Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Καλα καλα οταν θα γεννησεις θα σε δω ποσες προτασεις θα μπορεσεις να κανεις? να σας πω και ενα ευχαριστω? του εκοψα το βραδινο φαγητο του μπεμπακιου μου και ξηπναμε πλεον 7 το πρωι....:tongue: νιωθω πολυ περηφανη

aaax Μαχούλα μην τα λες αυτά!!!! Η δικιά μας όλο γυμνάσια μου κάνει... Τη μια κοιμάται όλο το βράδυ και την άλλη (το πιο σύνηθες τους τελευταίους 3 μήνες...) ξυπνάει κάθε δύο ώρες....:?

b52aac6caf085f.pngf52aac7e2cd389.png

Κάθε μέρα σου μια μικρή ζωή...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: γιατι οχι ετσι να σε κλοτσαει συνεχεια συνεχεια:tongue::tongue::tongue: κλοτσα μπουμπουκα μου κλοτσα!!!!

Μονο η ΜΕΒΓΑΛ ΚΑΙ Η ΔΕΛΤΑ Η ΘΑΓΕ!!!

αη μαρη ΘΑΓΕ εσυ ακους εκει Θαγε:lol::lol::lol: σαχλαμαρικο:lol::lol:

Καλημέρα όμορφες!!!!

Τι κάνετε;;;

βρε βρε γεια σου μπαμπουσκακι μου γλυκο καλα ειστε???:P

Να κανεις προταση να σου κανουν και εσενα οι γιαγιαδες στην διαφημιση (δεν θυμαμαι για ποια εταιρεια κινητης τηλεφωνιας) τα διαγραμματα με την αποδοτικοτητα του γαλακτος... θα βγεις εκτος οριων...;)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: καλοοοοοοοοοοοο!!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Ελπιδακι υπομονη.... και εγω μια απο τα ιδια ημουνα και ο συζυξ στον κοσμο του... και τωρα το καταλαβα πως ητανε οι παλιοορμονες.... αυτο να λες πως σε λιγο καιρο ολα θα ειναι μια χαρα...

όχι αγάπη μου δεν φταίνει οι ορμόνεσ το οτι είναι ολίγον γαϊδούρι φταίει από την Παρασκευή του έλεγα οτι θέλω βόλτα το σάββατο και όχι μόνο με έγραψε αλλά ξύπνησα μόνη μου το απόγευμα και βρήκα ένα σημείωμα "Πάω να δω το μπάσκετ στον τάδε" + άλλα δυο πραγματάκια που δεν γράφονται :mad:

:shock::shock::shock::shock: μαρηηηηηηηηηηηηηηηη δεν κοιμηθηκες καθολου???

ασε μην λες για δουλειες γιατι εχω παρα παρα πολλες:rolleyes: σημερα περιμενω και τον γελιο τον ασφαλιστη μας επιτελους μετα απο 2 μηνες αξιωθηκαν να μου δωσουν το επιδομα του τοκετου!!!!γιατι ρε καρδουλα μου δεν πατε βολτουλες???καλα το σκ δεν ητανε και για εξω αλλα τουλαχιστον να πηγαινατε σε κανε φιλικο ζευγαρι εμεις εχθες πηγαμε στους κουμπαρους μας!!!την χρειαζονται κι αυτα τη βολτουλα οχι μονο εμεις!!

ειναι ειναι Μαχουλα μου η αγελαδιτσα σε λιγοτερο απο 3ωρο ειμαι τουμπανο!!

