Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου !! Μας θεωρούν εύκολη υπόθεση και φτάνουμε να προσπαθούμε χρόνια χωρίς αποτέλεσμα γιατί δεν δίνουν την βάση που θα έπρεπε ..

• Λυπημένη/-ος 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

που σαι ορε ναντιιιιιι!!!!! εσυ παιδι μου θα μεινεις έγκυος τα χριστουγεννα να μου το θυμηθεις...

Α, τόσο καλά.....:rolleyes:

χαχαχα!!!Φτάνει να μείνω Μάρα μου και να μην έχω 80ρήσει, τώρα με λίγους μήνες πάνω λίγους κάτω θα τα χαλάσουμε?:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://www.google.gr/images?q=Pucca&oe=utf-8&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=sR3pS6qoOpzC-Qbf-423Bw&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CBUQsAQwAA

ayth einai h pucca μαρι..ειναι ενα κινεζικοκοριτσακι που ειναι ερωτευμενη με τον γκαρου και όλο του φωναζει και ειναι κορη ιδιοκτητη εσιατοριου που φτιάχνει noodles... χοχοχοχοχοχοχοχο anime ειναι εχει βγει και ταινιακι

Εμένα μ'αρέσει το κοκκινόμαυρο δωμάτιο. Το stokke τι είναι που ανέφερες?

Banjp3.png

hJSRp3.png

μισο ν α σας δωκω και λινκσ στοκε

http://www.stokke.com/en-gr/ exei kai to domatio kai toν καροτσι

επισης

σιφονιέρες και συρταριέρες μην τρελαθεις κρισονι.... στο ικεα εχει περιφημες συρταριερες με 100 ευρω πανω κάτω... και ραφακια εχει ωραιοτατα κοκκινα λευκα και ροζ 14 ευρώ το κομάτι

επισης αλλο ενα εξοδο τρελό.. πολυθρονα θηλασμόύ...Kiss my ass... τις χρεώνουν 200 ευρώ ενω το ικεα εχει ωραιοτατες κουνιστες πολυθρόνες με 69 και 120 ευρώ αναλογα το ειδος του ξύλου.....ε ποσο πια να χρησιμοποιησετε μια κουνιστη πολυθρονα? λες και 8α 8ηλασουμε 25 χρονια?

dZJip3.png

χαχαχα!!!Φτάνει να μείνω Μάρα μου και να μην έχω 80ρήσει, τώρα με λίγους μήνες πάνω λίγους κάτω θα τα χαλάσουμε?:D

δεν θα 80αρησεις ακουσε με που σ λέω ;) το πολύ τελος δεκεμβριου εχεις μεινει έγκυος...

dZJip3.png

http://www.google.gr/images?q=Pucca&oe=utf-8&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=sR3pS6qoOpzC-Qbf-423Bw&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CBUQsAQwAA

ayth einai h pucca μαρι..ειναι ενα κινεζικοκοριτσακι που ειναι ερωτευμενη με τον γκαρου και όλο του φωναζει και ειναι κορη ιδιοκτητη εσιατοριου που φτιάχνει noodles... χοχοχοχοχοχοχοχο anime ειναι εχει βγει και ταινιακι

ααααααα καλουτσικη ειναι μωρε η καημενη και την κατηγορησα η κακουργα:D

ααααααα αυτη ειναι κοκκινομαυρη και πηραμε το θεμα...τωρα το επιασα μην βαρατε:mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

μισο ν α σας δωκω και λινκσ στοκε

http://www.stokke.com/en-gr/ exei kai to domatio kai toν καροτσι

επισης

σιφονιέρες και συρταριέρες μην τρελαθεις κρισονι.... στο ικεα εχει περιφημες συρταριερες με 100 ευρω πανω κάτω... και ραφακια εχει ωραιοτατα κοκκινα λευκα και ροζ 14 ευρώ το κομάτι

επισης αλλο ενα εξοδο τρελό.. πολυθρονα θηλασμόύ...Kiss my ass... τις χρεώνουν 200 ευρώ ενω το ικεα εχει ωραιοτατες κουνιστες πολυθρόνες με 69 και 120 ευρώ αναλογα το ειδος του ξύλου.....ε ποσο πια να χρησιμοποιησετε μια κουνιστη πολυθρονα? λες και 8α 8ηλασουμε 25 χρονια?

