Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

αααα εδώ είστε πουλάκια μου????? σασ τσάκωσα!!!!!

δεν ξερω εαν ειμαστε εδω για σενα!!!:tongue::mrgreen:

περιεργα πολυ εχω χεστει πανω μου!!!:mrgreen::mrgreen:

επισης επειδη με γαργαλαει γελαω σαν την τρελη συνεχεια:lol:

αααα χθες ειχα καρουμπαλακι απο την μια μερια και ηταν αυτη το εδειξα στον κορδελα και κοντεψε να παθει καρδια μετα κουνηθηκε και εφυγε,εμ και αυτη η κοιλια δεν μεγαλωνει λιγο ζοριζει τις διμετρες ποδαρες μας:rolleyes::rolleyes::cool:

αχουουουοουουου μωρε η ψυχουλα μου που να δεις αργοτερα τι θα σου κανει συμπεθερα που η μεζονετα θα γινει γκαρσονιερα!!!:mrgreen::mrgreen:

εμενα στο τελος ειχε αρχισει να με ποναει ο γαμπρουλης σου!!!

πεταγε συνεχεια το ποδαρακι του!!!!!

αααααααχχχχχχχχχχχχχ ειναι πολυ ωραια αισθηση!!!να τραβηξεις κανενα βιντεακι την κοιλιτσα σου οταν τα κανει αυτα αλλα αργοτερα που θα ειναι ακομη περισσοτερα εγω εχω τραβηξει και φαινεται φοβερα!!!:mrgreen:

Επιτελους καταληξαμε (εγω κατεληξα δηλαδη) σε προσκλητηριο βαπτισης.. ειναι χαρτης θυσαυρου εχει ενα καραβακι που προσπαθει να φτασει στον θησαυρο... και στο βουνο οπου ειναι ο θησαυρος εχει φωτογραφια απο την εκκλησια της βαπτισης... και στο πανι απο το καραβι εχει την πονηροφατσα του μπεμπουλη μου... καλο? αλλα τι κειμενο να βαλω? εδω δεν παει το κλασσικο "σας προσκαλουμε στην βαπτιση του γιου μας κτλ" αλλα θελω κατι να εχει σχεσει με πειρατες και θησαυρους... τι να βαλω?

κατι με πειρατες οπως λες Μαχουλα!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εκανες ερευνα στο google βαλε κειμενα προσκλητηριων και αρχισε να ψαχνεις θυμαμαι ειχα ψαξει για μια ξαδερφη μου πριν κανα 2 χρονια και ειχα βρει παρα πολλα!!!εχεις καθολου χρονο ή να σε βοηθησω???:roll::roll::roll:

παντως πρεπει να ειναι τελειο το προσκλκητηριο!!!!:P

Καθε βοηθεια ευσπροδεκτη... :roll:

Αλλα εψαξα στο ιντερνετ και δνε βρηκα κατι να μου αρεσει... π.χ. οτι το ταξιδι για την ανακαλυψη του ονοματος μου ξεκιναει... μεχρι εκει βρηκα...:mrgreen:

a84026bdda.png

Νομιζω 56 ημερες πριν την ΠΗΤ που θα σου δωσει γιατρος του ΙΚΑ..αν θελεις να ανοιξω τον φακελο με τα χαρτια για να σου πω ακριβως και τι χαρτια να τους πας.. αλλα να παρεις τηλεφωνο στο ικα της περιοχης σου γιατι δεν θελουν ολοι τα ιδια χαρτια...

Αχ! τα περασα και σε νιωθω... τουλαχιστον ειναι παραγωγικη η αγελαδα?

Και που εισαι ακομη... απο εδω και περα θα σε ταραξει... ετσι κουκλα μου βαρατην .....

