Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ..ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;ΕΓΩ ΚΛΑΣΙΚΑ ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ..ΔΟΥΛΕΙΑ - ΣΠΙΤΙ - ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΦΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ...ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ 2ο ΜΩΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΣΩ...:rolleyes::rolleyes: ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ...ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟ ΣΚΕΨΗ..

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Μαρη Μαραααααααααααα κατσε κατω απο την ταπααααααααααα!!!!!:D

ολα καλα θα πανε σκατουλα εφτασες στην πηγη και περιμενεις το νερακι σου!!!

Αχ το χαμστερακι μου, τι κανει ο ζυμαρουλη σου???μεγαλωσε πολυ ε???

ramonitsa εμπενε μαρη πιο πεταχτα να μας λες κανα νεο:tongue:

Συμπεθερουλα μου ολα δεν προλαβαινεις και ολο κοιμασαι αλλα σχολιο για σχολιο δεν εχεις αφησει εδω μεσα:rolleyes::rolleyes::lol::lol::lol: παλιοβεγγο!!!

Μαρη Ζουμπηηηηηηηηηηηη τι ειναι αυτα που μας πετας μαρη:shock::shock: προσεξε γιατι αμα ξαναγκαστρωθεις θα μας βαριεσαι μετα παλι:rolleyes::D

Βεεεεεεεεεεεεενους!!!!!!!!!δεν θα σε πιασω στα χερια μου????με τα κρεμυδακια θα σε κανω!!!:evil::evil::evil: που εξαφανιζσαι μαρη και σε ψαχνω και ανησυχω δεν ντρεπεσαι λιγο???:roll::roll::roll: κιου σου!!!

Ευτυχω ουουουουουουου!!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

ρε κορίτσια η μικρή χθεσ έφαγε 7 παρά και κοιμάται ακόμα με 2 διαλείμματα που την ξύπνησα εγώ με τα χίλια ζόρια να φάει να αδειάσουν και τα βυζιά - είναι φυσιολογικό αυτό? δεν παραπονιέμαι γιατί μπόρεσα κι εγώ να κάνω καμμιά δουλεια΄(λεσ και μου λείπουν) και να κοιμηθώ λίγο παραπάνω αλλά ξέρω γω?

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

Συμπεθερουλα μου ολα δεν προλαβαινεις και ολο κοιμασαι αλλα σχολιο για σχολιο δεν εχεις αφησει εδω μεσα:rolleyes::rolleyes::lol::lol::lol: παλιοβεγγο!!!

κι ύστερα αν εγώ πω τίποτα είμαι κακιά :lol: :lol: :lol: πέστα εσύ βρε κρισ γιατί εμένα μου έχει βγει το όνομα - άσε που την αποφεύγω κιόλασ :lol: :lol: :lol:

τί γίνεσαι κορίτσι?

U6Vip2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ..ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;ΕΓΩ ΚΛΑΣΙΚΑ ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ..ΔΟΥΛΕΙΑ - ΣΠΙΤΙ - ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΦΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ...ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ 2ο ΜΩΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΣΩ...:rolleyes::rolleyes: ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ...ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟ ΣΚΕΨΗ..

και 2 και 3 και 5 χρόνια να σου πώ - παίζει και καθόλου :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

πλάκα μου κάνεισ, αλήθεια το σκέφτεσαι? εγώ βρε ζούμπη βλέπω οτι τα χω δει όλα με 1 και που είμαι σπίτι και ήδη αναρωτιέμαι τί θα γίνει όταν πάω για δουλειά όχι να κάνω δεύτερο να έχω όσα έχω τώρα + 1 μπαααα απαπαπαπαπαπαπα

τί να πώ ίσωσ να είναι νωρίσ ακόμα αλλά όσο και να έχω κατουρηθεί με την μικρή δεν ξέρω αν θέλω άλλο ένα από την αρχή

U6Vip2.png

ρε κορίτσια η μικρή χθεσ έφαγε 7 παρά και κοιμάται ακόμα με 2 διαλείμματα που την ξύπνησα εγώ με τα χίλια ζόρια να φάει να αδειάσουν και τα βυζιά - είναι φυσιολογικό αυτό? δεν παραπονιέμαι γιατί μπόρεσα κι εγώ να κάνω καμμιά δουλεια΄(λεσ και μου λείπουν) και να κοιμηθώ λίγο παραπάνω αλλά ξέρω γω?

αμα την εχεις τσεκαρει και με θερμομετρο και ειναι καλα η μπουμπου τοτε μην ανησυχεις και πανε να ξεραθεις και εσυ με την ευχη μου:rolleyes::cool:

κι ύστερα αν εγώ πω τίποτα είμαι κακιά :lol: :lol: :lol: πέστα εσύ βρε κρισ γιατί εμένα μου έχει βγει το όνομα - άσε που την αποφεύγω κιόλασ :lol: :lol: :lol:

τί γίνεσαι κορίτσι?

:lol::lol::lol::lol: σαχλαμαρα ε σαχλαμαρα ακους εκει αποφευγεις την συμπεθερουλα μου:evil:

καλα ειμαστε απολαμβανω τις συνεχομενες κλοτσιες της ,το παιδι μου εχει αφινιασει νομιζω!!!:mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

αμα την εχεις τσεκαρει και με θερμομετρο και ειναι καλα η μπουμπου τοτε μην ανησυχεις και πανε να ξεραθεις και εσυ με την ευχη μου:rolleyes::cool:

:lol::lol::lol::lol: σαχλαμαρα ε σαχλαμαρα ακους εκει αποφευγεις την συμπεθερουλα μου:evil:

καλα ειμαστε απολαμβανω τις συνεχομενες κλοτσιες της ,το παιδι μου εχει αφινιασει νομιζω!!!:mrgreen::mrgreen:

ναι θερμοκρασία μια χαρά δροσερό δροσερό είναι το παιδί

χιχιχι τί μάνα θα έχει την προειδοποιείσ???? :mrgreen: :mrgreen: γιατί η δικιά μου ήξερε τί να περιμένει! :lol: :lol:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

Πάω να ξυπνήσω το παιδί μου!!!!

αντε καλα πανε να ξυπνησεις το μικρο γλωσσακι!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

καλημερααααααααααααααααα!!!!!!!!!!

τι κανετε τσουπριτσες???

εμεις στη δουλεια,αντε να περασει και αυτη η μερα ...ρε κοριτσια ειναι φυσιολογικο που δεν θελω να κανω τιποτα...και κυριως δεν θελω να ερχομαι στη δουλεια????

εχω απολυτη βαρεμαρα,το μονο που σκεφτομαι ειναι ποτε θα παμε να παρουμε τα πραγματα του μωρου....

76IGp3.png

Καλημέραααααα!! :D

Τι να σου πω βρε χαπάκι μου, φυσιολογικό πρέπει να είναι, εδώ βαριομασταν και πριν, τωρα που έχουμε και λόγο δεν θα βαρεθούμε;;; :lol:

:):):):):)...σωστο αυτο....δεν το ειχα σκεφτει,ευτυχως τουλαχιστον για την ωρα λειπουν τα αφεντικα και μπορω να περιφερομαι εδω μεσα...ευτυχως

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...