Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελα μωρε το καημένο! Περαστικα του και σύντομα ευχομαι κοριτσακι! Στο χωριο ολα καλα ή σε ζαλίζουν;;;:mad:

Εγώ σήμερα κλείνω τις 9 εβδομαδες. Από αναγούλες μην το συζητας, με εχουν τρελάνει, το βραδυ ειναι χειροτερα βεβαια.

Δεν μπορω να μυρισω αρώματα, τσιγαρο, μαγειρεμενο φαγητο και οποιαδηποτε εντονη μυρωδια...

Ελπίζω να μην κρατησει πολύ αυτο!

Με το καλό να γίνεις και 9 μήνων και όλα να περάσουν άνετα!!!! Θα περάσει η αναγούλα, υπομονή λίγο ακόμη. Τα ίδια είχα και εγώ και σε νοιώθω, μετά θα αρχίσουν οι καούρες.... χι χι χι.... σου φτιάχνω το κέφι ε???

Στο χωριό δεν έχω την άνεσή μου και κουράζομαι πολύ να κάνω "διαδρομές", η σκάλα μόνο που ανεβοκατεβαίνω καθημερινά πάνω κάτω (οι κρεβατοκάμαρα είναι πάνω) να πάρω πράγματα, ρούχα, κλπ κλπ.... τόσα άτομα εκεί, οι γονείς μου και η αδερφή μου Σ/Κ καταλαβαίνεις..... Έχω μεν βοήθεια, η μαμά μου η καημένη περνάει όλο το ΄λούκι και κουράζεται πολύ, έχει και τον μπαμπά μου με προβλήματα υγείας και κυρίως πρόβλημα "εγκεφαλικό" που τον έχει καλομάθει και του τα προσφέρει όλα στα χέρια και έχει τις απαιτήσεις του και εγώ από την άλλη κουράζομαι και καταλαβαίνεις που ξεσπάω (το μετανοιώνω μετά αλλά....)

lRZRp3.png

Διαφημίσεις

Αντε ρε! Κανενα μπανακι θα κανετε;;;

Φέτος λέμε να κάνουμε, αφού πέρυσι ήμουν ακίνητη.....

Θα αφήνουμε τα παιδιά και θα πηγαίνουμε αυθημερών, εκτός αν μας τα κρατήσουν οι γιαγιάδες 2-3 μέρες και πάμε κάπου αλλά δεν θέλω να τα αφήσω πίσω και να τα πάρω μαζί μου τόσο μικρά δεν λέει....

lRZRp3.png

Φέτος λέμε να κάνουμε, αφού πέρυσι ήμουν ακίνητη.....

Θα αφήνουμε τα παιδιά και θα πηγαίνουμε αυθημερών, εκτός αν μας τα κρατήσουν οι γιαγιάδες 2-3 μέρες και πάμε κάπου αλλά δεν θέλω να τα αφήσω πίσω και να τα πάρω μαζί μου τόσο μικρά δεν λέει....

Αν είναι σχετικα κοντά σας η θαλασσα μπορειτε να πηγαινετε αυθημερον...αν τα αφήσεις μπορει να τα σκεφτεσαι ολη την ωρα, και αν τα παρεις μαζί θελει ψυχραιμια και καλη οργανωση...

εμείς λέμε να παμε μονο στο εξοχικο φετος για οικονομια πιο πολύ...αλλα έχουμε θαλασσιτσα οποτε μια χαρα!

5NEXp2.png

Αν είναι σχετικα κοντά σας η θαλασσα μπορειτε να πηγαινετε αυθημερον...αν τα αφήσεις μπορει να τα σκεφτεσαι ολη την ωρα, και αν τα παρεις μαζί θελει ψυχραιμια και καλη οργανωση...

εμείς λέμε να παμε μονο στο εξοχικο φετος για οικονομια πιο πολύ...αλλα έχουμε θαλασσιτσα οποτε μια χαρα!

Μπορούμε να πάμε αυθημερόν αλλά δεν είναι και η καλύτερη θάλασσα....

