Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Καλημερα Ζαχαρινακι μου καλα ειμαστε εσεις???

καλά και εμείς Αθηνούλα!!! Δεν πιάνει το μωράκι σου το στήθος και βγάζεις με το θήλαστρο ή σου έκανε πληγές; Καλή υπομονή πάντως!!!!

b52aac6caf085f.pngf52aac7e2cd389.png

Κάθε μέρα σου μια μικρή ζωή...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ζαχαρίνοβιτς!!! χαχα πολύ καλό!!!!

Ευχαριστώ!!! Καλά είμαι... προσπαθώ να κοιμίσω την μικρή....γράφω στο πισι και κουνάω το καρότσι με το πόδι....:D

Εσύ καλά;;;

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: δεν εχεις το ρηλαξ που τα κουναει μονο του???εμενα αυτο μου ελεισε τα χερια τωρα εκει τον εχω και κοιμαται!!!:mrgreen:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Τζορτζάκο μου ουουουουουουουου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

Λοιπον ετοιμασε τις προσκλησεις για να παμε για καφε αυτη τη βδομαδα...θα σε παρω τηλ να κανονισουμε...

Οσες θαλετα να ερθεταε να παρετε προσκλητηριο απο τη φατσουλα μου...:lol::lol::lol:

Λιακοοοοοοοοοοοοοοοο μου καλημερουδια!!!!!!:lol::lol::lol: ελα ελα εχουμε μαζεφτει πολλες τρελες εδω:mrgreen:

Α..ρε τρελοκομία μου εσεις? .Τσαουσες μου ξεσαλώστε....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Φίλοι μου και συγγενείς μου

όλους σας παρακαλώ

ναʼρθετε για να με δείτε

βουτηγμένο στο νερό.

Θα μου δώσει η νονά μου

ένα όνομα γλυκό

μου το χάρισε ο παππούς μου

που πολύ τον αγαπώ.

αλλο:

Ηρθε η ώρα μου κι΄εγώ

όνομα ν΄ αποκτήσω

μη μου ζητάτε να το πω

δεν θα το μαρτυρήσω.

Αν σας αρέσει το στριπ-τιζ

ιδού η ευκαιρία

θα δείτε όλη τη σκηνή

χωρίς λογοκρισία.

αλλο:

Είμαι αντράκι ζόρικο

θα πάρω μηχανάκι

κι αν θα αποκτήσω όνομα

θα βρω και γκομενάκι.

Όλα τ΄ αστέρια του ουρανού

κοιτούν την ομορφιά μου

και όλοι οι Στάρ του Σινεμά

τα χάνουνε μπροστά μου.

Και σαν τα χρόνια θα διαβούν

δεν θα΄μαι πια μωρούλι

και θα φωνάζουν όλες τους

“Ο ........ το μανούλι”.

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Υπομονη κοριτσακι μου τοτε οταν ηρεμησεις παρεμε!!!:mrgreen:

Δεν θα μου τον τρομαξεις ομως ενταξει??????:tongue:

Καλημερα κοτοπουλακι μου τι κανεις????ναι τελος για την ωρα σε κανενα 3ωρο θα ξαναβγαλω παλι!!!!

εμεις κοιμομαστε ακομη!!!!:tongue::tongue::tongue:

Καλα ειμαι μωράκι μου....αντε αρχιζε να κατεβαζεις για να τον ταϊσεις σε κανα τριωρο...πωπωπω...καθε τρεις ώρες ε..ουπς

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: δεν εχεις το ρηλαξ που τα κουναει μονο του???εμενα αυτο μου ελεισε τα χερια τωρα εκει τον εχω και κοιμαται!!!:mrgreen:

Καλημερα Ζαχαρινάκι.......

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

την συνεχεια καλε πες... μου αρεσε... που τα βρηκες?

