Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ναι και κατα τη γνωμη μου κανει τρομερη ζεστη...χθες κατεβηκαμε στο γιατρο και ολοι οι ανθρωποι φορουσαν μια ζακετουλα κατι...κι εγω ημουνα με τα σουπερ καλοκαιρινα...με καπρι παντελονακι και κοντομακο μπλουζακι και παντοφλακια...εχετε να σχολιασετε κατι???

παω να ετοιμασω να φαει ο καλος μου ερχεται...μην φυγετε ξαναρχομαι

ααααααααααχχχχχχχχχχχ αυτες οι ορμονες!!!

τι να σχολιασουμε καλε φυσιολογικο ειναι να νιωθεις ετσι!!:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ, τι ωραία....φορας κοντομάνικα,ε?...εγώ όχι ακόμα. Έξω έχει ζέστη αλλά στη δουλειά, επειδή είμαι σε γραφείο και δεν κινούμαι κρυώνω.

Άντε που θα πάει, θα τα φορέσω κι εγώ τα εξώπλατά μου!..Αμ πως!!:lol::lol::lol::lol:

μμμμμμμμμμμμμμμμ ωραια εκτος απο λυσσαρα εισαι και ξεκολακι???χαχαχαχαχαχαχαχα:D:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

κι εγω καθομαι με το αντρακι μου...θα τα πουμε αργοτερα ή αυριο...φιλακια πολλα...και να ξερετε οτι μου λειπετε παρα πολυ

και εμενα μου λειπετε αλλααααα δεν προλαβαινω καθολου!!!φιλακια πολλα!

Αφού άρχισε να κουνιέται το νινάκι σου, λέω κι εγώ να πάω για........τι άλλο?....σιδέρωμα!...Καλό απόγευμα μουρίτσες μου!!!Φιλάκια!!!

Καλο απογευμα Μπιφτεκακι μου και ναι μολις ξυπνησε!!!καλε γιατι δεν μου το ειπες νωριτερα να σου δωσω και τα δικα μου και εκατσα και τα σιδερωσα ολα εχθες????φτου σου μαρηηηηηηη!!!:tongue::tongue:

Φιλακια

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Δόσεις "ο Θεοδόσης"????:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Που είσαι ρε χαμένο?????...Έτσι κάνουν οι φίλες?...ούτε ένα τηλέφωνο???

(αυτά θα μου τα πεις εσύ, όταν σε πάρω, είμαι γαιδάρα, το ξέρω...)

Τι κάνει η μπουμπούκα σου?...να μου τη φιλήσεις σε παρακαλώ.

Βρε μωράκι μου με πέτυχεσ να κοιμάμαι - ήμουν στο πόδι απο τισ 5:15 και έκανα δουλειέσ και ψόφησα κυριολεκτικά το μεσημέρι

θα σε πάρω αύριο

Μου λείπει εκείνος ο καιρός που γινόταν χαμός στο καφέ μας, και δεν προλαβαίναμε να γεμίζουμε σελίδες!!!!....ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΤΕ!!!!..

Εντάξει, τις περισσότερες τις βλέπω, πάμε σχετικά συχνά για καφέ, αλλά οι φρεσκομανούλες μου λείπετε!!!...Αθηνά - Λία - Ελπίδα - Ραμονίτσα σε σας το λέω!!!!

Τέλος, το αποφάσισα την άλλη εβδομάδα κανονίζω καφέ. Ετοιμαστείτε!

Όσες μπορείτε....:D:D

αν γίνεται όχι Τετάρτη γιατί έχω γυναικολόγο (θα επιδιώξω να έρθω) και επίσησ αν το κανονίζατε και κανα περιστέρι πάλι για να μαι και κοντά θα το εκτιμούσα δεόντωσ :mrgreen:

Κοροιδευεις λιγακι τη Γλωσσου μας η μου φαινεται???να δω πως θα ξεφυγεις απο το στομα της!!!:tongue:

γιατί ρε? αφού είμαι πολύ καλόσ άνθρωποσ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, κατα βάθοσ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, εεε τί ? δεν είμαι? :tongue: :tongue:

μμμμμμμμμμμμμμμμ ωραια εκτος απο λυσσαρα εισαι και ξεκολακι???χαχαχαχαχαχαχαχα:D:D:D

πιπέρι στο στόμα τώρα!!!!! :mad::D:tongue:

ειδες ειχε σκοπο να σιδερωσει και δεν μας ενημερωσε να της στειλω κι εγω τα δικα μου

και τα δικά μου και τα δικά μου :shock: :shock:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

καλημερα φιλεναδες μου!

μπορεί να μην μπαινω στο καφέ αλλά σας σκεφτομαι και διαβαζω που και που τα νεα σας. από ότι βλέπω (δόξα τω θεω) ειστε μια χαρούλα και αυτό μετραει! Αθηνούλα και εγω ειχα πολύ πόνο στις θηλές όταν θηλαζα. κάθε φορά που τον εβαζα στο στήθος εκλαιγα αλλά ήξερα ότι αυτό επρεπε να κάνω. είχα δοκιμασει τα πάντα. οινόπνευμα, φισσαν κρεμα μια άλλη μωβ με λανολίνη που δεν την θυμαμαι (χμμμμ LANSINOH νομίζω)... τι να σου πω.... γύρω στον 3ο μήνα θηλασμου σταματησα να πονάω αλλά τότε μειώθηκε και το γάλα και σταματησα να θηλάζω :(. η συμβουλή μου ειναι στα κοριτσια που ειναι εγκυες και θα θηλασουν από τον 8ο μηνα να ξεκινησουν να βάζουν ειδικες κρεμουλες , να προετοιμαζουν τις θηλές για παν ενδεχόμενο. αααα ναι.... και το καλύτερο φάρμακο να ξερετε είναι το ίδιο το γαλα μας. μόλις θηλαζετε τα μικρα σας πιεστε το στήθος βγάλτε μια μικρη ποσότητα γάλακτος, καντε επαλειψη στις θηλές και αφήστε το στήθος εκτεθειμένο στον αερα για όσο περισσοτερο χρονικο διαστημα μπορειτε. επουλώνει τις πληγες και ανακουφίζει. αυταααααα....

αλήθεια κανενα νεο από την Κτιουσκα εχουμε; μαθαμε το φύλο; γυρναω πίσω να διαβασω καμια σελίδα...

Μαρη τρεληηηη.....χαχαχαχαχα!!!!

Με συγκινεις πρωι πρωι....και το εχω και το κλαμμα στο τσεπακι!!!!!:cool:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!

Λοιπον ακουω προσφορες για γαμπρους!!!!!!!:D:D:D:D:D

Δεν θα σας κρυψω οτι ενα σοκ το επαθα μολις μας το ειπε!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Βεβαια το μονο που μας νοιαζει οτι ειναι γερο το παιδακι μας!!!!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

καλημερααααααααααα...αχ κοριτσακι μου ευχαριστουμε για την ενημερωση οσο αφορα το θηλασμο,εγω ειμαι στον 6ο και εχω ξεκινησει απο τον 4ο και βαζω κρεμουλα,πρωτα απ'ολα γιατι ειχα παρα πολυ φαγουρα...χρησιμοποιω τη fissan mama ...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...