Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Δεν είπαν τίποτα, ο γιατρός χτυπιόταν είχε στεναχωρηθεί πολύ…ξέραμε όλοι ότι καθυστέρησαν. Εγώ ακόμα ζαλισμένη τί να πω.. Αθήνα ο γιατρός εγώ βόρεια Ελλάδα.

πρίν από 54 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Και τις δύο φορές το ίδιο πρόβλημα.. ας μην μπω σε λεπτομέρειες γιατί σε προηγούμενο μήνυμα έχω δώσει το όνομα του γιατρού δημόσια. Είναι άρτιος αλλά καμιά φορά η ξερολίαση κάνει λάθη..

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα ομορφες!!!!!!ρε συ ναντιμορακι το εχουμε σιγουρο οτι θα αδιαθετησεις?

καλημερα Ελινακι μου, οχι παιδι μου τι σιγουρο ισα ισα, αλλα δεν θελουμε να το σκεφτομαστε γιατι αγχωνομαστε πολυ:roll: καταλαβες???

εσεις καλα ειστε???:D

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

μια χαρα.πλενω και σιδερωνω μπεμπουλινορουχα!!!!!!ο αντρας μου παει βολτα το καροτσι στα δωματια!!!!!!!!!κατα τα αλλα καλα!!!!!!!!

αααααααχτι τελεια!!!!:P:p:p

φτου φτου ανυπομονω να τα κανω και εγω αυτα και αλλα πολλα!!!χι χι!!απο ποτε ξεκινησες εσυ??απο το 7 και μετα οπως οι περισσοτερες??

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

μια χαρα.πλενω και σιδερωνω μπεμπουλινορουχα!!!!!!ο αντρας μου παει βολτα το καροτσι στα δωματια!!!!!!!!!κατα τα αλλα καλα!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol:

εισαστε για δεσιμο και οι δυο ελινακι μου!! :D

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

αααααααχτι τελεια!!!!:P:p:p

φτου φτου ανυπομονω να τα κανω και εγω αυτα και αλλα πολλα!!!χι χι!!απο ποτε ξεκινησες εσυ??απο το 7 και μετα οπως οι περισσοτερες??

κοιτα απο την αρχη οταν επεφτε το ματι μου σε παιδικα κοιτουσα ολο λαχταρα και ελεγα δεν θα ερθει η σειρα μου θα δεις!!!!!μετα φοβομουνα να κοιταω να κανω ονειρα...ξερεις.τα γνωστα.οταν εκανα ομως και το ντοπλερ και ηταν ολα καλα και το μπεμπουλινι υγιεστατο εεεε μου λεει ο πεθερος μου.παρε λεφτα και πηγαινεται παρτε τα.δεν ηθελα και πολυ.τα παραγγηλαμε και τους ειπα να τα κρατησουν και θα τους πω ποτε τα θελω.οταν εκλεισα και την 31 εβδομαδα τους πηρα τη΄λ και την αλλη μερα τα ειχα εδω!!!!!!!!!!!!!δεν μπορω να σου περιγραψω το συναισθημα.οταν εφυγαν ολοι και εμεινα μονη μου πηρα αγκαλια το μαξιλαρακι του και εριξα ενα κλαμα ρε κρισακι.καθαρισε η ψυχη μου.εκλαψα για οτι περασα γι αυτα που εφυγαν για τη χαρα που περναω τωρα.για ολα.δεν το χορταινω το δωματιο.ολο εκει παω και καθομαι.μετα το κλαμα εκεινης της ημερας μου εχει μεινει ενα ηλιθειο χαμογελο.;) και να σου πω κατι...θα το κρατησω!!!!!!μου παει πολυ.

