Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου !! Μας θεωρούν εύκολη υπόθεση και φτάνουμε να προσπαθούμε χρόνια χωρίς αποτέλεσμα γιατί δεν δίνουν την βάση που θα έπρεπε ..

• Λυπημένη/-ος 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ε αντε μαρηη ξεκινα πια σε λιγο θα χρειαζομαστε μεταφορικη για να σε κουνησουμε .....ααααααααααα!!!

ευτυχως εχεις κοριτσι και δεν χρειαζεσαι και πολλα πολλα ρουχαλακια γιατι τα αγορια απο οτο καταλαβα.....:D

με δωματιο τι θα κανεις???το εχεις ψαξει καθολου ???εγω ηδη κοιταω φωτο στο internet:rolleyes:

Τι εννοεις συμπεθερουλα μου εεεεε??:mad::mad::tongue: επειδη εχουμε τσουτσουνακι και μολις παρουμε αερα κανουμε συντριβανακι και τα κατουραμε ολα ειναι κακο???νομιζεις οτι τα κοριτσακια δεν βρεχουν τα ρουχαλακια??εεεε για ρωτα την Γλωσσου να σου πει!!!:tongue::D

κοριτσακια σελτεδακια παρτε θα σας χρειαστουν 6 εχω παρει μεγαλα και παλι ειμαι οριακα πολυ συντριβανη λεμε μεχρι τα μουτρα μας κατουραμε!!:D:D:D

Να συνεχισεις να κοιτας μακαρι να μπορουσες να τα παρεις με τις εκπτωσεις οπως κι εμεις ειχαμε 2πλη εκπτωση σε ολα!!

Καλημέραααααααααα σας.........

Ήρθε ήρθε, αλλά δεν πτοούμαι, πειράζει????

Κοριτσάκια μου, σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας πάντως!!

Είμαι καλάααα....περνάω μια χαράαααα!!!

Οχι οχι οχι δεν μας πειραζει καθολου γιατι οπου να ναι θα δεις θα εισαι μια πολυ ομορφη εγκυουλα και θα μας λες πολλες μ@@@@@ς και δεν θα μπορουμε να σε βρισουμε!!!!:tongue::D

δωματιο και καροτσακι ειμαι οκ...δωρο απο το γραφειον χιχιχιχιχιιχιχιχι το δωματιο 8α το παραλαβω μεσα ιουνιου και το καροτσάκι ιουλιο...δεν με βιαζει κιόλας. το δωματιο ειναι της stokke και το καροτσακι επίσης stokke. Ηταν τα μοναδικά που μου αρεσαν..γενικα δεν αντεχω τα βρεφικά ειδη με τα αρκουδια και τα αλεξιπτωτα και τις φουφουλες και τα σχετικά ζωγραφιστα.

το δωματιο εχει ώς θεμα την. pucca ειναι κοκκινο-μαυρο (ερυθρος χμερ λεει ο πατερασ μου χοχοχοχ).

λοιπον ιδου τι εκανα εγω για εξοικονομηση

1. κουρτινες. ωραιοτατες κοκινομαυρες απο ωραιο παζάρι στην χαλκίδα. 15 ευρώ το κοματάκι

2. χαλακι pucca. Απο το ebay Ολοκαινουριο 20 ευρω απο κορεάτη φιλο χοχοχοχοχοχο

3. φορμακια. εχω καταληξει οτι Mothercare και marks and spencer ειναι τα πιο φτηνα και τα πιο καλά ποιοτικά. όλα τα αλλα πουε χω δει σε λητώ και σεα ειναι πανακριβα και μπλιαχ...για το δικο μου γουστο πάντα ετσι?

(συνεχιζω)

Μαρουσκακι μου περασε ο καιρος αντε ερχεται η κορακλα σου!!ποσο ειναι τωρα??Δεν το συζητω καθολου μακραν τα καλυτερα εγω εκανα το λαθος και πηρα και απο τα ΛΗΤΩ ζιπουνακια και δεν ειναι πολυ καλα απλα να ξερεις οτι φορμα στα mothercare ειναι μεγαλη και στα φορμακια και στα ζιπουνακια!!!