ΚΑΛΕ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΤΗΣ ΕΚΑΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΕΒΓΑΛ!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

κανε κουμπαρα να δεις καλο τσ τσ τσ ακους εκει κλοτσα την κλοτσα την:mrgreen:

:-D :grin: :-D

το "εξογκοματάκι" μου όπωσ το έλεγα εγώ

όταν γεννηθεί στισ αρχέσ κάποιεσ κινήσεισ του κεφαλιού τησ θα σου θυμίζουν τισ κινήσεισ που έκανε όταν ήταν στην κοιλιά

εκεί να δεισ κατούρημα ο κορδελάσ

ααααααααα τι λες τωρα???:roll::roll::roll: πρωτη φορα το ακουω αυτο τι τελεια!!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Επιτελους καταληξαμε (εγω κατεληξα δηλαδη) σε προσκλητηριο βαπτισης.. ειναι χαρτης θυσαυρου εχει ενα καραβακι που προσπαθει να φτασει στον θησαυρο... και στο βουνο οπου ειναι ο θησαυρος εχει φωτογραφια απο την εκκλησια της βαπτισης... και στο πανι απο το καραβι εχει την πονηροφατσα του μπεμπουλη μου... καλο? αλλα τι κειμενο να βαλω? εδω δεν παει το κλασσικο "σας προσκαλουμε στην βαπτιση του γιου μας κτλ" αλλα θελω κατι να εχει σχεσει με πειρατες και θησαυρους... τι να βαλω?

κάτσε απόψε αν ξενυχτήσουμε πάλι σου υπόσχομαι θα ασχοληθώ με αυτό!!!

ερωτηση: εσεις που εχετε γεννησει ποτε καταθετουμε τα χαρτια για την αδεια τοκετου ξερετε???

λοιπόν άκου : λίγο πριν κλήσεισ τον 7ο που είναι να κάτσεισ κλείνεισ ραντεβού στο κέντρο μάνασ παιδιού μέσω του 184 (ΙΚΑ) πέρνεισ την β επιπέδου και πασ και σου γράφει την άδεια και σου δίνει μια βεβαίωση που πρέπει να συμπληρώσει και υπογράψει ο εργοδότησ σου

αφού γίνει και αυτό παίρνεισ το βιβλιάριο υγείασ σου και μια πρόσφατη κατάσταση ενσήμων και πασ στο ΙΚΑ στισ παροχέσ και παίρνεισ το επίδομα κυοφορίασ

το επίδομα λοχείασ, το βοήθημα τοκετού από το ΙΚΑ και το επίδομα μητρότητασ από τον ΟΑΕΔ τα παίρνεισ όταν γεννήσεισ - θα στα πω τότε αυτά

ελπίζω να σε φώτισα

U6Vip2.png

πλάκα μου κάνεισ έτσι?

έχω πλύνει βεράντα

έχω καθαρίσει μπάνιο

έχω μαγειρέψει

έχω σκουπίσει σφουγγαρίσει πάτωμα

έχω ξεσκονίσει

έχω αλλάξει σεντόνια

έχω βάλει πλυντήριο

έχω πλυθολουστεί

και περιμένω καμάρι μου να ξυπνήσει!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

πότε θα πέσω ξερή κάτω δεν ξέρω

ααα επίσησ έχω περάσει ένα ΣΚ σκατά και έχω τσακωθεί με τον άντρα μου πολλάκισ γιατί νιώθω ότι έχει γαϊδουρέψει και δεν παίρνει πρέφα οτι παραέχω κλειστεί στο σπίτι και μου την έχει δώσει

αυτά

καλημέρα σε όλεσ τισ ζουζούνεσ εξωτερικέσ και εσωτερικέσ :-D

:shock::shock::shock::shock: μαρηηηηηηηηηηηηηηηη δεν κοιμηθηκες καθολου???

ασε μην λες για δουλειες γιατι εχω παρα παρα πολλες:rolleyes: σημερα περιμενω και τον γελιο τον ασφαλιστη μας επιτελους μετα απο 2 μηνες αξιωθηκαν να μου δωσουν το επιδομα του τοκετου!!!!γιατι ρε καρδουλα μου δεν πατε βολτουλες???καλα το σκ δεν ητανε και για εξω αλλα τουλαχιστον να πηγαινατε σε κανε φιλικο ζευγαρι εμεις εχθες πηγαμε στους κουμπαρους μας!!!την χρειαζονται κι αυτα τη βολτουλα οχι μονο εμεις!!

Νομιζω 56 ημερες πριν την ΠΗΤ που θα σου δωσει γιατρος του ΙΚΑ..αν θελεις να ανοιξω τον φακελο με τα χαρτια για να σου πω ακριβως και τι χαρτια να τους πας.. αλλα να παρεις τηλεφωνο στο ικα της περιοχης σου γιατι δεν θελουν ολοι τα ιδια χαρτια...

