Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Όλου του κόσμου οι πειρατές

Στη μάζωξη να ΄ρθειτε

Το χάρτη να διαβάσετε

Το θησαυρό να βρείτε

Μέσα από κύματα θεριά

Της θάλασσας θα μπείτε

Μέσα σε δέντρα και σπηλιές

Θα ψάξετε να βρείτε,

Όλα του χάρτη τα βήματα

Εσείς θα ακολουθείτε

Και στις 6 του μηνός

Στην εκκλησία θα ΄ρθείτε

Τε νέο μου το όνομα

Να μάθετε να πείτε

Την…του μηνος…κτλ

Σορρυ για την αναμονή αλλά έχω και το αφεντικό που μου κόβει τον ειρμό

Ότι δεν σου αρέσει πες να το αλλάξουμε..

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όλου του κόσμου οι πειρατές

Στη μάζωξη να ΄ρθειτε

Το χάρτη να διαβάσετε

Το θησαυρό να βρείτε

Μέσα από κύματα θεριά

Της θάλασσας θα μπείτε

Μέσα σε δέντρα και σπηλιές

Θα ψάξετε να βρείτε,

Όλα του χάρτη τα βήματα

Εσείς θα ακολουθείτε

Και στις 6 του μηνός

Στην εκκλησία θα ΄ρθείτε

Τε νέο μου το όνομα

Να μάθετε να πείτε

Την…του μηνος…κτλ

Σορρυ για την αναμονή αλλά έχω και το αφεντικό που μου κόβει τον ειρμό

Ότι δεν σου αρέσει πες να το αλλάξουμε..

καλε κοιτα κοιτα τον Λιακο μου που εχει καλλιτεχνικη φλεβα τελικα και εγω την κοροϊδευω!!!μου αλεσει πολυ πολυ!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

καλε κοιτα κοιτα τον Λιακο μου που εχει καλλιτεχνικη φλεβα τελικα και εγω την κοροϊδευω!!!μου αλεσει πολυ πολυ!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!

οχι παιζουμε....;);):mrgreen::mrgreen::mrgreen:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλησπερα κουκλες...εχω πολυ καιρο να μπω (απο τα γεννητουρια της Ποπινς συγκεκριμενα ) και δεν μπορεσα να διαβασω ολα τα νεα σας.

Ελπιζω να εισαστε ολες καλα και μονο ευχαριστα να σας συμβαινουν.

Μου λειπετε ολες ανεξαιρετως και θα προσπαθησω να ειμαι πιο τακτικη τις επομενες ημερες στις επισκεψεις μου στο φορουμ.

Φιλακια μανουλες και μανουλες to be.

Διαφημίσεις

Εμ αγαπη μου!!!!!!!!!!

τωρα ειδα τις βδοαμδες σου!!!!!

Προετοιμαζεσαι καλη μου για την μεγαλη ωρα!

Απο εδω κ περα θα τα εχεις αυτα!

Απλα να ξεκουραζεσαι πολυ...κ να μην κανεις βαρια πραγματα..θα στα πει κ ο γιατρος σου αυτα!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

ειναι εδω καμια εμπειρη οεοοοοοο????

απο το σαββατο εζχω χαζοπονακια περιοδου...το ειπα στον δοχτορα κ 8ελει να με δει αυριο 8 το πρωι

τι μοθυ συμβαινει????????????

ναι μμμ αργησα λίγο και θα είσαι ήδη γιατρό

λογικά δεν συμβαίνει τίποτα και αυτό που θα έχει ήδη ελέγξει ο γιατρόσ σου είναι τον τράχηλο κατά πόσο έχει ανοίξει αν έχει ανοίξει

αυτά τα πονάκια επίσησ λογικά είναι οι συσπάσεισ που κάνει η μήτρα κάνοντασ πρόβα για την μεγάλη μέρα

παρόλα αυτά πεσ μασ τί έγινε και τί σου είπε γιατί τώρα έχω αγωνία :mrgreen:

U6Vip2.png

καλημέρα!!!!!!!

Νυστάζω σπάταλα

χθεσ κατά τισ 1:30 κουτούλαγα ήδη και κοίταζα συνέχεια το ρολόι να πάει 2:30 να την ταίσω να κοιμηθεί για μεσημέρι να ξεραθώ κι εγώ

κοιμόταν καθ όλη την διάρκεια του ταίσματοσ και μόλισ την έβαλα στην κούνια ουααααααα - τελικά ήρθε ο πατέρασ τησ του την πάσαρα και κοιμήθηκα για 1:30 τουλάχιστον

ξύπνησα από το κλάμα τησ που μου τρύπαγε τα αυτιά

είναι 3 εβδομάδεσ τώρα που δεν ξυπνάει το βράδυ καθόλου (με 2 εξαιρέσεισ) - τρώει γύρω στισ 11:00-11:30 το βράδυ και κοιμάται μέχρι τισ 6:30 που σηκώνεται ο πατέρασ τησ

σήμερα τα ξημερώνματα ξύπνησε κλαψουρίζοντασ γύρω στισ 4:15 (χθεσ φάγαμε νωρίτερα 10:30) αλλά το έπαιξα κινέζα τησ έβαλα πιπίλα και την κούνησα λίγο και ξεράθηκε πάλι

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!!!!!

Νυστάζω σπάταλα

χθεσ κατά τισ 1:30 κουτούλαγα ήδη και κοίταζα συνέχεια το ρολόι να πάει 2:30 να την ταίσω να κοιμηθεί για μεσημέρι να ξεραθώ κι εγώ

κοιμόταν καθ όλη την διάρκεια του ταίσματοσ και μόλισ την έβαλα στην κούνια ουααααααα - τελικά ήρθε ο πατέρασ τησ του την πάσαρα και κοιμήθηκα για 1:30 τουλάχιστον

ξύπνησα από το κλάμα τησ που μου τρύπαγε τα αυτιά

είναι 3 εβδομάδεσ τώρα που δεν ξυπνάει το βράδυ καθόλου (με 2 εξαιρέσεισ) - τρώει γύρω στισ 11:00-11:30 το βράδυ και κοιμάται μέχρι τισ 6:30 που σηκώνεται ο πατέρασ τησ

σήμερα τα ξημερώνματα ξύπνησε κλαψουρίζοντασ γύρω στισ 4:15 (χθεσ φάγαμε νωρίτερα 10:30) αλλά το έπαιξα κινέζα τησ έβαλα πιπίλα και την κούνησα λίγο και ξεράθηκε πάλι

Καλημέρα όμορφη νυστάλα!!!:D:D...Συγνώμη....αυτα θα τραβάω κι εγώ, όταν με το καλό.....?....Shit!!!:confused:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...