μαρηηηηηηηηηηηηηηηηη τρελλη κοκκινομαυρο δωματιο???:shock::D

καλα κανεις τα μωρα τα εντονα χρωματα βλεπουνε εμεις το εχουμε βαψει σε παλ αποχρωσεις και δεν δινει καμια σημασια!!!:(

προχτες που τον πηγαμε στα jumbo και κοιτουσε σαν χανος γυρω γυρω με τα χρωματα που εβλεπε!!:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4. λευκά ειδη. Και πάλι 8α ψηφισω Mothercare. Μ αρεσουν τα μονοχρωμα σεντονακια σε παλ και εντονα χρωματα ΧΩΡΙΣ τα αρκουδια... μια χαρά βολευτηκα και εχει και σετ προικος με 80 ευρω και οχι 170 που ζηταει το λητώ και το ηρα

5. κοκοψινια (αποστειρωτηρια καρεκλάκια αυτοκιθνητου, ρηλαξ και τέτοια) Δημασ bebe στο κορωπί. Εγγυηση. και φτηνος αλλα και με πωλητριες που ΔΕΝ σε ζαλιζουν τα πάρεις τα πάντα

6. πανακια του κώλου...απ αυτα πουθ 8α χρειαστουμε ανα 25αδες για να το σκουπιζουμε... jumbo χρυση μου...Jumbo!

ξεχασα τπτ ? α ναι! weleda Πηρα τα κρεμια της και τα αφρολουτρα της..λενε πως ειναι τα καλυτερα... ειδωμεν!

Δεν τα ξερω αυτα τα προιοντα αλλα σου προτεινω και τα προιοντα frezyderm ειδικα αυτη για το ποπουδακι τους ειναι ολα τα λεφτα μου την προτεινε ο παιδιατρος και τελικα ειναι πολυ καλυτερη απο την sudocream που του εβαζα και καθοτανε σαν στοκος!!!:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Μαρουλάκι μου μας κατατόπισες πλήρως!!!

Ωραία....εμένα προσωπικά το μόνο που μου λείπει είναι....το μωρό!:tongue::rolleyes:

Ερχεται Μπιφτεκακι μου ερχεται το πιστευω!!!;)

που σαι ορε ναντιιιιιι!!!!! εσυ παιδι μου θα μεινεις έγκυος τα χριστουγεννα να μου το θυμηθεις...

:D:D:D εγω λεω παλι νωριτερα η τελευταια γεννα που εχουμε για την ωρα της συμπεθερας μου δεν ειναι???εεεε εγω λεω μεχρι τοτε θα εχει ερθει!!!:D

Α, τόσο καλά.....:rolleyes:

χαχαχα!!!Φτάνει να μείνω Μάρα μου και να μην έχω 80ρήσει, τώρα με λίγους μήνες πάνω λίγους κάτω θα τα χαλάσουμε?:D

:mad::mad::mad::mad: ααααααααααα τι εχουμε πει εεεεεεεεεεεεεεεεε???θετικη σκεψη και μην εισαι απαισιοδοξη!!!δεν θα παμε για καφε να δεις ξυλο που θα φας κακομοιρα μου μονο αυτο σου λεω!!

γιατι ?????μη το λες αυτο....σκεψουτο αλιως...εγω πιστευω οτι μια κουνηστη πολυθρονα εχει πολλες διαφορετικες χρησεις πολυ χρησιμες για το μελλον...την πηρες στραβα νομιζω την κουνιστη πολυθρονιτσα:rolleyes::rolleyes::cool:

τσ τσ τσ τσ μαρηηηη συμπεθερα εκει το εχεις το μυαλο σου???:D:D

εισαι φοβερη παντως!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ΕΙΠΑΜΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΓΚΑΣΤΡΩΘΕΙ!!!

δηλαδη θα με αποχαιρετησεις με νινι στην κοιλια:D:D:D

παντα ειμαι καλη το εχω αυτο απο γεννησιμιου μου:rolleyes:

Τελη Σεπτεμβριου με τελευται ημερομηνια 2 Οκτωβριου αλλα η Αθηνα μου ειπε στις 21 θα βγει.Μη το λεω και συνεχεια κουραστικα:cool:

:D:D:D:D καταρχην φροντισε να βγει ζυγος σαν την πεθερα της!!!!

πλακα κανω να ναι καλα το κοριτσακι μας κι εσυ φυσικα και δεν θα χαλασουμε τις καρδιες μας για τα ζωδια που δεν ασχολουμε κιολας!!!

οσο για την ημερομηνια ετσι ελεγε η γιαγια μου και ετσι μου ειπε και η μαμα μου κοριτσια και αληθεια σας λεω!!