Να τα πάρω μαζί είναι πρόβλημα με το φαγητό και το πρόγραμμα των παιδιών, πρέπει να κουβαλήσω ολόκληρο σπίτι μαζί μου, θα τρώνε φρουτόκρεμα, σούπες στις διακοπές? Εγώ θα πρέπει να πάω εκεί και να μαγειρεύω δηλαδή? Να μπορούσαν τα παιδιά να κάθονται και να τρώνε ψαράκι και κρεατάκι να τα έχω μαζί μου και να πάμε σε ταβέρνα να φάνε, έτσι δεν γίνετε να τα σέρνω μαζί μου, άσε που είναι και μικρά ακόμη για μπάνιο, πιστεύω

lRZRp3.png

Μπορούμε να πάμε αυθημερόν αλλά δεν είναι και η καλύτερη θάλασσα....

Να τα πάρω μαζί είναι πρόβλημα με το φαγητό και το πρόγραμμα των παιδιών, πρέπει να κουβαλήσω ολόκληρο σπίτι μαζί μου, θα τρώνε φρουτόκρεμα, σούπες στις διακοπές? Εγώ θα πρέπει να πάω εκεί και να μαγειρεύω δηλαδή? Να μπορούσαν τα παιδιά να κάθονται και να τρώνε ψαράκι και κρεατάκι να τα έχω μαζί μου και να πάμε σε ταβέρνα να φάνε, έτσι δεν γίνετε να τα σέρνω μαζί μου, άσε που είναι και μικρά ακόμη για μπάνιο, πιστεύω

τι να σου πω;; και λιγο πιο μεγαλα να ειναι και τρεχουν θα τρεχεις κι εσυ απο πισω, ενω τωρα θα τα έχεις δίπλα σου...η άθε ηλικια εχει μαλλον τα δικα της! Εσείς ξερετε τι βολευει και τι οχι...:D

5NEXp2.png

τι να σου πω;; και λιγο πιο μεγαλα να ειναι και τρεχουν θα τρεχεις κι εσυ απο πισω, ενω τωρα θα τα έχεις δίπλα σου...η άθε ηλικια εχει μαλλον τα δικα της! Εσείς ξερετε τι βολευει και τι οχι...:D

Είναι διαφορετικά όταν είναι δύο μωρά.

Χθες το απόγευμα πήρε η μαμά μου τόν μπέμπη και πήγαν εκκλησία και έμεινα με την μπέμπα και μπόρεσα να κάνω και δουλειά, μαου φαίνετε περίπατος το ένα μωρό....

Ζωή να έχουν τα παιδάκια μου και να είναι καλά και ας κουράζομαι.

lRZRp3.png

Διαφημίσεις

αλοχα σε ολες....νιωθω εξαντλημενη.........με εγκατελειψαν οι αντοχες μου.....κλαψ!

τι κανετε κουκλες?

Αλόχα και σε σένα Μάρα μου!!!!

Μην μιλάς για εξάντληση..... κοιμήσου τώρα που το έχεις προφυλαγμένο και το κρατάς στην κοιλίτσα σου γιατί όταν βγει θα σε "τρέχει" και θα σε "χορεύει" αυτό στους δικούς του ρυθμούς...... Εκεί θα δεις εξάντληση;)

lRZRp3.png

Αλόχα και σε σένα Μάρα μου!!!!

Μην μιλάς για εξάντληση..... κοιμήσου τώρα που το έχεις προφυλαγμένο και το κρατάς στην κοιλίτσα σου γιατί όταν βγει θα σε "τρέχει" και θα σε "χορεύει" αυτό στους δικούς του ρυθμούς...... Εκεί θα δεις εξάντληση;)

:lol::lol::lol:

καλησπέρα μαρουλακιιι!! :D

5NEXp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ..ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΠΙΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ,ΣΙΔΕΡΟ.ΚΛΠ.ΚΛΠ....ΟΥΦ...ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ...:(

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...