Αχ! τα περασα και σε νιωθω... τουλαχιστον ειναι παραγωγικη η αγελαδα?

Και που εισαι ακομη... απο εδω και περα θα σε ταραξει... ετσι κουκλα μου βαρατην .....

ειναι ειναι Μαχουλα μου η αγελαδιτσα σε λιγοτερο απο 3ωρο ειμαι τουμπανο!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Καθε βοηθεια ευσπροδεκτη... :roll:

Αλλα εψαξα στο ιντερνετ και δνε βρηκα κατι να μου αρεσει... π.χ. οτι το ταξιδι για την ανακαλυψη του ονοματος μου ξεκιναει... μεχρι εκει βρηκα...:mrgreen:

και εσυ τι να σου πω τωρα μου βρηκες μια προταση μπραβο καμαρι μου!!!

εισαι και δυσκολη εσυ σε αυτα:roll: θα ψαξω και εγω μηπως σου ξεφυγ τιποτις

αχουουουοουουου μωρε η ψυχουλα μου που να δεις αργοτερα τι θα σου κανει συμπεθερα που η μεζονετα θα γινει γκαρσονιερα!!!:mrgreen::mrgreen:

εμενα στο τελος ειχε αρχισει να με ποναει ο γαμπρουλης σου!!!

πεταγε συνεχεια το ποδαρακι του!!!!!

αααααααχχχχχχχχχχχχχ ειναι πολυ ωραια αισθηση!!!να τραβηξεις κανενα βιντεακι την κοιλιτσα σου οταν τα κανει αυτα αλλα αργοτερα που θα ειναι ακομη περισσοτερα εγω εχω τραβηξει και φαινεται φοβερα!!!:mrgreen:

κατι με πειρατες οπως λες Μαχουλα!!!

τι λε ρε παιδι μονη σου το σκεφτηκες αυτο???εχω σοκαριστει!!!!:shock:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

πλάκα μου κάνεισ έτσι?

έχω πλύνει βεράντα

έχω καθαρίσει μπάνιο

έχω μαγειρέψει

έχω ξεσκονίσει

έχω αλλάξει σεντόνια

έχω βάλει πλυντήριο

έχω πλυθολουστεί

ααα επίσησ έχω περάσει ένα ΣΚ σκατά και έχω τσακωθεί με τον άντρα μου πολλάκισ γιατί νιώθω ότι έχει γαϊδουρέψει και δεν παίρνει πρέφα οτι παραέχω κλειστεί στο σπίτι και μου την έχει δώσει

αυτά

καλα ολα αυτα τα εκανες πρωι πρωι..ηρεμησε καλη μου....

76IGp3.png

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: αρχισαμε παλι τα 5χρονα!!!!!!

καθρεφτακι καθρεφτακι Μπιφτεκομαιμουκωλε μου!!!:mrgreen::mrgreen:

Πότε θα πάμε για καφέ μαρήηηηηη???????....έχω να σου σούρωωωω.....!!!!!!:lol::lol::lol:

πλάκα μου κάνεισ έτσι?

έχω πλύνει βεράντα

έχω καθαρίσει μπάνιο

έχω μαγειρέψει

έχω ξεσκονίσει

έχω αλλάξει σεντόνια

έχω βάλει πλυντήριο

έχω πλυθολουστεί

αυτά

Συγνώμη......από τι ώρα είσαι ξύπνια????.....Μαρή ξεκουράσου και λίγο, θα πέσεις ξερή και θα μας φωνάζεις να τρέξουμε για βοήθεια!!!......Ομολογώ ότι είσαι η νοικοκυρά της παρέας!!!:tongue::tongue:

Banjp3.png

hJSRp3.png

άϊ μαρή!!!!!

ααααααααα τι λες τωρα???:roll::roll::roll: πρωτη φορα το ακουω αυτο τι τελεια!!!!