κοιτα απο την αρχη οταν επεφτε το ματι μου σε παιδικα κοιτουσα ολο λαχταρα και ελεγα δεν θα ερθει η σειρα μου θα δεις!!!!!μετα φοβομουνα να κοιταω να κανω ονειρα...ξερεις.τα γνωστα.οταν εκανα ομως και το ντοπλερ και ηταν ολα καλα και το μπεμπουλινι υγιεστατο εεεε μου λεει ο πεθερος μου.παρε λεφτα και πηγαινεται παρτε τα.δεν ηθελα και πολυ.τα παραγγηλαμε και τους ειπα να τα κρατησουν και θα τους πω ποτε τα θελω.οταν εκλεισα και την 31 εβδομαδα τους πηρα τη΄λ και την αλλη μερα τα ειχα εδω!!!!!!!!!!!!!δεν μπορω να σου περιγραψω το συναισθημα.οταν εφυγαν ολοι και εμεινα μονη μου πηρα αγκαλια το μαξιλαρακι του και εριξα ενα κλαμα ρε κρισακι.καθαρισε η ψυχη μου.εκλαψα για οτι περασα γι αυτα που εφυγαν για τη χαρα που περναω τωρα.για ολα.δεν το χορταινω το δωματιο.ολο εκει παω και καθομαι.μετα το κλαμα εκεινης της ημερας μου εχει μεινει ενα ηλιθειο χαμογελο.;) και να σου πω κατι...θα το κρατησω!!!!!!μου παει πολυ.

κοριτσακι μου γλυκο μονο που το διαβασα δακρυσα, Θεε μου τι ευτυχια μας εδωσες, ααχ αντε δεν συνεχιζω γιατι θα βαλαντωσω ειμαι και ευσυγκινητη τρομαρα μου Μαρθα Βουρτση καταντησα:P:D

μεγεια το χαμογελο Ελινακι μου ευχομαι απο εδω και περα να μην σβηστει ποτε απο τα χειλη σου.

Φιλακια πολλα πολλα σας αφηνω αγαπες μου καλο μεσημερακι να εχετε!!!μακια μακια:D

κοριτσακι μου γλυκο μονο που το διαβασα δακρυσα, Θεε μου τι ευτυχια μας εδωσες, ααχ αντε δεν συνεχιζω γιατι θα βαλαντωσω ειμαι και ευσυγκινητη τρομαρα μου Μαρθα Βουρτση καταντησα:P:D

μεγεια το χαμογελο Ελινακι μου ευχομαι απο εδω και περα να μην σβηστει ποτε απο τα χειλη σου.

Φιλακια πολλα πολλα σας αφηνω αγαπες μου καλο μεσημερακι να εχετε!!!μακια μακια:D

κι εγώ συγκινηθηκα!! να χαμογελάς πάντα ελινάκι μου! :D

κρισακι μου φιλακια πολλα, καλό μεσημερι!! :D

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου αντε μαζευτειτε σιγα σιγα!!!:D

Παω να κανω ενα μπανακι και μεχρι να γυρισω καποια να εχει μπει να μας πει εαν εχει νεοτερα!!!Ακους Μπιφτεκακι μου???:roll::roll::roll:

ακουω να λες:mrgreen:

φιλακια παω και ερχομαι!!!!

Καλημερααααααααααααααααααα παλι δεν εισαστε εδω???:mad::mad:

τωρα που ειπα να μπω για λιγο???εεεεεεεεεεε???:mad::mad::mad:

τωρα δεν ειμαι εγκυουλα και ετσι μπορω να φωναξωωωωωω!!:mad::mad::tongue:

Μπιφτεκακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι που εισαι καλε???ελα να μας πεις τα νεα σου!!

Συμπεθερουλα μπανακι μπανακι????ειδες το καταλαβα οτι σημερα θα μυριζει ευχαριστα το καφε μας γι αυτο ηρθα γιατι εχθες ειχε περιεργα αρωματα:rolleyes::tongue::D!!!

Τι κανει η νυφουλα μου την προσεχεις????:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

φτου σας και ξανα φτου σας καλεεεεε ελατε τωρα που μπορω κι εγω!!!!!:(:(

δεν κοιμαται ο μικρος αλλα καθεται στο ρηλαξ και κουνιεται!!:D:D

κοριτσια σας προτεινω να το παρετε θα σας λυθουν τα χερια εμενα κοιμαται και εκει τα πρωινα!!!:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

φτου σας και ξανα φτου σας καλεεεεε ελατε τωρα που μπορω κι εγω!!!!!:(:(

δεν κοιμαται ο μικρος αλλα καθεται στο ρηλαξ και κουνιεται!!:D:D

κοριτσια σας προτεινω να το παρετε θα σας λυθουν τα χερια εμενα κοιμαται και εκει τα πρωινα!!!:D

Αη μαρη που με μυριστηκες κιολας!!!:D:D:D

ειδες τι γαϊδουρες ειναι ουτε μια δεν εμφανιστηκε!!!

αχ κουνιται ο πασας σου???:mrgreen:

σε προλαβα η εφυγες???

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...