τουλαχιστον οταν το ειπανε στη μαμα μου με γεννησε ακριβως στην ημερομηνια που με ειχε ακουσει!!:D:D:D

ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ

Πρόστιμα συνολικού ύψους 435.000 ?, επιβλήθηκαν στα μαιευτήρια ΙΑΣΩ, Μητέρα και ΛΗΤΩ γιατί όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του ΥΠΟΙΑΝ, χρέωναν, αδιαφανώς και καταχρηστικά, στις μητέρες που γεννούσαν, τη συλλογή...

του ομφαλοπλακουντιακού αίματος (των βλαστοκυττάρων) από 225 έως 350 ευρώ.

Συγκεκριμένα τα πρόστιμα τα οποία επιβλήθηκαν κατ΄ εφαρμογή του άρθρου 13α του νόμου 2251/1994 για την «Προστασία των καταναλωτών», ανήλθαν σε 180.000 ευρώ για το ΙΑΣΩ, σε 165.000 ευρώ για το ΜΗΤΕΡΑ και σε 90.000 ευρώ για το ΛΗΤΩ.

Ναι η αληθεια ειναι οτι τα χρεωνουν τοσο και μεσα στο χειρουργειο ειναι 2 κυριες και καθονται σαν τα κορακια για να τα μαζεψουν!!!

εγω φυσικα δεν τα κρατησα με αυτα που εχω ακουσει και εχω διαβασει ειπα μακρια!!!εσυ Μαρουσκα θα τα κρατησεις???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Αη μαρη που με μυριστηκες κιολας!!!:D:D:D

ειδες τι γαϊδουρες ειναι ουτε μια δεν εμφανιστηκε!!!

αχ κουνιται ο πασας σου???:mrgreen:

σε προλαβα η εφυγες???

Εννοειται πως δεν με προλαβες ποση ωρα καθεσαι στο μαπανιο μαρηηηηηηη?να προσεχεις εισαι και μοναχουλα στο σπιτι!!

ναι οσο κουνιοτανε αλλα δεν γκρινιαζε δεν εμφανιστηκες φτου σου!!:tongue:

και εμεις μετα πηγαμε να αλλαξουμε κατι ρουχαλακια που μας εφερε η θεια μας γιατι μας ητανε μικρα!!

μια μεση λυση δεν υπαρχει ρε γαμωτο η μικρα θα ειναι η μεγαλα!!!:mad::mad:

oyyyyoyyy!!! kaleeeee oyyyyyyyyy~!!!!!

ναι ναι ναι κανεις και ουουουουουουουουυουουουουοουυ μαρηηηηη ειμαι τοση ωρα μεσα και ουτε γεια δεν μου εχεις πει και σε βλεπω εγω εισαι online!!!

οπως βλεπεις πρωτα απαντησα σε αυτα που γραψατε και μετα σε κραζω!!!:rolleyes::rolleyes::D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Παλι μονη μου ειμαι σνιφφφφφφφφφφ:(:(

καμια δεν ειναι εδω σνιφφφφφφφφφ:(:(:(

ο μπεμπης μου κοιμαται και εσεις εισαστε αφαντες ολες σνιιφφφφφφ:(:(

φευγω κι εγω λοιπον σιφφφφφφφφφφ:(:(

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ΚΑΛΗΜΕΕΕΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!

Προσέξτε με προσέξτε με

δεν έχω δουλειέσ - τισ έκανα χθεσ

δεν έχω πλυντήρια σίδερα - τα έκανα προχθέσ

δεν έχω πλύσιμο στο χέρι (του παιδιού τα πλένω όλα στο χέρι, τρελή ε?) - τα πήρε το πεθερικό αν τα πλύνει

δεν έχω μαγείρεμα - μαγειρεύει σήμερα το πεθερικό

η μπουμπού μου σαπίζει κι εγώ? τί κάνω εγώ? ακούω Βαγγέλη και πίνω καφεδάκι αραχτή και light σε λίγο θα μπω και για μπανάκι και ξύρισμα γιατί έχομεν και γυναικολόγο σήμερα να είμαστε αξιοπρεπείσ

διάβασα όλα σασ τα νέα και στέλνω φιλιά σε όλεσ

Τι εννοεις συμπεθερουλα μου εεεεε??:mad::mad::tongue: επειδη εχουμε τσουτσουνακι και μολις παρουμε αερα κανουμε συντριβανακι και τα κατουραμε ολα ειναι κακο???νομιζεις οτι τα κοριτσακια δεν βρεχουν τα ρουχαλακια??εεεε για ρωτα την Γλωσσου να σου πει!!!:tongue::D

κοριτσακια σελτεδακια παρτε θα σας χρειαστουν 6 εχω παρει μεγαλα και παλι ειμαι οριακα πολυ συντριβανη λεμε μεχρι τα μουτρα μας κατουραμε!!:D:D:D

Να συνεχισεις να κοιτας μακαρι να μπορουσες να τα παρεις με τις εκπτωσεις οπως κι εμεις ειχαμε 2πλη εκπτωση σε ολα!!