Το πρωι μου εστειλε e-mail απο ενα καταστημα που μου αρεσαν οι μπομπονιερες τους και για να με βοηθησει ο ανθρωπος μου λεει αν θες κοιτα και αυτον τον καταλογο και αν σου αρεσει καποια μπομπονιερα πες μου να σου πω τιμη.. εγω ξετρελαθηκα και δεν μπορουσα να διαλεξω μονο μια και του εστειλα μηνυμα πως μου αρεσαν οι μπομπονιερες απο 20 σελιδες και να μου δωσεις τιμες... δεν μου ξανα απαντησε... γιατι? τον εχωσα λετε?

:roll::roll::roll::roll::roll: μαλλον αλλα αφου μονος του στα εστειλε ας σου απαντηση τωρα!!!!

Αυτο πως σας φενεται???

Θα παω στην Καραϊβικη με πειρατες κοντα μου

μολις τελειωσει η βαφτιση και παρω το ονομα μου!!!

ε??:roll::roll::roll:

ωραιο και αυτο αλλα στη Μαχουλα πρεπει να αρεσει και ακομη δεν μας εχει πει κατι!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

έχωωωω!!! αλλά δεν της αρέσει.... άσε μιλάμε πολύ ιδιότροπο παιδί.... Και όχι ότι τώρα που την κουνάω θα κοιμηθεί... Σε λίγο θα αρχίσει να γκρινιάζει για αγκαλιά...:?

όταν ήταν πιο μικρή δεν κοιμόταν πουθενά εκτός απο την αγκαλιά μου...

aaax Μαχούλα μην τα λες αυτά!!!! Η δικιά μας όλο γυμνάσια μου κάνει... Τη μια κοιμάται όλο το βράδυ και την άλλη (το πιο σύνηθες τους τελευταίους 3 μήνες...) ξυπνάει κάθε δύο ώρες....:?

Να μην χαιρομαι τοτε πολυ...:(

όχι αγάπη μου δεν φταίνει οι ορμόνεσ το οτι είναι ολίγον γαϊδούρι φταίει από την Παρασκευή του έλεγα οτι θέλω βόλτα το σάββατο και όχι μόνο με έγραψε αλλά ξύπνησα μόνη μου το απόγευμα και βρήκα ένα σημείωμα "Πάω να δω το μπάσκετ στον τάδε" + άλλα δυο πραγματάκια που δεν γράφονται :mad:

πωσ κοιμήθηκα 3-6

πού να πάμε ρε Αθηνά με τα κολοέργα του προαστιακού? εδώ έχω καταντήσει να αερίζω το σπίτι κάθε απόγευμα που έχει βγει ο άντρασ μου και έχει καταβρέξει τον δρόμο να κάτσει το χώμα 105 μασ ήρθε το νερό

υπομονή κάνω 1 μήνα ακόμα να στηρίζει λίγο ακόμα το κεφαλάκι τησ μόνη τησ γιατί δεν έχω εμπιστοσύνη να οδηγώ εγώ και εκείνη πίσω ανάποδα χωρίσ να έχω οπτική επαφή

υπομονή

σε ζηλεύω μαρή για το γάλα εγώ δεν έχω τόσο

φτου φτου φτου μην σε ματιάξω

όχι αγάπη μου εγώ δεν είμαι νυκοκοιρά! εγώ είμαι άρρωστη!!!!!!!!

Βρε Ελπιδακι εγω πριν σαραντισει ο μικρος τον επαιρνα μαζι μου και οδηγουσα εγω.. και με βαθμους υπο το μηδες.. τωρα με τι ζεστη φοβασαι? αλλα δεν καταλαβα γιατι στο πισω καθισμα? εγω τον βαζω στο μπροστινο καθισμα αναποδα αλλα πρεπει να απενεργοποιεις τον αεροσακο συνοδηγου.. ακομη και τωρα πνιγεται με τα σαλια.. στο πισω καθισμα μονος του? αααα με τιποτα...

Καλημερα τρελλες μου αγάπες....βλεπω μεγαλη είσοδο σήμερα...κεφάκια κεφάκια???

Κρισάκι μου κλωτσάει η μπουμπούκα ε?

Χαπάκι μου τι κανεις το μπεμπεδάκι μεγάλωνει?

