Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σιγα και σε πιστεψα τωρα:tongue::tongue: τι κανεις γλωσσου μου?θα σε παρω να συνεχισουμε την κουβεντουλα μας!

αντε μαρηηηηηη πηγες κομμωτηριο εεεεε??:confused::confused:

ειχα κανονισει κι εγω αλλα δεν πηγα γιατι το καμαρι μου δεν ελεγε να ξυπνησει να φυγουμε και δυστυχως εχω παλι θεμα με το στηθος!!:mad::x

οι θηλες ειναι χαλια υποφερω και πηγε να πετρωσει παλι γι αυτο και ειμαι μεσα τετοια ωρα!!!στειλε φωτο να σε δω οτσει????:D

αύπνίεσ είχεσ καμάρι μου???? :D :D :D

Η απάντηση είναι "ναι σε δουλεύω" :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ο παιδίατροσ μου έχει πει κατά την διάρκεια τησ ημέρασ να την ξυπνάω να φάει (ανά 4 ώρεσ και επειδή εμείσ αργούμε να φάμε να την αφήνω μέχρι να συμπληρωθούν μάξιμουμ 5)

κουρεύτηκα, για να αλλάξω λίγο ρε παιδάκι μου δεν έκανα τίποτα άλλο παρόλο που μου έχει λείψει το ξανθό - υπομονή

μαρή αμάν πια με τισ θηλέσ σου, δοκίμασε και αυτό που σου είπα έχεισ να χάσεισ τίποτα?

ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ 800 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΚΑΙ Η ΤΣΑΠΕΡΔΟΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΡΑΝΤΑΡ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ,,,

ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΦΙΛΑΚΙΑ, ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ :tongue: :tongue:

U6Vip2.png

ελα βρε παραπονιαρικο δεν ξερω που ειναι παλι ολες, εσυ δεν απεργεις???:shock:

Όχι, δεν απεργώ.....ντρέπομαι που το λέω αλλά δεν θέλω να χάσω το μεροκάματο. Πολλά έξοδα αυτό το μήνα φιλενάδα, άστα...!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

ο παιδίατροσ μου έχει πει κατά την διάρκεια τησ ημέρασ να την ξυπνάω να φάει (ανά 4 ώρεσ και επειδή εμείσ αργούμε να φάμε να την αφήνω μέχρι να συμπληρωθούν μάξιμουμ 5)

κουρεύτηκα, για να αλλάξω λίγο ρε παιδάκι μου δεν έκανα τίποτα άλλο παρόλο που μου έχει λείψει το ξανθό - υπομονή

μαρή αμάν πια με τισ θηλέσ σου, δοκίμασε και αυτό που σου είπα έχεισ να χάσεισ τίποτα?

ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ 800 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΚΑΙ Η ΤΣΑΠΕΡΔΟΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΡΑΝΤΑΡ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ,,,

Δόσεις "ο Θεοδόσης"????:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Που είσαι ρε χαμένο?????...Έτσι κάνουν οι φίλες?...ούτε ένα τηλέφωνο???

(αυτά θα μου τα πεις εσύ, όταν σε πάρω, είμαι γαιδάρα, το ξέρω...)

Τι κάνει η μπουμπούκα σου?...να μου τη φιλήσεις σε παρακαλώ.

Banjp3.png

hJSRp3.png

Μου λείπει εκείνος ο καιρός που γινόταν χαμός στο καφέ μας, και δεν προλαβαίναμε να γεμίζουμε σελίδες!!!!....ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΤΕ!!!!..

Εντάξει, τις περισσότερες τις βλέπω, πάμε σχετικά συχνά για καφέ, αλλά οι φρεσκομανούλες μου λείπετε!!!...Αθηνά - Λία - Ελπίδα - Ραμονίτσα σε σας το λέω!!!!

Τέλος, το αποφάσισα την άλλη εβδομάδα κανονίζω καφέ. Ετοιμαστείτε!

Όσες μπορείτε....:D:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

Τι να κανω μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηη εχω αγριο αντρα και με δαγκωνει!!!!:tongue:

βαζω κρεμουλα!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Μου λείπει εκείνος ο καιρός που γινόταν χαμός στο καφέ μας, και δεν προλαβαίναμε να γεμίζουμε σελίδες!!!!....ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΤΕ!!!!..

Εντάξει, τις περισσότερες τις βλέπω, πάμε σχετικά συχνά για καφέ, αλλά οι φρεσκομανούλες μου λείπετε!!!...Αθηνά - Λία - Ελπίδα - Ραμονίτσα σε σας το λέω!!!!

Τέλος, το αποφάσισα την άλλη εβδομάδα κανονίζω καφέ. Ετοιμαστείτε!

Όσες μπορείτε....:D:D

Κι εμενα μου λειψατε ολες αλλααααα εχω ενα θεμα πως θα βγαλω το γαλα οεο????:rolleyes:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Αχ, ήρθατε?...ωραία!

τι μου κάνετε?

Χαπάκι μου πως κι έτσι τέτοια ώρα και είσαι στο καφέ?...Σε έχω για πιο πρωινό τύπο...

Αθηνούλα μου, σε ταλαιπωρεί το αντράκι σου,ε?...αχ, ρε φιλενάδα, μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω...:-(

Banjp3.png

hJSRp3.png

ναντιμορακι,αθηνουλααααααα...ουουουου...τι κανετε τσουπρες μου?

ουουουουοουου Χαπακι μου!!!:D

παιδευεσαι Αθηνουλα με το θηλασμο εεεε?

δεν εχεις παρει θηλαστρο?

αστα να πανε Χαπακι εγω δεν εχω παιδι αλλα πιρανχας!!:Dμε το θηλαστρο το βγαζω τωρα και του δινω!!!συμβουλη που δεν την ηξερα και μου την ειπανε αφου γεννησα και ο γυναικολογος μου και η κουμπαρα μου αλλα και η γλωσσου μας!!!

Εγκυουλες μου να βαζετε οινοπνευμα στις θηλες σας καθε μερα και αυτες θα σκληρυνουν και δεν θα περασετε αυτα που περναω εγω!!!:confused:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...