Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

:shock::shock::shock:

ωστε ετσι λοιπον κανει τον κοριο ε???και μαλιστα τον ψοφιο???:shock::shock::shock:

αισχος αισχος!!!!!!!!!

για να σε δουμε τωρα Νικελακι???τωρα που βιαστηκες να την συγχωρησεις τι θα της απαντησεις???

εγω παλι δεν θελω να ανακατευτω αλλα ηταν πολυ χοντρο και αυτο!!!:roll:

Σκουλήκι!!!...Με διαβάλλεις συνεχώς!!!...Αποχωρώ....γύρισε το boss!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:shock::shock::shock:

ωστε ετσι λοιπον κανει τον κοριο ε???και μαλιστα τον ψοφιο???:shock::shock::shock:

αισχος αισχος!!!!!!!!!

για να σε δουμε τωρα Νικελακι???τωρα που βιαστηκες να την συγχωρησεις τι θα της απαντησεις???

εγω παλι δεν θελω να ανακατευτω αλλα ηταν πολυ χοντρο και αυτο!!!:roll:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τι να σου πω εσενα παιδακι μου!!:lol:

5NEXp2.png

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τι να σου πω εσενα παιδακι μου!!:lol:

:lol::lol::lol::lol:

σκατουλες μου σας αφηνω και εγω ηρθε το βαρυ πυροβολικο η θεια μου και μου εφερε και ρουχαλακια!!!:D:Dμακια μακια θα μπω μολις φυγει

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλα βρε γαιδουριτσες δεν ντρεπεσται?????εεεεεεεεεεεε?????γραψατε καλα καλα 3 σελιδες και εμενα τιποτα ουτε ενα μηνυμα να μπω???:mad::mad::mad: φτου σας και ξανα φτουσας τωρα θυμωσα πολυ για να μαθετε!!!δεν θα σας δειρω ομως γιατι εισαστε εγκυουλες τωρα θα το αφησω για μετα!!!Ουτε το Μπιφτεκαι θα πειραξω γιατι ποναει η κοιλιτσα της αλλα μη νομιζετε οτι θα το ξεχασω οοοοοχιιιιιιιιιιιιιιιιι γιατι εγω ειμαι καμηλα και θα σας το κρατησω!!!:cool:

Συμπεθεραααααα οπως βλεπεις θα το κανω μπλε το καφε και θα ενωθουμε και ολες οι αγορομανες και θα σας φαμε!!!:tongue:

Μαχουλα μου τι κανεις??τρεχεις ειδα εεεεε???λοιπον μπομπονιερες για τα παιδακια η κουμπαρα μου ειχε κανει ενα χωνακι στα χρωματα του στολισμου και τους ειχε μεσα 1 γλυφιτζουρι και λιγα smarties!!:Dσε εχω παρει 2 πρωινα και δεν σε βρηκα :(:(:(

Κοτοπουλακι μου ομορφο με ρεγουλα τις δουλειτσες εντατσει????πως εισαι τωρα τι ειπε ο γιατρος ολα καλα τωρα????

Νικελακι μου ωστε ετσι εεεε κανεις τον ψοφιο κοριο εεεεε για να μην μας γνωρισεις ετσι????(εδω που τα λεμε δεν χανεις και τιποτα εγω ειμαι η καλυτερη!!!μην το πεις πουθενα και εχουμε προβλημα εντατσει??:tongue:)

Γλωσσου μου εχουμε γιατρουλη σημερα????μμμμμμμμ δηλαδη θα εχουμε και ανασταση σημερα το βραδυ εεε???;):tongue:

Μπιφτεκακι μου πονας καλη μου??υπομονη θα περασει η ατιμη σκεψου τι θα κανεις μετα;) ξερεις εσυ λυσσαρα μου!!!:D:tongue:

ουουουφφφφφφφφφφφφφ τα ειπα παλι μονη μου οπως παντα και βγαινω!!!

Ατιμεεεεεεεεες δεν θα σας πετυχω θα δειτε!!!:-P:-P

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Σκουλήκι!!!...Με διαβάλλεις συνεχώς!!!...Αποχωρώ....γύρισε το boss!

εεεεε οχι και σκουληκι η συμπεθερα μου μη χεστουμε τωρα!!!:mad:

ναι τωρα σε πιστεψαμε απλα πεταξες την ατακα σου και την κανεις για να μην σε βρισει η συμπεθερα μου!!!

κανονισε ετσι και μου την στεναχωρησεις και στεναχωρηθει και η νυφη μου θα σε κρεμασω αναποδα!!!!:tongue::tongue::D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Τσουπριτσες τι κανετε καλε;:D

Τρεχετε ολες ε;

μια απο τα ιδια....

αντε να δω ποτε θα σας πετυχω...

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Τσουπριτσες τι κανετε καλε;:D

Τρεχετε ολες ε;

μια απο τα ιδια....

αντε να δω ποτε θα σας πετυχω...

Ραμονιτσα μου τι κανεις??? σε τρεχει κι εσενα ο μικρος εεε??

πως τα πατε γενικα?ποσο κοιμαται???:D

Δεν μπορει καποια στιγμη θα συναντηθουμε

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Τι κάνεις Νικελάκι μου????

Πως τα πας?

αααααααααααα

καλέ πού είσαι εσύ;;;:D

καλά ειμαι γλυκια μου, αν και με εχουν πεθανει οι αναγουλες...ανυπομονω να παω την αλλη Πέμπτη να δω το σπορακι μου!!

Εσύ τι κάνεις;; Τα κουκλάκια μας;;; :D

5NEXp2.png

Είμαι στην δουλειά, θα συνεχίσω μέχρι τέλος Ιουνίου και μετά θα πάρω την άδεια (κανονική και 9μηνο).

Τα παιδάκια μου καλά, αν και τον μπέμπη τον έχω άρρωστο με βήχα και ωτίτιδα και εισπνοές και αντιβίωση.... ταλαιπωρείται η ψυχούλα μου, ο λεβεντάκος μου.

Είμαστε χωριό καιρό τώρα.

Τρέχιμο και κόύραση έχω αλλά αντέχω.... ακόμη!!!

Εσύ πόσο είσαι τώρα? Αναγούλες κλπ?

lRZRp3.png

Είμαι στην δουλειά, θα συνεχίσω μέχρι τέλος Ιουνίου και μετά θα πάρω την άδεια (κανονική και 9μηνο).

Τα παιδάκια μου καλά, αν και τον μπέμπη τον έχω άρρωστο με βήχα και ωτίτιδα και εισπνοές και αντιβίωση.... ταλαιπωρείται η ψυχούλα μου, ο λεβεντάκος μου.

Είμαστε χωριό καιρό τώρα.

Τρέχιμο και κόύραση έχω αλλά αντέχω.... ακόμη!!!

Εσύ πόσο είσαι τώρα? Αναγούλες κλπ?

Ελα μωρε το καημένο! Περαστικα του και σύντομα ευχομαι κοριτσακι! Στο χωριο ολα καλα ή σε ζαλίζουν;;;:mad:

Εγώ σήμερα κλείνω τις 9 εβδομαδες. Από αναγούλες μην το συζητας, με εχουν τρελάνει, το βραδυ ειναι χειροτερα βεβαια.

Δεν μπορω να μυρισω αρώματα, τσιγαρο, μαγειρεμενο φαγητο και οποιαδηποτε εντονη μυρωδια...

Ελπίζω να μην κρατησει πολύ αυτο!

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...