Αθηνουλι μου..τερμα το αρμεγμα έ?

Ναντιμοράκι μου γιναμε σαν καρπουζάκι...κατακοκκινη ε...ωραια θα σε βλεπω το βραδυ που θα φεγγιζεις απο το σπιτι..χιχιχι

Μαχουλι μου Θα σου γραψω εγω το ποιηματακι..ελπιζω να εχω εμπνευση...

Ελπιδουλι μου..και εγω τα έκανα όλα το ΣΚ και ηρέμισα..Η μικρη πως πάει?

Ελπιζω να μην ξεχασα καμια σας και αν ξεχασα συγχωρεστε με τη δόλιαααααααααα...

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλημερα ποιητρια... ναι θα εχεις εμπνευση.. ειναι σιγουρο..

μπραβοοοοο Μαχουλα μου!!!εμεις τους το κοβουμε????:rolleyes:

Καλημερα Ζαχαρινακι μου καλα ειμαστε εσεις???

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: cosmote!!!!!!λες να παω να τους βρω???

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: πολυ καλο!

Δεν ξερω Αθηνουλα ποιος το κοβει αλλα εγω δεν αντεχα αλλο.. και στην τελικη απο συνηθεια ετρωγε το βραδυ και ολη μερα δεν εβαζε μπουκαλι στο στομα του... στην αρχη δεν κοιμηθηκα 2 βδομαδες συνεχομενα.. ξυπνουσε και ή παιζαμε ή του εδινα τσαγακι.. κανα 2 φορες μονο εκλαιγε με λυγμους και του εδωσα γαλα..

a84026bdda.png

καλά και εμείς Αθηνούλα!!! Δεν πιάνει το μωράκι σου το στήθος και βγάζεις με το θήλαστρο ή σου έκανε πληγές; Καλή υπομονή πάντως!!!!

Το πιανει Ζαχαρινακι μου αλλα οταν ειναι γεματο και εχει πολυ γαλα μεσα πνιγεται και νευριαζει και το αφηνει αφου εχουμε δωσει τρελλη μαχη νωριτερα!!!Ναι μου ειχε κανει πληγες και για αυτο το εβγαζα αλλα επειδη ακομη δεν μου το αδειαζει καλα και μου εχει πετρωσει 2-3 φορες μετα καθομαι και βγαζω μονη μου για να μην εχω ιστοριες παλι γιατι ο πονος ειναι φοβερος!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Βρε Ελπιδακι εγω πριν σαραντισει ο μικρος τον επαιρνα μαζι μου και οδηγουσα εγω.. και με βαθμους υπο το μηδες.. τωρα με τι ζεστη φοβασαι? αλλα δεν καταλαβα γιατι στο πισω καθισμα? εγω τον βαζω στο μπροστινο καθισμα αναποδα αλλα πρεπει να απενεργοποιεις τον αεροσακο συνοδηγου.. ακομη και τωρα πνιγεται με τα σαλια.. στο πισω καθισμα μονος του? αααα με τιποτα...

Δεν ξερω Αθηνουλα ποιος το κοβει αλλα εγω δεν αντεχα αλλο.. και στην τελικη απο συνηθεια ετρωγε το βραδυ και ολη μερα δεν εβαζε μπουκαλι στο στομα του... στην αρχη δεν κοιμηθηκα 2 βδομαδες συνεχομενα.. ξυπνουσε και ή παιζαμε ή του εδινα τσαγακι.. κανα 2 φορες μονο εκλαιγε με λυγμους και του εδωσα γαλα..

αααα μην κρίνεις από μας... ειμαστε ειδική περίπτωση....

εγώ τη βαζω πισω αναποδα αλλά εχω βαλει ενα καθρεφτακι πισω και την ελεγχω...

Μαχηηηηηηηηη τουτο??

Ελεγα πως την γλιτωσα μα ασχημα τα νεα

βαφτιση μου ετοιμαζουνε με μπολικη παρεα

Μου ειπαν δεν ειναι τιποτα ωραια θα περασω

ρωτησα ομως και εμαθα και λεω να το σκασω!

