Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Αχ, ήρθατε?...ωραία!

τι μου κάνετε?

Χαπάκι μου πως κι έτσι τέτοια ώρα και είσαι στο καφέ?...Σε έχω για πιο πρωινό τύπο...

Αθηνούλα μου, σε ταλαιπωρεί το αντράκι σου,ε?...αχ, ρε φιλενάδα, μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω...:-(

Σωωπααααααααααα βρκες το δρομο??:tongue::tongue:

Λιγακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι το καμαρι μου!!!!εχθες πετρωσε και λιγο και υπεφερα τρλλος πονος κοριτσια και πολυ κλαμα λεμε!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ουουουουοουου Χαπακι μου!!!:D

αστα να πανε Χαπακι εγω δεν εχω παιδι αλλα πιρανχας!!:Dμε το θηλαστρο το βγαζω τωρα και του δινω!!!συμβουλη που δεν την ηξερα και μου την ειπανε αφου γεννησα και ο γυναικολογος μου και η κουμπαρα μου αλλα και η γλωσσου μας!!!

Εγκυουλες μου να βαζετε οινοπνευμα στις θηλες σας καθε μερα και αυτες θα σκληρυνουν και δεν θα περασετε αυτα που περναω εγω!!!:confused:

Ε, αφού ο είπε κι η γλωσσού μας.....!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Εντωμεταξύ στο άκουσμα των λέξεων "δάγκωμα" και "θηλή", μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο!!!....Τόσο πολύ πονάει??...:rolleyes:

ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ναιαιαιαιααιαιαιαιαι!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Oh, my God!...Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω...

Μισό να βάλω τις πέρκες στο φούρνο...

Ασε μην το σκεφτεσαι απο τωρα θα το νιωσεις μια και καλη οταν θα ερθει η ωρα σου!!!θα περασεις καλαααααααααααααααα!!!

Μισο εεεεε λεπτο παραπανω ενταξει?

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Κοροιδευεις λιγακι τη Γλωσσου μας η μου φαινεται???να δω πως θα ξεφυγεις απο το στομα της!!!:tongue:
Μα δεν θα ξεφύγω ούτως ή άλλως!!!:lol::lol::lol::lol::lol:
Ασε μην το σκεφτεσαι απο τωρα θα το νιωσεις μια και καλη οταν θα ερθει η ωρα σου!!!θα περασεις καλαααααααααααααααα!!!

Μισο εεεεε λεπτο παραπανω ενταξει?

Ωραία ευχή μου δίνεις!...χαμένο!:tongue:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Αχ, ήρθατε?...ωραία!

τι μου κάνετε?

Χαπάκι μου πως κι έτσι τέτοια ώρα και είσαι στο καφέ?...Σε έχω για πιο πρωινό τύπο...

Αθηνούλα μου, σε ταλαιπωρεί το αντράκι σου,ε?...αχ, ρε φιλενάδα, μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω...:-(

τελευταια ολη μερα γυρναω στο φορουμ,αλλα σημερα ειχα την ευκαιρεια να μπω και τωρα γιατι ειμαι μοναχουλα,δεν εχει σχολασει ακομα ο αντρας μου

76IGp3.png

ουουουουοουου Χαπακι μου!!!:D

αστα να πανε Χαπακι εγω δεν εχω παιδι αλλα πιρανχας!!:Dμε το θηλαστρο το βγαζω τωρα και του δινω!!!συμβουλη που δεν την ηξερα και μου την ειπανε αφου γεννησα και ο γυναικολογος μου και η κουμπαρα μου αλλα και η γλωσσου μας!!!

Εγκυουλες μου να βαζετε οινοπνευμα στις θηλες σας καθε μερα και αυτες θα σκληρυνουν και δεν θα περασετε αυτα που περναω εγω!!!:confused:

1η φορα το ακουω αυτο για το οινοπνευμα...εμενα ακομα δεν εχει παρει σχημα η θηλη...μονο εχει πρηστει το σπηθος μου,αφου με εχει πιασει αγχος αν θα μπορω να θηλασω τον μπομπιρα μου

76IGp3.png

Διαφημίσεις

τελευταια ολη μερα γυρναω στο φορουμ,αλλα σημερα ειχα την ευκαιρεια να μπω και τωρα γιατι ειμαι μοναχουλα,δεν εχει σχολασει ακομα ο αντρας μου

Για πες κανένα νέο?....Τι κάνει η Κρήτη?..ήρθε το καλοκαίρι σε σας?

Banjp3.png

hJSRp3.png

1η φορα το ακουω αυτο για το οινοπνευμα...εμενα ακομα δεν εχει παρει σχημα η θηλη...μονο εχει πρηστει το σπηθος μου,αφου με εχει πιασει αγχος αν θα μπορω να θηλασω τον μπομπιρα μου
Άντε βρε χαζούλα, φυσικά και θα μπορείς...!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Για πες κανένα νέο?....Τι κάνει η Κρήτη?..ήρθε το καλοκαίρι σε σας?

ναι και κατα τη γνωμη μου κανει τρομερη ζεστη...χθες κατεβηκαμε στο γιατρο και ολοι οι ανθρωποι φορουσαν μια ζακετουλα κατι...κι εγω ημουνα με τα σουπερ καλοκαιρινα...με καπρι παντελονακι και κοντομακο μπλουζακι και παντοφλακια...εχετε να σχολιασετε κατι???

παω να ετοιμασω να φαει ο καλος μου ερχεται...μην φυγετε ξαναρχομαι

76IGp3.png

Αχ, τι ωραία....φορας κοντομάνικα,ε?...εγώ όχι ακόμα. Έξω έχει ζέστη αλλά στη δουλειά, επειδή είμαι σε γραφείο και δεν κινούμαι κρυώνω.

Άντε που θα πάει, θα τα φορέσω κι εγώ τα εξώπλατά μου!..Αμ πως!!:lol::lol::lol::lol:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Εννοειται οτι θα μπορεσεις!!!δεν πειραζει βαλε εσυ απο τωρα επανω και δεν θα χασεις!!;)

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...