πωσ κοιμήθηκα 3-6

πού να πάμε ρε Αθηνά με τα κολοέργα του προαστιακού? εδώ έχω καταντήσει να αερίζω το σπίτι κάθε απόγευμα που έχει βγει ο άντρασ μου και έχει καταβρέξει τον δρόμο να κάτσει το χώμα 105 μασ ήρθε το νερό

υπομονή κάνω 1 μήνα ακόμα να στηρίζει λίγο ακόμα το κεφαλάκι τησ μόνη τησ γιατί δεν έχω εμπιστοσύνη να οδηγώ εγώ και εκείνη πίσω ανάποδα χωρίσ να έχω οπτική επαφή

υπομονή

σε ζηλεύω μαρή για το γάλα εγώ δεν έχω τόσο

φτου φτου φτου μην σε ματιάξω

Συγνώμη......από τι ώρα είσαι ξύπνια????.....Μαρή ξεκουράσου και λίγο, θα πέσεις ξερή και θα μας φωνάζεις να τρέξουμε για βοήθεια!!!......Ομολογώ ότι είσαι η νοικοκυρά της παρέας!!!:tongue::tongue:

όχι αγάπη μου εγώ δεν είμαι νυκοκοιρά! εγώ είμαι άρρωστη!!!!!!!!

U6Vip2.png

αι μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη εμενα γιατι???τι ειπα η γλυκοστομη εεεε??:rolleyes::rolleyes:

αααααααααααααααααααα γιατι να μου σουρεις εεεεεεε????εεεεεεε?????τι εκανα η κακομοιρα που στομα εχω και μιλια δεν βγαζω εεεεεε???:rolleyes::rolleyes::tongue:

οποτε κανονισετε αλλα να εχει και καλη μερα να σας φερω και το καμαρι μου!!!να σας γνωρισει επιτελους!

Εννοείται πως θα φέρεις το καμάρι σου!!!....Κι η γλωσσού επίσης!!!:D:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα τρελλες μου αγάπες....βλεπω μεγαλη είσοδο σήμερα...κεφάκια κεφάκια???

Κρισάκι μου κλωτσάει η μπουμπούκα ε?

Χαπάκι μου τι κανεις το μπεμπεδάκι μεγάλωνει?

Αθηνουλι μου..τερμα το αρμεγμα έ?

Ναντιμοράκι μου γιναμε σαν καρπουζάκι...κατακοκκινη ε...ωραια θα σε βλεπω το βραδυ που θα φεγγιζεις απο το σπιτι..χιχιχι

Μαχουλι μου Θα σου γραψω εγω το ποιηματακι..ελπιζω να εχω εμπνευση...

Ελπιδουλι μου..και εγω τα έκανα όλα το ΣΚ και ηρέμισα..Η μικρη πως πάει?

Ελπιζω να μην ξεχασα καμια σας και αν ξεχασα συγχωρεστε με τη δόλιαααααααααα...

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημέρα ζαχαρίνοβιτς!!!!!!...Χρόνια πολλά και για την γιορτή σου!!!!...Τι κάνεις?

Ζαχαρίνοβιτς!!! χαχα πολύ καλό!!!!

Ευχαριστώ!!! Καλά είμαι... προσπαθώ να κοιμίσω την μικρή....γράφω στο πισι και κουνάω το καρότσι με το πόδι....:D

Εσύ καλά;;;

b52aac6caf085f.pngf52aac7e2cd389.png

Κάθε μέρα σου μια μικρή ζωή...

παιδια ακουστε αυτο εριξα πολυ γελιο:

Ναυτακι βγηκε στην στερια για περιπολια..

και το ονομα του στην νονα δινει παραγγελια..

τρελο γελιο ετσι:lol::lol::lol::lol:

την συνεχεια καλε πες... μου αρεσε... που τα βρηκες?

Το πρωι μου εστειλε e-mail απο ενα καταστημα που μου αρεσαν οι μπομπονιερες τους και για να με βοηθησει ο ανθρωπος μου λεει αν θες κοιτα και αυτον τον καταλογο και αν σου αρεσει καποια μπομπονιερα πες μου να σου πω τιμη.. εγω ξετρελαθηκα και δεν μπορουσα να διαλεξω μονο μια και του εστειλα μηνυμα πως μου αρεσαν οι μπομπονιερες απο 20 σελιδες και να μου δωσεις τιμες... δεν μου ξανα απαντησε... γιατι? τον εχωσα λετε?

a84026bdda.png

Αυτο πως σας φενεται???

