Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

κατιουσκααααα..ουουου,τι κανει το μπεμπε???εμεις ειμαστε σχετικα κοντα στις βδομαδες ε???

κοριτσακι ε???αντε αλλη μια νυφη για το γιο μου!!!!

:D:D:D:D:D

Κοριτσαροςςςςςςςςς!!!!!!!!!:D:D:D:D

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ακουω τι προικα δινεις....???:D:D:D:D:D:D:D

Ααααααααααααααααα................δεν καταλαβες φιλεναδα!!!!!!

Εχουμε πολλες προτασεις για γαμπρους......αρα εγω να ακουσω τωρα για προικες.......!!!:tongue::tongue::tongue:χαχαχαχαχα!!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Ααααααααααααααααα................δεν καταλαβες φιλεναδα!!!!!!

Εχουμε πολλες προτασεις για γαμπρους......αρα εγω να ακουσω τωρα για προικες.......!!!:tongue::tongue::tongue:χαχαχαχαχα!!!

κοιτα δεν παρακαλαμε...εμεις ειμαστε μικροι ακομα και δεν βιαζομαστε ...:tongue::tongue::tongue::tongue::D:D:D:D:D:D

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Ποπιδουυυυυυυυυυυυυυυυ ελα να μας πεις για τον γιο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανει το καμαρι μας?

Μαρη Ναντιμορρρρρρρρρρρρρρρρρρρ που εισαι?

Αθηνααααααααααααααα

Κατιουσκα κοριτσακι? τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χαπακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ορε Χαπακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Συμπεθερουλα μου η νυφη μου ειναι η καλυτερη απο ολες και επιτελους με τα ματια ανοιχτα μια φορα την ειδα αααααααααααααααααααααααα

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Ξεκινάνε από το μεσημέρι και συνεχίζουν μέχρι την ώρα που θα πάω για ύπνο. Χθες βέβαια έκανα τη βλακεία κι έφαγα μόνο ένα κρακεράκι από τις 4 μέχρι τις 10 το βράδυ...

αστα! μιλάμε για δραμα. Αφού νόμιζα ότι θα πάθει τιποτα και το σπορακι μου, γιατι με επιασε να τα βγαλω και τρανταζομουν απιστευτα! :-(

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...