Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Ξεκινάνε από το μεσημέρι και συνεχίζουν μέχρι την ώρα που θα πάω για ύπνο. Χθες βέβαια έκανα τη βλακεία κι έφαγα μόνο ένα κρακεράκι από τις 4 μέχρι τις 10 το βράδυ...

αστα! μιλάμε για δραμα. Αφού νόμιζα ότι θα πάθει τιποτα και το σπορακι μου, γιατι με επιασε να τα βγαλω και τρανταζομουν απιστευτα! :-(

Καλημερα Νικελακι μου εγω δεν ειχα τιποτα αυτα οσο για τον εμετο μιλα με τον γιατρο σου μηπως σου δωσει κατι και ηρεμησης εστω και για λιγο!!!

Υπομονη και καλο κουραγιο κοριτσακι μου!!

Φιλακια σε εσενα και το σπορακι σου!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσακια μου , καλη εβδομαδα και Χρονια ΠΟλλα σε ολες τις μανουλες του κοσμου!!!!Να τις εχει ο Θεος γερες να χαιρονται και να προστατευουν τα παιδακια τους!!!:P

Ολες χαμενες παλι????μη λαμβαν κανειςςς???

Μπιφτεκακι μου ολα καλααα???ολα τα ιδια??

:roll::roll::roll::D

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου , καλη εβδομαδα και Χρονια ΠΟλλα σε ολες τις μανουλες του κοσμου!!!!Να τις εχει ο Θεος γερες να χαιρονται και να προστατευουν τα παιδακια τους!!!:P

Ολες χαμενες παλι????μη λαμβαν κανειςςς???

Μπιφτεκακι μου ολα καλααα???ολα τα ιδια??

:roll::roll::roll::D

μα καλά, τέτοιος συγχρονισμός;;; :tongue:

5NEXp2.png

Καλε δεν πιστευα στα ματια μου οτι εγραψε καποιος στον καφε μας!!!:D

Γεια σου Νικελιδιο γκαστρωμενακι τι κανεις???πως πας με το στομαχι σου??

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

κρισακι μου καλά είμαι, προσπαθω να κανω υπομονη τρώγοντας κρακερακια ολη την ωρα...μιλαμε για πολυ κρακερακι βρε παιδακι μου!! :lol:

Εσύ τι κάνεις;; το ζουζουνακι σου;;;

μαρη θα σε σφηξουνε τα κρακερακια και δεν θα μπορεις να πας τουαλετα,τουλαχιστον ειναι ολικης???:shock:

ετσι να προσπαθεις να κανεις υπομονη και εγω αυτο κανω:D:D

Το Σαββατο ειναι να παω γιατρο και ειμαι να σκασω:mrgreen:

μαρη θα σε σφηξουνε τα κρακερακια και δεν θα μπορεις να πας τουαλετα,τουλαχιστον ειναι ολικης???:shock:

ετσι να προσπαθεις να κανεις υπομονη και εγω αυτο κανω:D:D

Το Σαββατο ειναι να παω γιατρο και ειμαι να σκασω:mrgreen:

Οχι ειναι κανονικααααα!! αυτο δεν το σκεφτηκα...:shock:

Θα πας να το δειτε ή να κάνεις εξετάσεις;;

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

Οχι ειναι κανονικααααα!! αυτο δεν το σκεφτηκα...:shock:

Θα πας να το δειτε ή να κάνεις εξετάσεις;;

θα παμε να το δουμε επιτελους!!!ητανε η πρωτη φορα που με εβαλε σε ενα μηνα το ραντεβου και πηγα να σκασω!!!βλεπεις και με την ξαπλα ο μηνας σου φενεται βουνο!!!!:D

ποιο καλε δεν σκεφτηκες το ολικης αλεσεως??δεν το λεω απο αποψη θερμιδων εννοειτε το λεω απο αποψη θρεπτικων συστατικων και εντερου;)

εχω κανει διατριβη πανω στο θεμα εντερο οπως καταλαβαινεις!!!:rolleyes::D

αχου κρισακι μου ξαπλα εισαι;; δεν το ηξερα...

γιατι;; βλεπεις δεν ήμουν και τακτικη στο φορουμ και δεν τα εχω πιασει ολα..:roll:

κι εγώ σε δεκα μερες θα παω, μαλλον μια φορα το μηνα θε με βαζει προς το παρον..

5NEXp2.png

Μια ομορφη καλημερα απο μενα και την κορη μου!!!:cool::cool::D:tongue:

(το λεω για το συνηθισω...χαχαχαχα!!)

Ναντιμορακι μου,εαν εχεις κυκλο 30 ημερων,λογικα σημερα δεν θα πρεπει να ερθει!!!!Τι αισθανεσαι

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...