Θα παω στην Καραϊβικη με πειρατες κοντα μου

μολις τελειωσει η βαφτιση και παρω το ονομα μου!!!

ε??:roll::roll::roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Ναντιμοράκι μου γιναμε σαν καρπουζάκι...κατακοκκινη ε...ωραια θα σε βλεπω το βραδυ που θα φεγγιζεις απο το σπιτι..χιχιχι

Τζορτζάκο μου ουουουουουουουου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλα καλα οταν θα γεννησεις θα σε δω ποσες προτασεις θα μπορεσεις να κανεις? να σας πω και ενα ευχαριστω? του εκοψα το βραδινο φαγητο του μπεμπακιου μου και ξηπναμε πλεον 7 το πρωι....:tongue: νιωθω πολυ περηφανη

μπραβοοοοο Μαχουλα μου!!!εμεις τους το κοβουμε????:rolleyes:

Καλημέρα όμορφες!!!!

Τι κάνετε;;;

Καλημερα Ζαχαρινακι μου καλα ειμαστε εσεις???

Να κανεις προταση να σου κανουν και εσενα οι γιαγιαδες στην διαφημιση (δεν θυμαμαι για ποια εταιρεια κινητης τηλεφωνιας) τα διαγραμματα με την αποδοτικοτητα του γαλακτος... θα βγεις εκτος οριων...;)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: cosmote!!!!!!λες να παω να τους βρω???

παιδια ακουστε αυτο εριξα πολυ γελιο:

Ναυτακι βγηκε στην στερια για περιπολια..

και το ονομα του στην νονα δινει παραγγελια..

τρελο γελιο ετσι:lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: πολυ καλο!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Λιακοοοοοοοοοοοοοοοο μου καλημερουδια!!!!!!:lol::lol::lol: ελα ελα εχουμε μαζεφτει πολλες τρελες εδω:mrgreen:

όχι αγάπη μου δεν φταίνει οι ορμόνεσ το οτι είναι ολίγον γαϊδούρι φταίει από την Παρασκευή του έλεγα οτι θέλω βόλτα το σάββατο και όχι μόνο με έγραψε αλλά ξύπνησα μόνη μου το απόγευμα και βρήκα ένα σημείωμα "Πάω να δω το μπάσκετ στον τάδε" + άλλα δυο πραγματάκια που δεν γράφονται :mad:

πωσ κοιμήθηκα 3-6

πού να πάμε ρε Αθηνά με τα κολοέργα του προαστιακού? εδώ έχω καταντήσει να αερίζω το σπίτι κάθε απόγευμα που έχει βγει ο άντρασ μου και έχει καταβρέξει τον δρόμο να κάτσει το χώμα 105 μασ ήρθε το νερό

υπομονή κάνω 1 μήνα ακόμα να στηρίζει λίγο ακόμα το κεφαλάκι τησ μόνη τησ γιατί δεν έχω εμπιστοσύνη να οδηγώ εγώ και εκείνη πίσω ανάποδα χωρίσ να έχω οπτική επαφή

υπομονή

σε ζηλεύω μαρή για το γάλα εγώ δεν έχω τόσο

φτου φτου φτου μην σε ματιάξω

όχι αγάπη μου εγώ δεν είμαι νυκοκοιρά! εγώ είμαι άρρωστη!!!!!!!!

Υπομονη κοριτσακι μου τοτε οταν ηρεμησεις παρεμε!!!:mrgreen:

Εννοείται πως θα φέρεις το καμάρι σου!!!....Κι η γλωσσού επίσης!!!:D:D

Δεν θα μου τον τρομαξεις ομως ενταξει??????:tongue:

Καλημερα κοτοπουλακι μου τι κανεις????ναι τελος για την ωρα σε κανενα 3ωρο θα ξαναβγαλω παλι!!!!

ξυπνήσαμε!!!!!!!!!!!

εμεις κοιμομαστε ακομη!!!!:tongue::tongue::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...