σελτεδάκια όντωσ! εγώ τισ έχω 12 και έχει τύχει (στισ αρχεσ, γιατί τώρα βελτιωθήκαμε) να ξεμείνω κιόλασ το ίδιο 24ωρο

επίσησ το ριλάξ όντωσ σούπερ εγώ την βάζω από την 2η εβδομάδα κιόλασ

επιπλέον frezyderm είναι πολύ καλά τα προϊόντα - κι εγώ δεν βάζω sudocream ειδικά τώρα που κάνει και ζέστη είναι καλύτερη η frezyderm για να αναπνέει το δερματάκι του - υπάρχει και sudocream κίτρινη που έιναι πιο Light μου το είπε ο γιατρόσ αλλά είχα ήδη πάρει την frezyderm

Παλι μονη μου ειμαι σνιφφφφφφφφφφ:(:(

καμια δεν ειναι εδω σνιφφφφφφφφφ:(:(:(

ο μπεμπης μου κοιμαται και εσεις εισαστε αφαντες ολες σνιιφφφφφφ:(:(

φευγω κι εγω λοιπον σιφφφφφφφφφφ:(:(

μασ ζάλισεσ τον έρωτα!!!! :tongue: :tongue: :tongue::lol:

U6Vip2.png

Καλημέρα γλυκές μου αγάπες...σας βλέπω στα πάνω σας και χαιρομαι....

Τι κανετε μανουλες και παιδάκια και μελλοντικες μανούλες.....

Εγω έιμαι καλα και ειμαι πίσω στην εργασία και χαρα....τροπος του λεγειν...χιχιχιχι

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημερουδιαααααααααα!!!

Μαρη Συμπεθερααααααα μαρηηηηηηηηη αλλη εχει το ονομα και αλλη την χαρη???(βλεπε γλωσσου):rolleyes::rolleyes::rolleyes:

γλωσσα δεν εβαλες μαρη μεσα!!!!!!!!!! εκανες μπλε ολο το Forum!!!

αντε μην τα παρουμε και τα βαψουμε ολα ροζ για αντιδραση:rolleyes::rolleyes:

Εχω γυναικα και καθαριζει το σπιτι σημερα οποτε φροντιστε να μαζευτειτε να μου κανετε παρεα πριν αρχισω το πλεξιμο:cool:Ακουτε???:mad:

Λιακοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο μουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μακια μακια μακια μακια μακια μακια μακια μακια μακια μακια μακια μακια:D:D:D:D:D

δωσε και μερικα στο Μπιφτεκακι μας που ζηλευει λιγι τωρα την βλεπω στραυομουτσουνιασε!!!:mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Καλημερουδιαααααααααα!!!

Μαρη Συμπεθερααααααα μαρηηηηηηηηη αλλη εχει το ονομα και αλλη την χαρη???(βλεπε γλωσσου):rolleyes::rolleyes::rolleyes:

γλωσσα δεν εβαλες μαρη μεσα!!!!!!!!!! εκανες μπλε ολο το Forum!!!

αντε μην τα παρουμε και τα βαψουμε ολα ροζ για αντιδραση:rolleyes::rolleyes:

Εχω γυναικα και καθαριζει το σπιτι σημερα οποτε φροντιστε να μαζευτειτε να μου κανετε παρεα πριν αρχισω το πλεξιμο:cool:Ακουτε???:mad:

Λιακοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο μουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μακια μακια μακια μακια μακια μακια μακια μακια μακια μακια μακια μακια:D:D:D:D:D

δωσε και μερικα στο Μπιφτεκακι μας που ζηλευει λιγι τωρα την βλεπω στραυομουτσουνιασε!!!:mrgreen:

Καλα ..καλά θα τις δώσω...ας μην στενγχωριεται και αυτη....

Λοιπον μολις τελειωσεις με τις δουλειες στειλτη μου και εμενα να ξεμπερδευω και εγω....εμπλεξα με την επεμβαση και δεν εχω προλαβει ακόμα να ξεστρώσω...αντε που δεν κανει να σηκωνω ακομα βάρη....Με βλεπω νταλα καλοκαιρι με τα χαλια ακομα στρωμένα....

Να δω πως θα χωσω τον μπιλάκι μου να τα μαζεψει...:rolleyes::rolleyes:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...