Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Ακομα δεν γυρισες μαρη και παλι για διακοπες μιλας????????παλοσουρτουκο μου!!!!:mrgreen:

Γεια σας κοριτσακια καλα ειστε???

καποια μετραει τις μερε σαν τους φυλακισμενους ε???

2 και σημερα:lol:

Ευτυχω μου εμεις ειμαστε αδιορθωτες παιδι μου μονο με απευθειας συνδεση θα ησυχαζαμε λιγο!!!!!

εμενα η μπουμπουκα μου ξαφνικα μου εγινε πολυ γυριστρουλα και με εχει τρελανει!!!!!!!ειναι φανταστικο συναισθημα και ευχομαι πολυ συντομα να το νιωσει κατο ποντικακι μας!!!!!!!!!:P

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ακομα δεν γυρισες μαρη και παλι για διακοπες μιλας????????παλοσουρτουκο μου!!!!:mrgreen:

Γεια σας κοριτσακια καλα ειστε???

καποια μετραει τις μερε σαν τους φυλακισμενους ε???

2 και σημερα:lol:

Ευτυχω μου εμεις ειμαστε αδιορθωτες παιδι μου μονο με απευθειας συνδεση θα ησυχαζαμε λιγο!!!!!

εμενα η μπουμπουκα μου ξαφνικα μου εγινε πολυ γυριστρουλα και με εχει τρελανει!!!!!!!ειναι φανταστικο συναισθημα και ευχομαι πολυ συντομα να το νιωσει κατο ποντικακι μας!!!!!!!!!:P

:D:D:D:D:D:D:p:p:p:p:p I love you baby....!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Γεια σας κοριτσάρες!

Έμαθα ότι με αναζήτησε το γλυκό μου το Νικελάκι και είπα να δηλώσω παρουσία.

Νικελάκι μου, καλά είμαι, προσπαθώ για μπεμπάκι αλλά δεν τα καταφέρνω. Έχω πολύ άγχος και, όταν γράφω στο φόρουμ, με πιάνει μεγαλύτερο. Έτσι μπαίνω για πολύ λίγο, ίσα για να διαβάσω τα νέα σας και ξαναβγαίνω.

Δεν σας ξεχνάω, σας διαβάζω κάθε μέρα, έστω και στα πεταχτά, για να είμαι ενήμερη αλλά πραγματικά δεν έχω να γράψω τίποτε και μόνο που ανοίγω το φόρουμ αγχώνομαι. Ο άντρας μου μού λέει να μην μπαίνω καθόλου αλλά εγώ θέλω να μαθαίνω τα νέα σας.

Σας φιλώ γλυκά όλες σας και σας στέλνω πολλούς χαιρετισμούς.

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάρες!

Έμαθα ότι με αναζήτησε το γλυκό μου το Νικελάκι και είπα να δηλώσω παρουσία.

Νικελάκι μου, καλά είμαι, προσπαθώ για μπεμπάκι αλλά δεν τα καταφέρνω. Έχω πολύ άγχος και, όταν γράφω στο φόρουμ, με πιάνει μεγαλύτερο. Έτσι μπαίνω για πολύ λίγο, ίσα για να διαβάσω τα νέα σας και ξαναβγαίνω.

Δεν σας ξεχνάω, σας διαβάζω κάθε μέρα, έστω και στα πεταχτά, για να είμαι ενήμερη αλλά πραγματικά δεν έχω να γράψω τίποτε και μόνο που ανοίγω το φόρουμ αγχώνομαι. Ο άντρας μου μού λέει να μην μπαίνω καθόλου αλλά εγώ θέλω να μαθαίνω τα νέα σας.

Σας φιλώ γλυκά όλες σας και σας στέλνω πολλούς χαιρετισμούς.

κοριτσακιιι μουουου :D :D

το ξέρω κι εγώ έτσι ακριβώς ήμουν! Ολα καλά θα πάνε, και θα ερθει η στιγμή που θα ξαναμιλάμε εδώ μέσα έχοντας άλλου είδους αγωνίες!! Είμαι σίγουρη ότι θα γίνει πολύ σύντομα! :D

Φιλάκια πολλά πολλά και να γράφεις καμια κουβεντα, αντε!!

5NEXp2.png

Τσουπρακια μου τι κανετε;;;;;;;;;;:D

Γκαστρουλες μου πως ειστε;

Πως νιωθετε;;;;;;;;;;

αχ τι καλα που φουσκωνετε μια μια...χαχα

Η Μαρα τι εγινε τελικα;πηγε αραγε στον γιατρο; Μαρα μπεκα να μας πεις!

Εμεις εδω στο πολυυυυυυυυυ τρεξιμο ομως!

Ελπιδακι ειδες πως ειναι; τρεχαλα ολε!

