Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πέρασεσ καλά μαρή????

κρισάκι τί έγινε με τον γιατρό?

αθηνά πώσ τα πήγατε με το εμβόλιο εμείσ θα πάμε μετά το αγιο πνεύμα

τώρα θα μου πείτε τί κάνω τέτοια ώρα εδώ :mrgreen: :mrgreen:

ξυπνησαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε????σε τσακωσα μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη καλημερα!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

ουουουουουουουουοουοοου Χαπακιιιιιιιιιιιι

ααααααααααααααααχχχχχχ το κοριτσακι μας καλε!!!!:lol::lol:

συμπεθερα προσεχε με το περπατημα ενταξει σιγα σιγα ολα εντατσει??

πως νιωθεις τωρα που την ακους συνεχεια?????:lol::lol:

περιεργα πολυ εχω χεστει πανω μου!!!:mrgreen::mrgreen:

επισης επειδη με γαργαλαει γελαω σαν την τρελη συνεχεια:lol:

αααα χθες ειχα καρουμπαλακι απο την μια μερια και ηταν αυτη το εδειξα στον κορδελα και κοντεψε να παθει καρδια μετα κουνηθηκε και εφυγε,εμ και αυτη η κοιλια δεν μεγαλωνει λιγο ζοριζει τις διμετρες ποδαρες μας:rolleyes::rolleyes::cool:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Επιτελους καταληξαμε (εγω κατεληξα δηλαδη) σε προσκλητηριο βαπτισης.. ειναι χαρτης θυσαυρου εχει ενα καραβακι που προσπαθει να φτασει στον θησαυρο... και στο βουνο οπου ειναι ο θησαυρος εχει φωτογραφια απο την εκκλησια της βαπτισης... και στο πανι απο το καραβι εχει την πονηροφατσα του μπεμπουλη μου... καλο? αλλα τι κειμενο να βαλω? εδω δεν παει το κλασσικο "σας προσκαλουμε στην βαπτιση του γιου μας κτλ" αλλα θελω κατι να εχει σχεσει με πειρατες και θησαυρους... τι να βαλω?

a84026bdda.png

στα μουτρα σου και επισης τωρα που το θυμηθηκα......καθρεεεεφτης καθρεεεεεφτης:mrgreen::mrgreen::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: αρχισαμε παλι τα 5χρονα!!!!!!

καθρεφτακι καθρεφτακι Μπιφτεκομαιμουκωλε μου!!!:mrgreen::mrgreen:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Θελω βοηθεια κοριτσια... την προσοχη σας παρακαλω

:shock::shock::shock: εμεις οι δυο σε παρακολουθουμε:roll::roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

ξυπνησαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε????σε τσακωσα μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη καλημερα!

πλάκα μου κάνεισ έτσι?

έχω πλύνει βεράντα

έχω καθαρίσει μπάνιο

έχω μαγειρέψει

έχω σκουπίσει σφουγγαρίσει πάτωμα

έχω ξεσκονίσει

έχω αλλάξει σεντόνια

έχω βάλει πλυντήριο

έχω πλυθολουστεί

και περιμένω καμάρι μου να ξυπνήσει!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

πότε θα πέσω ξερή κάτω δεν ξέρω

ααα επίσησ έχω περάσει ένα ΣΚ σκατά και έχω τσακωθεί με τον άντρα μου πολλάκισ γιατί νιώθω ότι έχει γαϊδουρέψει και δεν παίρνει πρέφα οτι παραέχω κλειστεί στο σπίτι και μου την έχει δώσει

αυτά

καλημέρα σε όλεσ τισ ζουζούνεσ εξωτερικέσ και εσωτερικέσ :-D

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

ερωτηση: εσεις που εχετε γεννησει ποτε καταθετουμε τα χαρτια για την αδεια τοκετου ξερετε???

