Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου !! Μας θεωρούν εύκολη υπόθεση και φτάνουμε να προσπαθούμε χρόνια χωρίς αποτέλεσμα γιατί δεν δίνουν την βάση που θα έπρεπε ..

• Λυπημένη/-ος 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

lol ε ναι η αληθεια ειναι οτιο εχαθην αλλα τι να καμνω??? εχω αρχισει και μπαινω σε διαδικασιες τυπου..ουυμμμμ χρειαζομαι και πιπιλα τωρα ε? και διαφορα τέτοια.. που και πουθ βγραφω κανα κατεβατο για updates αλλα το ρεζουμε ειναι πώς... ειμαι μια χαρά ;)

εσυ κρισονια μου? τι κανεις? φουσκωνεις? το μπεμπε??

dZJip3.png

lol ε ναι η αληθεια ειναι οτιο εχαθην αλλα τι να καμνω??? εχω αρχισει και μπαινω σε διαδικασιες τυπου..ουυμμμμ χρειαζομαι και πιπιλα τωρα ε? και διαφορα τέτοια.. που και πουθ βγραφω κανα κατεβατο για updates αλλα το ρεζουμε ειναι πώς... ειμαι μια χαρά ;)

εσυ κρισονια μου? τι κανεις? φουσκωνεις? το μπεμπε??

ααααααα κανεις ψωνια ???????:shock::shock::shock::shock: για πες για πες λεπτομερειες please please!!!:roll::roll::roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

den εχω καν ξεκινησει ακομη μαναρι μου...σκεψου οτι ακομη δουλευω πιο πολυ για να κραταω τον πνευμαιτκο μου κοσμο σε....διαυγεια..πλητω στο σπιτι... απλα τελος του μηνα σιγα σιγα 8α..αποσυρθω

λοιπον σε οτι αφορά στα ψώνια.... ειχα ξεκινησει με μια λιστα απο εδώ εως το μεσολογιι...τελικά..πιπες μπλε! τα μισα μόνο μου χρειαζονται

πες μου τι ακριβως 8ελεις να σ πω...εχω κανει διατριβη

dZJip3.png

Διαφημίσεις

den εχω καν ξεκινησει ακομη μαναρι μου...σκεψου οτι ακομη δουλευω πιο πολυ για να κραταω τον πνευμαιτκο μου κοσμο σε....διαυγεια..πλητω στο σπιτι... απλα τελος του μηνα σιγα σιγα 8α..αποσυρθω

λοιπον σε οτι αφορά στα ψώνια.... ειχα ξεκινησει με μια λιστα απο εδώ εως το μεσολογιι...τελικά..πιπες μπλε! τα μισα μόνο μου χρειαζονται

πες μου τι ακριβως 8ελεις να σ πω...εχω κανει διατριβη

ε αντε μαρηη ξεκινα πια σε λιγο θα χρειαζομαστε μεταφορικη για να σε κουνησουμε .....ααααααααααα!!!

ευτυχως εχεις κοριτσι και δεν χρειαζεσαι και πολλα πολλα ρουχαλακια γιατι τα αγορια απο οτο καταλαβα.....:D

με δωματιο τι θα κανεις???το εχεις ψαξει καθολου ???εγω ηδη κοιταω φωτο στο internet:rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλημέραααααααααα σας.........

Ήρθε ήρθε, αλλά δεν πτοούμαι, πειράζει????

Κοριτσάκια μου, σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας πάντως!!

Είμαι καλάααα....περνάω μια χαράαααα!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

δωματιο και καροτσακι ειμαι οκ...δωρο απο το γραφειον χιχιχιχιχιιχιχιχι το δωματιο 8α το παραλαβω μεσα ιουνιου και το καροτσάκι ιουλιο...δεν με βιαζει κιόλας. το δωματιο ειναι της stokke και το καροτσακι επίσης stokke. Ηταν τα μοναδικά που μου αρεσαν..γενικα δεν αντεχω τα βρεφικά ειδη με τα αρκουδια και τα αλεξιπτωτα και τις φουφουλες και τα σχετικά ζωγραφιστα.

το δωματιο εχει ώς θεμα την. pucca ειναι κοκκινο-μαυρο (ερυθρος χμερ λεει ο πατερασ μου χοχοχοχ).

λοιπον ιδου τι εκανα εγω για εξοικονομηση

1. κουρτινες. ωραιοτατες κοκινομαυρες απο ωραιο παζάρι στην χαλκίδα. 15 ευρώ το κοματάκι

2. χαλακι pucca. Απο το ebay Ολοκαινουριο 20 ευρω απο κορεάτη φιλο χοχοχοχοχοχο

3. φορμακια. εχω καταληξει οτι Mothercare και marks and spencer ειναι τα πιο φτηνα και τα πιο καλά ποιοτικά. όλα τα αλλα πουε χω δει σε λητώ και σεα ειναι πανακριβα και μπλιαχ...για το δικο μου γουστο πάντα ετσι?