ναι έτσι είναι - τουλάχιστον εμένα που ερχόταν με τα πόδια μέχρι τέλοσ το κεφάλι τησ ήταν στο πάνω μέροσ τησ κοιλιάσ μου (πού θα μπορούσε άλλωστε να είναι αφού τα πόδια ήταν πάνω στην κύστη μου, κόντευε να μου βγει η κύστη από την ουρήθρα από το κλώτσα κλώτσα) και οι κινήσεισ ήταν ξεκάθαρεσ - έφτανα σε σημείο να λέω τα βράδια άντε ψυχούλα μου βολέψου να κοιμηθέι και η μανούλα που είναι κουρασμένη :-D :-D

U6Vip2.png

ΚΑΛΕ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΤΗΣ ΕΚΑΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΕΒΓΑΛ!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

κανε κουμπαρα να δεις καλο τσ τσ τσ ακους εκει κλοτσα την κλοτσα την:mrgreen:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: γιατι οχι ετσι να σε κλοτσαει συνεχεια συνεχεια:tongue::tongue::tongue: κλοτσα μπουμπουκα μου κλοτσα!!!!

Μονο η ΜΕΒΓΑΛ ΚΑΙ Η ΔΕΛΤΑ Η ΘΑΓΕ!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

και εσυ τι να σου πω τωρα μου βρηκες μια προταση μπραβο καμαρι μου!!!

εισαι και δυσκολη εσυ σε αυτα:roll: θα ψαξω και εγω μηπως σου ξεφυγ τιποτις

τι λε ρε παιδι μονη σου το σκεφτηκες αυτο???εχω σοκαριστει!!!!:shock:

καλα ολα αυτα τα εκανες πρωι πρωι..ηρεμησε καλη μου....

Καλα καλα οταν θα γεννησεις θα σε δω ποσες προτασεις θα μπορεσεις να κανεις? να σας πω και ενα ευχαριστω? του εκοψα το βραδινο φαγητο του μπεμπακιου μου και ξηπναμε πλεον 7 το πρωι....:tongue: νιωθω πολυ περηφανη

a84026bdda.png

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: γιατι οχι ετσι να σε κλοτσαει συνεχεια συνεχεια:tongue::tongue::tongue: κλοτσα μπουμπουκα μου κλοτσα!!!!

Μονο η ΜΕΒΓΑΛ ΚΑΙ Η ΔΕΛΤΑ Η ΘΑΓΕ!!!

Να κανεις προταση να σου κανουν και εσενα οι γιαγιαδες στην διαφημιση (δεν θυμαμαι για ποια εταιρεια κινητης τηλεφωνιας) τα διαγραμματα με την αποδοτικοτητα του γαλακτος... θα βγεις εκτος οριων...;)

a84026bdda.png

παιδια ακουστε αυτο εριξα πολυ γελιο:

Ναυτακι βγηκε στην στερια για περιπολια..

και το ονομα του στην νονα δινει παραγγελια..

τρελο γελιο ετσι:lol::lol::lol::lol:

άϊ μαρή!!!!!

ναι έτσι είναι - τουλάχιστον εμένα που ερχόταν με τα πόδια μέχρι τέλοσ το κεφάλι τησ ήταν στο πάνω μέροσ τησ κοιλιάσ μου (πού θα μπορούσε άλλωστε να είναι αφού τα πόδια ήταν πάνω στην κύστη μου, κόντευε να μου βγει η κύστη από την ουρήθρα από το κλώτσα κλώτσα) και οι κινήσεισ ήταν ξεκάθαρεσ - έφτανα σε σημείο να λέω τα βράδια άντε ψυχούλα μου βολέψου να κοιμηθέι και η μανούλα που είναι κουρασμένη :-D :-D

αι μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη εμενα γιατι???τι ειπα η γλυκοστομη εεεε??:rolleyes::rolleyes:

Πότε θα πάμε για καφέ μαρήηηηηη???????....έχω να σου σούρωωωω.....!!!!!!:lol::lol::lol:

Συγνώμη......από τι ώρα είσαι ξύπνια????.....Μαρή ξεκουράσου και λίγο, θα πέσεις ξερή και θα μας φωνάζεις να τρέξουμε για βοήθεια!!!......Ομολογώ ότι είσαι η νοικοκυρά της παρέας!!!:tongue::tongue:

αααααααααααααααααααα γιατι να μου σουρεις εεεεεεε????εεεεεεε?????τι εκανα η κακομοιρα που στομα εχω και μιλια δεν βγαζω εεεεεε???:rolleyes::rolleyes::tongue:

οποτε κανονισετε αλλα να εχει και καλη μερα να σας φερω και το καμαρι μου!!!να σας γνωρισει επιτελους!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...