Κ παλι καλα που εσενα κοιμαται ολο το βραδυ..εμενα στις αρχες ηθελε καθε 2.5 με 3 ωρες να τρωει τα βραδυα..οποτε καταλαβαινεις αυπνια ολε..

τωρα καπως κοιμομαστε!!!!!!!!!!!!

Μα γιατι ποτε δεν σας βρισκω μεσα;;;;;;;;;;;;;:?

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Πως νιωθετε;;;;;;;;;;

Κ παλι καλα που εσενα κοιμαται ολο το βραδυ..εμενα στις αρχες ηθελε καθε 2.5 με 3 ωρες να τρωει τα βραδυα..οποτε καταλαβαινεις αυπνια ολε..

ραμονιτσα μου τι κανεις κουκλιτσα μου...ο μπεμπουλης ακομα σε τρεχει???

76IGp3.png

Πως νιωθετε;;;;;;;;;;

ραμονιτσααααααααααααα :D

τι κανει ο ζυμαρούλης;;;; :D

5NEXp2.png

alo alo

λοιπον πηγα δοχτορα το πρωι

η κατασταση εχει ως εξης.

ο τραχηλος εχει ακομη την...ταπα του οποτε δεν ανησυχουμε ΑΛΛΑ το μηκος του ειναι 2 εκατοστα και κατι ελαχιστα χιλιοστα....ντον ντον ντοοοον! που σημαινει οτι ερχεται η ωρα του γιαννη βαλαώρα σε 3 εβδομαδες περίπου αν δεν συμβει τπτ φριχτο...πχ αποφασισει η ταπα του τραχηλου να φυγει και τετοια...

οπως κατανοειτε ως γνωστη ακαματρα δεν εχω κανει ακομη ΤΠΤ οποτε οι επομενες μερες 8α περασουν με..ετοιμασιες...

8ενκς που νοιαστηκατε μικρες μου τυροπιτες!! σας αγαπω τα μάλα..

υγ. πολυ ενοχλητικοι αυτοι οι πονοι γμτ αλλα πιο ενοχλητικο το δαχτυλο του δοχτορα στην κολποεξεταση....μιλαμε ηταν ΑΠΛΑ αηδια!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου ρε Μαρα με τις περιγραφες σου..χαχαχα..

Ειδες ; στο ειπαμε τιποτα δεν ειναι..απλα ετοιμαζεστε για την μεγαλη ωρα να αντικρυσεις τον πραγματικο ερωτα της ζωης σου!;)

Κατσε λιγο φρονιμη ..μην κουραζεσαι πολυ ..για να μην ξελασκαρει η ταπα ..χαχα οπως λες...ετοιμασε σιγα σιγα τα πραγματακια του μωρου χαλαρααααααααα...κ τσουπ θα ερθει η ωρα του καποια στιγμη...οχι ακομα ομως...ακομα να κατσει στην ζεστη κοιλιτσα της μαμακας! :D

Ειδες το χερι τι αηδια που ειναι;;;;;;;;;;;;;;;;;;μπλιαααααααααααχ!

κ που να δεις στη γεννα κοριτσακι..ευχομαι να κανεις αμεσως μεγαλη διαστολη κ να μπεις σουμπητη μεσα....:tongue:

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Μαρούλι, όλα καλά με τον ντόκτορ,ε?....Ωραιότατα!!...ετοιμάσου τώρα με την ησυχία σου, όπως λέει και το ραμονιτσάκι!....Όλα καλά θα πάνε :D.

Ραμονιτσάκι μου μικρό που είσαι εσύ?...Δεν σε πετυχαίνω ποτέ...:(

Ο ζυμαρούλης σου σε τρέχει,ε?....Να του δώσεις φιλάκια, ελπίζω να σε πετύχω κάποια στιγμή...!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Ολα καλα Μαρουσκα μου μπραβο κοριτσακι μου τωρα ομως ξερεις τι πρεπει να κανεις εεε????

Ετοιμαζεσαι σιγα σιγα και με προσοχη να μην βγει η ταπα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:!!!!

Αντε κοριτσακι μου και κοντευεις να δεις την κορουλα σου να προσεχεις πολυ!!!:lol:

Φιλακια

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Πως νιωθετε;;;;;;;;;;

Αχ Ραμονιτσα μου κοιμοσαστε τα βραδυα εεε???ποσες ωρες??

εμεις ακομη εχουμε το 3ωρακι σιγουρα ειδικα την ημερα το βραδυ στην καλυτερη να χτυπησουμε ενα 5ωρακι!!:(

σημερα να φανταστεις κοιμομουνα οσο κοιμοτανε και ο λεβεντης μου!!!!

οσο για το τρεξιμο τρελλο ειδικα οταν πειναει σαν το Βεγγο τρεχω!!!:lol:

ελπιζω καποια στιγμη να συναντηθουμε φιλακια και στους δυο σας!!:lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...