(συνεχιζω)

dZJip3.png

Καλημέραααααααααα σας.........

Ήρθε ήρθε, αλλά δεν πτοούμαι, πειράζει????

Κοριτσάκια μου, σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας πάντως!!

Είμαι καλάααα....περνάω μια χαράαααα!!!

Καλα κοριτσακι μου εσυ να εισαι καλα και θα γινει και αυτο.

Και φυσικα δεν πτοουμαστε γιατι δεν ειναι ωρα να κανεις κατι τετοιο στο εαυτο σου.Ξερεις τι εννοω.Φιλακια πολλα πολλα πολλα:P:p:p

Διαφημίσεις

4. λευκά ειδη. Και πάλι 8α ψηφισω Mothercare. Μ αρεσουν τα μονοχρωμα σεντονακια σε παλ και εντονα χρωματα ΧΩΡΙΣ τα αρκουδια... μια χαρά βολευτηκα και εχει και σετ προικος με 80 ευρω και οχι 170 που ζηταει το λητώ και το ηρα

5. κοκοψινια (αποστειρωτηρια καρεκλάκια αυτοκιθνητου, ρηλαξ και τέτοια) Δημασ bebe στο κορωπί. Εγγυηση. και φτηνος αλλα και με πωλητριες που ΔΕΝ σε ζαλιζουν τα πάρεις τα πάντα

6. πανακια του κώλου...απ αυτα πουθ 8α χρειαστουμε ανα 25αδες για να το σκουπιζουμε... jumbo χρυση μου...Jumbo!

ξεχασα τπτ ? α ναι! weleda Πηρα τα κρεμια της και τα αφρολουτρα της..λενε πως ειναι τα καλυτερα... ειδωμεν!

dZJip3.png

δωματιο και καροτσακι ειμαι οκ...δωρο απο το γραφειον χιχιχιχιχιιχιχιχι το δωματιο 8α το παραλαβω μεσα ιουνιου και το καροτσάκι ιουλιο...δεν με βιαζει κιόλας. το δωματιο ειναι της stokke και το καροτσακι επίσης stokke. Ηταν τα μοναδικά που μου αρεσαν..γενικα δεν αντεχω τα βρεφικά ειδη με τα αρκουδια και τα αλεξιπτωτα και τις φουφουλες και τα σχετικά ζωγραφιστα.

το δωματιο εχει ώς θεμα την. pucca ειναι κοκκινο-μαυρο (ερυθρος χμερ λεει ο πατερασ μου χοχοχοχ).

λοιπον ιδου τι εκανα εγω για εξοικονομηση

1. κουρτινες. ωραιοτατες κοκινομαυρες απο ωραιο παζάρι στην χαλκίδα. 15 ευρώ το κοματάκι

2. χαλακι pucca. Απο το ebay Ολοκαινουριο 20 ευρω απο κορεάτη φιλο χοχοχοχοχοχο

3. φορμακια. εχω καταληξει οτι Mothercare και marks and spencer ειναι τα πιο φτηνα και τα πιο καλά ποιοτικά. όλα τα αλλα πουε χω δει σε λητώ και σεα ειναι πανακριβα και μπλιαχ...για το δικο μου γουστο πάντα ετσι?

(συνεχιζω)

εεεεεεεμ ωραια αλλα τι ειναι η κυρια pucca:confused::roll::roll:

ειμαι ξανθια που δεν την ξερω???

και το καημενο το παιδι επειδη του λαχε αυτη η τρελαρα μανα σε κοκκινομαυρο δωματιο θα μεγαλωσει???αααααααααχ το τσαμενο το κροκοδειλακι:shock:

Μαρουλάκι ουουουουουο!!!!

Τι κάνεις κουκλίτσα μου??.....Αχ, ετοιμάζεσαι,ε?...Ωραία, κάνε τα ψώνια εσύ, να μας πεις κι εμάς αργότερα....

που σαι ορε ναντιιιιιι!!!!! εσυ παιδι μου θα μεινεις έγκυος τα χριστουγεννα να μου το θυμηθεις...

dZJip3.png

http://www.google.gr/images?q=Pucca&oe=utf-8&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=sR3pS6qoOpzC-Qbf-423Bw&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CBUQsAQwAA

ayth einai h pucca μαρι..ειναι ενα κινεζικοκοριτσακι που ειναι ερωτευμενη με τον γκαρου και όλο του φωναζει και ειναι κορη ιδιοκτητη εσιατοριου που φτιάχνει noodles... χοχοχοχοχοχοχοχο anime ειναι εχει βγει και ταινιακι

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...