Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σας κούκλες!!!

Με προλάβατε, ναι!....Για λίγο όμως....

Τα νέα σας...?

Πήγα κι εκανα κάτι εξετασεις κολπικες σήμερα, αλλά μάλλον δεν θα ειναι ετοιμα τα αποτελεσματα μέχρι την Πέμπτη που θα παω γιατρο...καλή είμαι και του λόγου μου ε;; :confused:

Κατα τα αλλα λέμε μήπως πάμε στο εξοχικο το τριημερο, αλλά δεν το εχουμε αποφασισει ακομα. Εσεις;; :D

5NEXp2.png

καλημέρα κοριτσακια μου!!

Ναντιμοράκι μου τι κάνεις;; Φορτισες τις μπαταριες σου το Σ-Κ ε;

Χαπάκι πότε σταματας;

κανονικα 1/7 αλλα λεω να κατσω μεχρι τις 30/7 ...θα δω ομως αν δεν την παλευω θα σταματησω...

76IGp3.png

Πήγα κι εκανα κάτι εξετασεις κολπικες σήμερα, αλλά μάλλον δεν θα ειναι ετοιμα τα αποτελεσματα μέχρι την Πέμπτη που θα παω γιατρο...καλή είμαι και του λόγου μου ε;; :confused:

Κατα τα αλλα λέμε μήπως πάμε στο εξοχικο το τριημερο, αλλά δεν το εχουμε αποφασισει ακομα. Εσεις;; :D

θα πας να δεις το μπεμπακι σου ε????

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Ήρθα πάλι!

Αχ, ωραία Νικελάκι μου, θα δεις το μπεμπουλινοσποράκι σου, τέλεια!!!

Η μπιπίτσα καλά είναι έχουμε καμια εβδομάδα να τα πούμε, αλλά θα κανονίσουμε σύντομα για καφέ και το νου σου......σε υπολογίζω μέσα!

Χαπουλίνι, εσύ περιμένεις πως και πως να πάρεις άδεια,ε?

Εμένα παίρνει άδεια καλοκαιρινή ο άντρας μου όλο τον Ιούλιο, οπότε με κόβω να κανονίζω κι εγώ την δικιά μου γύρω στις 12 Ιουλίου με 20 Αυγούστου. Πως σας φαίνομαι?:rolleyes:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Ήρθα πάλι!

Η μπιπίτσα καλά είναι έχουμε καμια εβδομάδα να τα πούμε, αλλά θα κανονίσουμε σύντομα για καφέ και το νου σου......σε υπολογίζω μέσα!

Εμένα παίρνει άδεια καλοκαιρινή ο άντρας μου όλο τον Ιούλιο, οπότε με κόβω να κανονίζω κι εγώ την δικιά μου γύρω στις 12 Ιουλίου με 20 Αυγούστου. Πως σας φαίνομαι?:rolleyes:

Τι λες τώρα;;;;;;:shock:

πάνω από ενα μηνα διακοπες;;;; Θα πρασινισω απο τη ζηλια μουουουου!! :mrgreen::lol:

5NEXp2.png

Ναι!! :D

Η αλήθεια ειναι οτι μου φαίνεται σα να εχει περασει κανενας χρονος απο τοτε που το ειδα, ενώ έχουν περάσει μόνο 3 εβδομαδες...:confused:

κι εμενα ετσι μου φαινεται...κι ας εχουνε περασει μονο 2 βδομαδες

76IGp3.png

Και που είναι το εξοχικό σας, παρακαλώ???

Να ζηλέψω τώρα ή να το αφήσω για αργότερα?:rolleyes::roll:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Ήρθα πάλι!

μια χαρα σε βρισκω...ωραιες θα ειναι οι διακοπουλες..που λετε να πατε?

76IGp3.png

Τι λες τώρα;;;;;;:shock:

πάνω από ενα μηνα διακοπες;;;; Θα πρασινισω απο τη ζηλια μουουουου!! :mrgreen::lol:

Πως θα πρασινίσεις δηλαδή?...Έτσι?:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πάντα έπαιρνα 1 μήνα άδεια, δουλεύω 15 χρόνια κι έτσι δικαιούμαι πια 5 εβδομάδες. Όταν παντρεύτηκα πήρα και μια άνευ αποδοχών κι έλειπα 6!

Banjp3.png

hJSRp3.png

μια χαρα σε βρισκω...ωραιες θα ειναι οι διακοπουλες..που λετε να πατε?
Φέτος μάλλον θα την βγάλουμε στο χωριό του άντρα μου και στην Τζια, πολλά τα έξοδα για να πάμε αλλού....

Banjp3.png

hJSRp3.png

Και που είναι το εξοχικό σας, παρακαλώ???

Να ζηλέψω τώρα ή να το αφήσω για αργότερα?:rolleyes::roll:

Το εξοχικο ειναι στη Βόρεια Ευβοια, 5 λεπτά με τα ποδια απο τη θάλασσα, σε ενα γραφικο ψαροχωρι.. Ε, ναι λοιπόν, να ζηλέψεις κυρία μου!!! :tongue::lol:

5NEXp2.png

Το εξοχικο ειναι στη Βόρεια Ευβοια, 5 λεπτά με τα ποδια απο τη θάλασσα, σε ενα γραφικο ψαροχωρι.. Ε, ναι λοιπόν, να ζηλέψεις κυρία μου!!! :tongue::lol:
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Σκάω από το κακό μου τώρα!!!:lol::lol::lol:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...