Νομιζω 56 ημερες πριν την ΠΗΤ που θα σου δωσει γιατρος του ΙΚΑ..αν θελεις να ανοιξω τον φακελο με τα χαρτια για να σου πω ακριβως και τι χαρτια να τους πας.. αλλα να παρεις τηλεφωνο στο ικα της περιοχης σου γιατι δεν θελουν ολοι τα ιδια χαρτια...

ΑΡΜΕΓΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ:lol::lol::lol:

Αχ! τα περασα και σε νιωθω... τουλαχιστον ειναι παραγωγικη η αγελαδα?

αααα χθες ειχα καρουμπαλακι απο την μια μερια και ηταν αυτη το εδειξα στον κορδελα και κοντεψε να παθει καρδια μετα κουνηθηκε και εφυγε,εμ και αυτη η κοιλια δεν μεγαλωνει λιγο ζοριζει τις διμετρες ποδαρες μας:rolleyes::rolleyes::cool:

Και που εισαι ακομη... απο εδω και περα θα σε ταραξει... ετσι κουκλα μου βαρατην .....

a84026bdda.png

:-D :grin: :-D

το "εξογκοματάκι" μου όπωσ το έλεγα εγώ

όταν γεννηθεί στισ αρχέσ κάποιεσ κινήσεισ του κεφαλιού τησ θα σου θυμίζουν τισ κινήσεισ που έκανε όταν ήταν στην κοιλιά

εκεί να δεισ κατούρημα ο κορδελάσ

U6Vip2.png

Επιτελους καταληξαμε (εγω κατεληξα δηλαδη) σε προσκλητηριο βαπτισης.. ειναι χαρτης θυσαυρου εχει ενα καραβακι που προσπαθει να φτασει στον θησαυρο... και στο βουνο οπου ειναι ο θησαυρος εχει φωτογραφια απο την εκκλησια της βαπτισης... και στο πανι απο το καραβι εχει την πονηροφατσα του μπεμπουλη μου... καλο? αλλα τι κειμενο να βαλω? εδω δεν παει το κλασσικο "σας προσκαλουμε στην βαπτιση του γιου μας κτλ" αλλα θελω κατι να εχει σχεσει με πειρατες και θησαυρους... τι να βαλω?

εκανες ερευνα στο google βαλε κειμενα προσκλητηριων και αρχισε να ψαχνεις θυμαμαι ειχα ψαξει για μια ξαδερφη μου πριν κανα 2 χρονια και ειχα βρει παρα πολλα!!!εχεις καθολου χρονο ή να σε βοηθησω???:roll::roll::roll:

παντως πρεπει να ειναι τελειο το προσκλκητηριο!!!!:P

πλάκα μου κάνεισ έτσι?

έχω πλύνει βεράντα

έχω καθαρίσει μπάνιο

έχω μαγειρέψει

έχω σκουπίσει σφουγγαρίσει πάτωμα

έχω ξεσκονίσει

έχω αλλάξει σεντόνια

έχω βάλει πλυντήριο

έχω πλυθολουστεί

και περιμένω καμάρι μου να ξυπνήσει!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

πότε θα πέσω ξερή κάτω δεν ξέρω

ααα επίσησ έχω περάσει ένα ΣΚ σκατά και έχω τσακωθεί με τον άντρα μου πολλάκισ γιατί νιώθω ότι έχει γαϊδουρέψει και δεν παίρνει πρέφα οτι παραέχω κλειστεί στο σπίτι και μου την έχει δώσει

αυτά

καλημέρα σε όλεσ τισ ζουζούνεσ εξωτερικέσ και εσωτερικέσ :-D

Ελπιδακι υπομονη.... και εγω μια απο τα ιδια ημουνα και ο συζυξ στον κοσμο του... και τωρα το καταλαβα πως ητανε οι παλιοορμονες.... αυτο να λες πως σε λιγο καιρο ολα θα ειναι μια χαρα...

a84026bdda.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...