Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΓΙΑ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΜΠΑΝΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ..ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ...ΒΡΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΚΡΙΒΟ)

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Φεύγω σήμερα για Σ/Κ!!!!!....Πάω στη Τζιααααα!!!!!

Που είστε καλέ???

πέρασεσ καλά μαρή????

κρισάκι τί έγινε με τον γιατρό?

αθηνά πώσ τα πήγατε με το εμβόλιο εμείσ θα πάμε μετά το αγιο πνεύμα

τώρα θα μου πείτε τί κάνω τέτοια ώρα εδώ :mrgreen: :mrgreen:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Καλημέρα Μαχούλα!!!!!
πέρασεσ καλά μαρή????

Καλημέρα Γλωσσούλα μου!!!.....Καλά πέρασα μαρή, ο καιρός μας τα ψιλοχάλασε το Σάββατο αλλά μας αποζημίωσε χθες, ήμουν όλο το πρωί αραχτή σε μια καρέκλα στον ήλιο με αποτέλεσμα, το στήθος μου, τα πόδια μου, η μύτη μου να γίνουν κατακόκκινα σαν ντομάτες!!!!!!.....

Ναι, όντως....τι κάνεις τέτοια ώρα ξύπνια???

Banjp3.png

hJSRp3.png

πέρασεσ καλά μαρή????

:shock::shock::shock::shock: μαρηηηηηηηηηηηηηη οντως τι κανεις τετοια ωρα ξυπνια???

εχετε κολικους????

καλα τα πηγαμε με το εμβολιο απλα για μια μερα δεν επρεπε να πεσει νερο επανω.

αντιδραση του μπεμπη γουρλομα ματιων:shock: και μετα λιγο παρπονιαρικο κλαμα!!!!και σε 1 μηνα εχουμε κι αλλο να κανουμε!

γιναμε 5 κιλα στρογγυλα και 60 ποντους υψος!!:lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλημέρα Μαχούλα!!!!!

Καλημέρα Γλωσσούλα μου!!!.....Καλά πέρασα μαρή, ο καιρός μας τα ψιλοχάλασε το Σάββατο αλλά μας αποζημίωσε χθες, ήμουν όλο το πρωί αραχτή σε μια καρέκλα στον ήλιο με αποτέλεσμα, το στήθος μου, τα πόδια μου, η μύτη μου να γίνουν κατακόκκινα σαν ντομάτες!!!!!!.....

Ναι, όντως....τι κάνεις τέτοια ώρα ξύπνια???

τι ντοματες καλε μαιμουδοκωλος εγινες!!!:lol::lol::lol::lol::lol::tongue:

τι κανεις Μπιφτεκακι μου ολα καλα???;)

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

τι ντοματες καλε μαιμουδοκωλος εγινες!!!:lol::lol::lol::lol::lol::tongue:

τι κανεις Μπιφτεκακι μου ολα καλα???;)

Αμάν μαρή γιατί συνέχεια με κοροϊδεύεις????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:.....άκου μαϊμουδόκωλος!!!

Καλημέρα Νούλι!!!!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλα παλι μονη μου γραφω???τι θα γινει θα ερθει καμια να μιλησουμε λιγακι???:mad::mad:

Αλλιως να βγω να παω να κανω καμια δουλεια αφου βεβαια τελειωσω με το αρμεγμα μου!!!:rolleyes:

Εγώ μαϊμουδόκωλος, εσύ αγελαδίτσα.....:tongue::tongue::tongue::tongue:

Banjp3.png

hJSRp3.png

742464cc4v17m1t1.gif

αααααααααααααααα που εισαστεεεεεεεεεεεεε????

γιατι με κανετε και κλαιωωωωωωωωωωωωωωωω θελετε να μου κοπει το γαλα??????εεεεεεεεεεεεεεεε????

οχι παιδι μου εσυ μην κλαις ειμαστε και εμεις εδω:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

καληεμερα κοριτσακια μου!!!

Πως περασατε???

Σταματα μαρη να κλαις κλοτσαει η μπουμπουκα μου απο τις φωνες σου:rolleyes:

Κουμπαρουλαααααααααααααα:P

Μαϊμουδοκωλεεεεεεεεεεεε:P

Γλωσσου μουουουουουουυ:P

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...