Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Μαχούλα Κρισάκι Τζορτζάκο ουουουουουου!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα!!!!!!

Τι κάνετε??????

Εγώ πονάω και σήμερα.....σνιφ σνιφ σνιφ που λέει κι η Αθηνούλα.....

καλημερααααααα! :D

κι ας μην μου ειπες εσυ....γκρρρρρρρ :mad::tongue:

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαχούλα Κρισάκι Τζορτζάκο ουουουουουου!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα!!!!!!

Τι κάνετε??????

Εγώ πονάω και σήμερα.....σνιφ σνιφ σνιφ που λέει κι η Αθηνούλα.....

Καταρχην σνιφ σνιφ σνιφ δεν το λεει η Αθηνουλα το λεει η Χρυσουλα μην τα παρω παλι τωρα, αφεντικα και δουλοι σκ...α γινικαμε ουλοι!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αχουτο αχουτο μωλε που μας ποναει αυτο σημερα !!!χαπακωθηκες καθολου ή αντεχεις ακομα???

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

καλημερααααααα! :D

κι ας μην μου ειπες εσυ....γκρρρρρρρ :mad::tongue:

κοπελια εμενα δεν μου αρεσει να βαζω διαβαλματα αλλα εγω θα το επαιρνα πολυ προσωπικα αν ημουν στην θεση σου αυτο, βεβαια δεν ειμαι:cool::cool::cool:

αλλα οπως νομιζεις εσυ εγω πανω απο ολα δεν ανακατεβομαι!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Πες τα Κρισάκι μου...ουτε ανασα δεν προλαβαίνω να πάρω.....

Πωπω βρε Μαχούλι μου τόσο ακριβά είναι...βρε δεν ψάχνεις να βρεις κατι καλυτερο...

Νικελακι μου τι κανεις? πως παει..?

Φατσουλα μου μην κλαις υπομονη...πιες κανα χαπάκι..

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

κοπελια εμενα δεν μου αρεσει να βαζω διαβαλματα αλλα εγω θα το επαιρνα πολυ προσωπικα αν ημουν στην θεση σου αυτο, βεβαια δεν ειμαι:cool::cool::cool:

τριβολιαρη...σε τρωει το πωπουδακι σου και βαζεις φιτιλιες....:D:D:D

ορεξατη σε βλεπω...πως παει η γυναικα με τις δουλειες.....κοντευει κοντευει?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

τριβολιαρη...σε τρωει το πωπουδακι σου και βαζεις φιτιλιες....:D:D:D

ορεξατη σε βλεπω...πως παει η γυναικα με τις δουλειες.....κοντευει κοντευει?

:D:D:D τι κοντεβει καλε αυτη δεν τελειωσε ακομα τα υπνοδωματια για να με μετακομισει εκει!!!θα απογευματιασουμε μου φενεται!!!!!!!χι χι αλλα φταιω και εγω ενα σωρο πραγματα την εβαλα να κανει την καημενη τι να προλαβει οεο??

Τριβολιαρης εγω????:shock::shock::shock:πεφτω απο τα συννεφα!!!:rolleyes:

:D:D:D τι κοντεβει καλε αυτη δεν τελειωσε ακομα τα υπνοδωματια για να με μετακομισει εκει!!!θα απογευματιασουμε μου φενεται!!!!!!!χι χι αλλα φταιω και εγω ενα σωρο πραγματα την εβαλα να κανει την καημενη τι να προλαβει οεο??

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Με το μαλακό ...με το μαλακο εχετε όλες τις μέρες μπροστά σας...:D:D:D

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Με το μαλακό ...με το μαλακο εχετε όλες τις μέρες μπροστά σας...:D:D:D

ανα μπραβο να μην μπορουμε να της κρατησουμε μια βδομαδουλα ρε παιδακι μου να τα κανει ολα???αδικια το βρισκω!!!:roll: και ειναι και πολυ καλη η δικη μου φτου φτου εχει μερακι και ρυθμο!!!

Εσυ να προσεχεις στις δουλειες μην ξεθαρευεις!!!ξυλο θα φας!!!

ανα μπραβο να μην μπορουμε να της κρατησουμε μια βδομαδουλα ρε παιδακι μου να τα κανει ολα???αδικια το βρισκω!!!:roll: και ειναι και πολυ καλη η δικη μου φτου φτου εχει μερακι και ρυθμο!!!

Εσυ να προσεχεις στις δουλειες μην ξεθαρευεις!!!ξυλο θα φας!!!

Ναι βρε προσέχω...αχ πως τις σκεφτομαι και εγω τις δουλειες...αντε να γινουν να τελειωνουμε....

Ασε εχτε πηγα να φτιαξω μια ταρτα φραουλας..σκετη αποτυχία...τζαμπα τα υλικα ..την εφαγε ο καδος...δεν εχω καθόλου ρεντα τελευταία....:-(:-(:-(

παει η πιτουλα μου...σνιφ σνιφ...:tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

λες εεεεε;;;;;;;

για να δουμε τι εχει να πει για τη συμπεριφορα της και μετα θα αποφασισω!! :cool::lol::lol:

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

Ναι βρε προσέχω...αχ πως τις σκεφτομαι και εγω τις δουλειες...αντε να γινουν να τελειωνουμε....

Ασε εχτε πηγα να φτιαξω μια ταρτα φραουλας..σκετη αποτυχία...τζαμπα τα υλικα ..την εφαγε ο καδος...δεν εχω καθόλου ρεντα τελευταία....:-(:-(:-(

τι κανεις κοριτσακι μου;;; :D

καλε μη στεναχωριεσαι, εχω ταισει καδους εγω..ουουουουουου :lol:

5NEXp2.png

αη μαρη και εσυ που δεν εχεις ρεντα επειδη σου χαλασε μια ταρτα φραουλα!!!στο καζινο πηγες???οχι τι μιλας τοτε???ε???ε???δεν ακουσα???ετσι μπραβο:cool:

τι κανεις κοριτσακι μου;;; :D

καλε μη στεναχωριεσαι, εχω ταισει καδους εγω..ουουουουουου :lol:

τωρα θα φταιω εγω αμα σχολιασω ε/??:lol::lol::lol::lol:

Καταρχην σνιφ σνιφ σνιφ δεν το λεει η Αθηνουλα το λεει η Χρυσουλα μην τα παρω παλι τωρα, αφεντικα και δουλοι σκ...α γινικαμε ουλοι!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αχουτο αχουτο μωλε που μας ποναει αυτο σημερα !!!χαπακωθηκες καθολου ή αντεχεις ακομα???

Χαπακώθηκα και σήμερα!...Ελπίζω να τελειώσει το μαρτύριο μου σύντομα!

Τι σημαίνει τριβολιάρης?:shock::shock::rolleyes:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...