Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τα πουλακια μου μικρα μικρα σταβασανα μπαινουν, και ο ανηψουλης μου εχει συναχακι σνιφ απο χθες ο μικρουλης μου:(

Καλα ειμαι ανυπομονω για αυρι που εχω γιατρουλη:mrgreen:

Είναι αυτός ο παλιόκαιρος και πιστεύω ότι είναι όλα αλεργικά. Χθες με την σκόνη την αφρικάνικη και τον πολύ αέρα δεν μπορούσα να αναπνεύσω, η μύτη μου φαγούριζε και ο λαιμός με κάρφωνε..... Πολύ άρρωστη ατμόσφαιρα..... δεν μας φτάνει η κρίση που περνάμε έχουμε και την κ#$$άμμο από την ΆΦΡΙΚΑ τον "Στανιό μου μέσα" :confused::confused:

lRZRp3.png

θα παω κάποτε δεν θα παω;;;

θα σου πω εγω μετα κρισακι μου!!!

θα πας μαζι με το μωρακι σου ετσι για να τρεχουμε λιγο:mrgreen:

γιατι αυτα που τραβαμε για να τα αποκτησουμε δεν μας βλεπω να τα αφηνουμε ευκολα και να φευγουμε:D προεκταση των χεριων μας θα γινουν:mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Είναι αυτός ο παλιόκαιρος και πιστεύω ότι είναι όλα αλεργικά. Χθες με την σκόνη την αφρικάνικη και τον πολύ αέρα δεν μπορούσα να αναπνεύσω, η μύτη μου φαγούριζε και ο λαιμός με κάρφωνε..... Πολύ άρρωστη ατμόσφαιρα..... δεν μας φτάνει η κρίση που περνάμε έχουμε και την κ#$$άμμο από την ΆΦΡΙΚΑ τον "Στανιό μου μέσα" :confused::confused:

καλε εγω δεν πηρα χαμπαρι για την σκονη που λες:shock::shock::shock: το ειπανε και στις ειδησεις μη μου πεις???

ειμαι και κλεισμενη μες στο σπιτι και δεν περνω χαμπαρι απο εξω τιποτα αλλα ειδησεις βλεπω δεν μπορω να πω:roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

καλε εγω δεν πηρα χαμπαρι για την σκονη που λες:shock::shock::shock: το ειπανε και στις ειδησεις μη μου πεις???

ειμαι και κλεισμενη μες στο σπιτι και δεν περνω χαμπαρι απο εξω τιποτα αλλα ειδησεις βλεπω δεν μπορω να πω:roll:

ναι γιατι, κι εγώ που βγαίνω, τίποτα δεν κατάλαβα, στον κόσμο μου!!!:P

5NEXp2.png

θα πας μαζι με το μωρακι σου ετσι για να τρεχουμε λιγο:mrgreen:

γιατι αυτα που τραβαμε για να τα αποκτησουμε δεν μας βλεπω να τα αφηνουμε ευκολα και να φευγουμε:D προεκταση των χεριων μας θα γινουν:mrgreen:

Μην το λες, μην το λες!!!!;)

Αλήθεια αυτή δεν μπορώ στιγμή να τα αφήσω τα ζουζούνια μου αλλά δεν ξέρετε πόση ανάγκη έχω να ξεκουραστώ λίγο!!!! Αλλά είμαι σίγουρη ότι δεν θα αντέξω να τα αφήσω πίσω.

lRZRp3.png

Καλημερα Νικελάκι μου!!!

Κρισάκι ανυπομονείς να δεις το φασολάκι σου έ????? Θα δεις πόσο θα μεγαλώνει σε κάθε επίσκεψη. Αλήθεια το είδατε τι είναι????

καλημέρα τζορτζακο μου!!! :D

5NEXp2.png

καλε εσυ μπηκες στον τριτο!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:μπραβο Νικελιδιο μου!!!!

Πλησιαζεις την αυχενικη να ηρεμησεις λιγο σκατουλα!!!!:D

οσο για το παραπανω να μην σχολιασω καλυτερα:rolleyes:

καλε το Μπιφτεκακι μου που πηγε εφυγε κιολας????ενα δυο ενα, εδω γη καλει Μπιφτεκι με ακουει???:roll::roll::roll:

Καλά δεν είχατε αέρα χθες εσείς εκεί?????

Εδώ είχε τρομερό αέρα, άφησα το κινητό για 5 λεπτά στο τραπέζι στην αυλή και μετά δεν μπορούσα να δω στην οθόνη από την σκόνη που είχε πάνω του. Μια θαμπή ατμόσφαιρα δεν καταλάβατε????? Θα σας δω μόλις ρίξετε λίγο νερό στις βεράντες σας αν θα το καταλάβετε μετά που θα βγει κόκκινο....:confused::confused:

lRZRp3.png

Διαφημίσεις

Μην το λες, μην το λες!!!!;)

Αλήθεια αυτή δεν μπορώ στιγμή να τα αφήσω τα ζουζούνια μου αλλά δεν ξέρετε πόση ανάγκη έχω να ξεκουραστώ λίγο!!!! Αλλά είμαι σίγουρη ότι δεν θα αντέξω να τα αφήσω πίσω.

ο,τι θέλουν μας κανουν απο τωρα!!!! :D

5NEXp2.png

καλε εσυ μπηκες στον τριτο!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:μπραβο Νικελιδιο μου!!!!

Πλησιαζεις την αυχενικη να ηρεμησεις λιγο σκατουλα!!!!:D

οσο για το παραπανω να μην σχολιασω καλυτερα:rolleyes:

καλε το Μπιφτεκακι μου που πηγε εφυγε κιολας????ενα δυο ενα, εδω γη καλει Μπιφτεκι με ακουει???:roll::roll::roll:

ναι μπηκα!! μεχρι την αυχενικη δεν ξερω τι θα κανω για να μου φυγει η αγωνια!! :roll:

καμια ιδεα;;;:lol:

5NEXp2.png

Εδώ είχε τρομερό αέρα, άφησα το κινητό για 5 λεπτά στο τραπέζι στην αυλή και μετά δεν μπορούσα να δω στην οθόνη από την σκόνη που είχε πάνω του. Μια θαμπή ατμόσφαιρα δεν καταλάβατε????? Θα σας δω μόλις ρίξετε λίγο νερό στις βεράντες σας αν θα το καταλάβετε μετά που θα βγει κόκκινο....:confused::confused:

να σας πω οταν τελειωσετε με τις βεραντες σας περαστε μια βολτα και απο τις δικες μου:lol::lol::lol:

γιατι καλε τι εχει το κοκκινο???ωραιοτατο χρωμα ειναι ...του παθους:mrgreen:

Καλε τιποτα σου λεω!!!

Ολη η σκονη σε εσας ηρθε μαλλον!! :lol::lol:

5NEXp2.png

να σας πω οταν τελειωσετε με τις βεραντες σας περαστε μια βολτα και απο τις δικες μου:lol::lol::lol:

γιατι καλε τι εχει το κοκκινο???ωραιοτατο χρωμα ειναι ...του παθους:mrgreen:

ασε, εχει αναλαβει η μελλουσα γιαγια τις βεραντες αυτες τις μερες!!! :tongue::lol:

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...