γιατι ?????μη το λες αυτο....σκεψουτο αλιως...εγω πιστευω οτι μια κουνηστη πολυθρονα εχει πολλες διαφορετικες χρησεις πολυ χρησιμες για το μελλον...την πηρες στραβα νομιζω την κουνιστη πολυθρονιτσα:rolleyes::rolleyes::cool:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ κρισονιααα! κατσε να σκεφτω τπτ άλλο να σας πώ τώρα που τα εχω προχειρα.... κοιταξτε ειναι λογικο επειδη ειμαστε και πρωταρες να θελουμε τα παντα όλα τα καλυτερότερα τα τελειοτερότερα κλπ κλπο κλπ...αλλα τελικά κόρες.. ενα δωμάτιο ειναι το οπποιο 8α αλλάζει συνεχώς όσο το παιδι μεγαλώνει.. και σιγα σιγα θα εχει το προσωπικό του γουστο κλπ κλπ... οποτε προτιμω να μου μεινουν τα λεφτά για να κανω κάτι άλλο..πχ να μου μεινουν για μεσα στο νοσοκομειο ο μη γενοιτω γινει κάτι παρά σε... μπουρνουζοπετσετες του γουινι

dZJip3.png

εσυ να την πεις την μ.....κια σου μην χασεις σκατουλακι!!!!

και εσυ μαρη Μαρα κοψε λιγο εφτασες τα Χριστουγεννα ακομα δεν καλοκαιριασε,εγω λεω οτι μεχρι να γεννησω ηδη θα εισαι εγκυος,χι χι!!!:D:D

λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ κρισονιααα! κατσε να σκεφτω τπτ άλλο να σας πώ τώρα που τα εχω προχειρα.... κοιταξτε ειναι λογικο επειδη ειμαστε και πρωταρες να θελουμε τα παντα όλα τα καλυτερότερα τα τελειοτερότερα κλπ κλπο κλπ...αλλα τελικά κόρες.. ενα δωμάτιο ειναι το οπποιο 8α αλλάζει συνεχώς όσο το παιδι μεγαλώνει.. και σιγα σιγα θα εχει το προσωπικό του γουστο κλπ κλπ... οποτε προτιμω να μου μεινουν τα λεφτά για να κανω κάτι άλλο..πχ να μου μεινουν για μεσα στο νοσοκομειο ο μη γενοιτω γινει κάτι παρά σε... μπουρνουζοπετσετες του γουινι

μαρη μαρα αυτη η σελιδα που εγραψες με το Stoke δεν εχει τιμες και επισης που ειναι τα προϊοντα μονο ενα στρογγυλο κρεββατακι βλεπω τι κανω λαθος???:shock:

απο τιμες ειναι...τσιμπητες..απο προιοντα εχει λιγα... ΕΝΑ δωμάτιο ΕΝΑ καροτσι ΕΝΑ σετ λευκων ειδών ΕΝΑ καρεκλάκι φαγητου.... για πιο ινφο δες και στο www.trikiklo.com

παντως τα λεφτα τους τα βγάζουν καθως σκεψου οτι το κρεβατακι σε βγαζει έως τα 7 χρονια του παιδιου και μετα ιγνεται γραφειακι

dZJip3.png

Διαφημίσεις

εσυ να την πεις την μ.....κια σου μην χασεις σκατουλακι!!!!

και εσυ μαρη Μαρα κοψε λιγο εφτασες τα Χριστουγεννα ακομα δεν καλοκαιριασε,εγω λεω οτι μεχρι να γεννησω ηδη θα εισαι εγκυος,χι χι!!!:D:D

εεε μαρι να μην κρατησω και ενα διμηνο ασφαλειας? λολ

dZJip3.png

Σε τσάντισα Κρισόνι μου???...Επιτέλους!!!....Πολύ καλή μας το έπαιζες τόση ώρα :shock:!!!

Πότε γεννάς είπαμε?:rolleyes:.....για να ξέρω, να φροντίσω να γκαστρωθώ!:tongue:

ΕΙΠΑΜΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΓΚΑΣΤΡΩΘΕΙ!!!

δηλαδη θα με αποχαιρετησεις με νινι στην κοιλια:D:D:D

παντα ειμαι καλη το εχω αυτο απο γεννησιμιου μου:rolleyes:

Τελη Σεπτεμβριου με τελευται ημερομηνια 2 Οκτωβριου αλλα η Αθηνα μου ειπε στις 21 θα βγει.Μη το λεω και συνεχεια κουραστικα:cool:

ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ

Πρόστιμα συνολικού ύψους 435.000 ?, επιβλήθηκαν στα μαιευτήρια ΙΑΣΩ, Μητέρα και ΛΗΤΩ γιατί όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του ΥΠΟΙΑΝ, χρέωναν, αδιαφανώς και καταχρηστικά, στις μητέρες που γεννούσαν, τη συλλογή...

του ομφαλοπλακουντιακού αίματος (των βλαστοκυττάρων) από 225 έως 350 ευρώ.

Συγκεκριμένα τα πρόστιμα τα οποία επιβλήθηκαν κατ΄ εφαρμογή του άρθρου 13α του νόμου 2251/1994 για την «Προστασία των καταναλωτών», ανήλθαν σε 180.000 ευρώ για το ΙΑΣΩ, σε 165.000 ευρώ για το ΜΗΤΕΡΑ και σε 90.000 ευρώ για το ΛΗΤΩ.

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...