μετα θα θες να τα χασεις....

Αθηνουλα εμεις ειμαστε ετοιμη εδω και καιρο..... αλλα οταν με το καλο θες να ψωνισεις να μου στειλεις μηνυματακι για να σου απο που πηρα εγω και βρηκα πολυ μεγαλες διαφορες στις τιμες στα ιδια επωνυμα προιοντα....

Θελω θελω θα μου στειλεις στο face???εεεεεεεεεεεεε???:D

Με το καλο Μαχουλα μου!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Κοιτα με βαση τα δικα μου εμεις πρεπει οταν ξυπναμε το πρωινο μας ζαχαρο να ειναι 70-90 και μεταγευματικο μεχρι 130!!!!

Βεβαια στην Αμερικη ειναι οσο σου βρηκανε συν 5 επιπλεον!!!!

Δεν ξερω κατι περισσοτερο!!

α χ α!

καταλαβα!

αμαν ολα τα απαγορευτικα που ειναι και τα ωραια λενε να αποφευγεις,

θελω να φω μια βαφλα αλλα μετα λεω ασε μωρε

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

α χ α!

καταλαβα!

αμαν ολα τα απαγορευτικα που ειναι και τα ωραια λενε να αποφευγεις,

θελω να φω μια βαφλα αλλα μετα λεω ασε μωρε

οοοοοοοοοοοοοοοοοοχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μην τολμησεις!!!!!!

γενικα και την ζαχαρη στον καφε να την ελαττωσεις εαν δεν μπορεις να την κοψεις!!!

εμενα τωρα εχει αρχισει να γυαλιζει το ματι μου με τα γλυκα!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Θελω θελω θα μου στειλεις στο face???εεεεεεεεεεεεε???:D

Με το καλο Μαχουλα μου!

Να μου πεις γιατι ενδιαφερεσαι και θα σου στειλω...

αχ τι καλα που βρεθηκαμε παλι!! ολο κατι καινουριες εβλεπα στο αλλο και δεν καταλαβαινα την τυφλα μου...ενω με σας...αλλο πραμα:lol::lol:

Το ιδο ακριβως παθαινα και εγω.... εμπαινα και εβγαινα... αφου ολες αγνωστες ητανε...

a84026bdda.png

χμμμμ...κι εγω το αλλο πουλι καταλαβα:rolleyes:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αυτο καρπουζακι μου δεν χανει τον δρομο του το εχεις διπλα σου και μπορεις να το βρεις ευκολα!!!!;););)

ντου για ντοην ντοην εσεις τωρα!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...