καλα καλα στα ψαλλουνε,σε γδυνουν ,σε λαδωνουν

και στο νερο σε βαζουνε και το μαλλι σου κοβουν

Δεν ξερω εσεις αν ερθετε, εγω θα εχω φυγει, αυτην την Κυρικη σαλπαρω για ταξιδι......!!!!

εκει κολλαει και το καραβι το πιασες???:roll::roll::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Φίλοι μου και συγγενείς μου

όλους σας παρακαλώ

ναʼρθετε για να με δείτε

βουτηγμένο στο νερό.

Θα μου δώσει η νονά μου

ένα όνομα γλυκό

μου το χάρισε ο παππούς μου

που πολύ τον αγαπώ.

αλλο:

Ηρθε η ώρα μου κι΄εγώ

όνομα ν΄ αποκτήσω

μη μου ζητάτε να το πω

δεν θα το μαρτυρήσω.

Αν σας αρέσει το στριπ-τιζ

ιδού η ευκαιρία

θα δείτε όλη τη σκηνή

χωρίς λογοκρισία.

αλλο:

Είμαι αντράκι ζόρικο

θα πάρω μηχανάκι

κι αν θα αποκτήσω όνομα

θα βρω και γκομενάκι.

Όλα τ΄ αστέρια του ουρανού

κοιτούν την ομορφιά μου

και όλοι οι Στάρ του Σινεμά

τα χάνουνε μπροστά μου.

Και σαν τα χρόνια θα διαβούν

δεν θα΄μαι πια μωρούλι

και θα φωνάζουν όλες τους

“Ο ........ το μανούλι”.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

έχωωωω!!! αλλά δεν της αρέσει.... άσε μιλάμε πολύ ιδιότροπο παιδί.... Και όχι ότι τώρα που την κουνάω θα κοιμηθεί... Σε λίγο θα αρχίσει να γκρινιάζει για αγκαλιά...:?

όταν ήταν πιο μικρή δεν κοιμόταν πουθενά εκτός απο την αγκαλιά μου...

ωωωωωωωωωωωχ τα ιδια εχουμε κι εμεις αλλα μονο στο βραδινο υπνο την υπολοιπη μερα στο ρηλαξ!!υπομονη τοτε κοριτσακι μου!

ακομη πνιγεται???νομιζα οτι σταματαει καποια στιγμη και ο δικος μου ακομη Θανου εχω καταντησει τη νυχτα πνιγεται πολυ συχνα!!!

αααααα τα εχτε κι εσεις αυτα την νυχτα και νομιζα οτι τα κανει μονο ο δικος μου που με κραταγε κατι 2ωρα και παιζαμε αλλα τωρα εμενα εχει καιρο να μου το κανει μονο εχθες επαιζε με τον πατερα του απο της 5 το πρωι μεχρι της 6:30 τρελλα κεφια σου λεω απορω που την βρισκουν τοση ορεξη ξημερωματα μου λες???:mrgreen:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Το πιανει Ζαχαρινακι μου αλλα οταν ειναι γεματο και εχει πολυ γαλα μεσα πνιγεται και νευριαζει και το αφηνει αφου εχουμε δωσει τρελλη μαχη νωριτερα!!!Ναι μου ειχε κανει πληγες και για αυτο το εβγαζα αλλα επειδη ακομη δεν μου το αδειαζει καλα και μου εχει πετρωσει 2-3 φορες μετα καθομαι και βγαζω μονη μου για να μην εχω ιστοριες παλι γιατι ο πονος ειναι φοβερος!!

πράγματι δεναντεχεται αυτός ο πόνος... και μονο που τα θυμαμαι υποφερω...

υπομονη παντως, συντομα θα ειναι πολύ καλύτερα

μονο να μην το αδειαζεις τελειως το στηθος σου αλλα οσο χρειαζεται για να ανακουφιζεσαι, γιατι οσο περισσοτερο βγαζεις τοσο περισσοτερο παραγεις=περισσοτερο πρηξιμο=πετρωμα+πονος

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...