Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κρισακι θυμωσες και δεν μου μιλας...πλακα σου εκανα...σνιφ..σνιφ...

αντε βρε κλαψιαρικο σου μιλαω μην κλαις απλα κοιταω πραγματα στο internet και ξεχνιεμαι!!!χι χι!!!:mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλημεραααααααααααααααααααααα Χρονια Πολλα σε ολα τα κοριτσακια μας που γιορταζουν να σας χαιρομαστε να εισαστε παντα καλα με υγεια αγαπη ευτυχια!!!:lol::lol:

Συμπεθερουλα μου ευχαριστω για τις ευχες σου!!!με το καλο να μας ερθει και η νυφουλα μας!!!!:lol::lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααααααααααααααααα Χρονια Πολλα σε ολα τα κοριτσακια μας που γιορταζουν να σας χαιρομαστε να εισαστε παντα καλα με υγεια αγαπη ευτυχια!!!:lol::lol:

Συμπεθερουλα μου ευχαριστω για τις ευχες σου!!!με το καλο να μας ερθει και η νυφουλα μας!!!!:lol::lol::lol:

αθηνουλα να χαιρεσαι τον αντρουλη σου.....

76IGp3.png

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

εσυ εσυ εσυ:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

τη μπεμπουλα σου τη νοιωθεις????

αρχισε να σου κανει τσαλιμακια?????

ηταν καμια 3 μερες που με ειχε ταραξει στην κυριολεξια και μαλιστα αρκετα δυνατα, ομως τις τελευταιες 2μερες εχει ηρεμησει και με χτυπαει πολυ λιγο και οχι πολυ δυνατα και εχω τυψεις:roll::roll:

με το καλο η σκατουλα μας!!!!:D:D:D

δεν μου απαντησες βρε κουνελα σκεφτεσαι ηδη για δευτερο???:shock::shock::shock:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

ετσι κανουνε τα νινακι στη κοιλιτσα καποιες μερες ειναι υπερκινητικα...και καποιες αλλες ειναι τοσο ησυχα...μην σε αγχωνει εγω εχω αρχισει να το συνηθιζω...

αααααααα και γιατι το λανουν αυτο παρακαλω???για να παθουμε τιποτις απο την τρομαρα μας???αφου τωρα την παρακαλαω να δωσει μια καλη στην μανουλα της:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

αααααααα και γιατι το λανουν αυτο παρακαλω???για να παθουμε τιποτις απο την τρομαρα μας???αφου τωρα την παρακαλαω να δωσει μια καλη στην μανουλα της:lol::lol::lol:

θα σου δωσει οταν εχει ορεξη...μην ξεχνας οτι μπορει να εχει γυρισει κιολας και γι'αυτο να μην την νοιωθεις τοσο εντονα...το εψαξα σου λεω το θεμα...

76IGp3.png

σας αφηνω....τα λεμε αργοτερα..φιλακια!!!

ειχατε δεν ειχατε με αφησατε μονη παλι οποτε αναγκαστηκα και εγω παω για μπανιο:evil:

πλιτσι πλιτσι σου ρχομαι:mrgreen:

Καλημέρα σας ομορφιές μου!!!!!!

Να μας χαίρεστε εμάς που γιορτάζουμε!!!!!!

Να ευχηθώ κι εγώ στη Nenos, τη Nadine, την Eleni99, την ELKARAK κι αν ξέχασα καμιά να με συγχωρέσει!!

Αθηνούλα μου να χαίρεσαι τον αντρούλη σου, κι εκείνος εσένα!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...