Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

koreσ επειδη το εχω το τεφαλακι σε λιλα..ενα εχω να σας πω...πΑΡΤΕ ΤΟ! μιλαμε 2 πλυντηρια σιδερωνονται στο μισαωρο!! (οχι πως σιδερωνω εγώ αλλά λεμε τώρα !!!)

συμφωνωωωω το εχω κι εγω ειναι πολυ καλο!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω ηθελα το tefal ειναι τελειο αλλα προλαβε η πεθερα μου και πηρε τη βλακεια,αλλα ειπα του αντρα μου οτι με την πρωτη ευκαιρεια θα παω να παρω αλλο...μου την δινει στα νευρα,αλλα δεν εχω αλλη επιλογη προς στιγμη

και γιατι δεν πηγες να το αλλαξεις Χαπακι μου?

ωρα να σε μαλωσω λιγακι ασε τις βλακειες και μην ξεθαρευεις με τις δουλειες αφου εχεις συσπασεις προσεχε πολυ μην κανεις χαζομαρες!!!:mad:

η μαμα μου εχει στιρελα.ολα τα λεφτα...στην κυριολεξια ολα τα λεφτα.δεν εχω να σκασω τοσα αλλα αστεια αστεια και το φιλιπς μια χαρα ειναι.40 ευρω αλλα δεν το αλλαζω...ειναι και λιλα!!!!!!!:tongue:

εγω παλι θα ελεγα πεταμενα λεφτα!!!!εμενα μου την εκανε δωρο η πεθερα στο γαμο και με το που σιδερωσα 2 φορες πηγε πισω γιατι χαλασε στο συνολο την πηγα 3 φορες κα την τελευταια φορα μου δωσανε καινουρια!!!!αλλα δυστυχως χαλασε πολυ γρηγορα οποτε tefal και εχω το κεφαλι μου ησυχο!κοντευεις Ελινακι εεεε???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Γεια σασ κορίτσια

ελινάκι περιόρισε όσο μπορείσ το αλάτι θα σε βοηθήσει να μην είσαι τόσο πρησμένη - πέρασε ο καιρόσ όντωσ παρόλο που τα έχω φρέσκα στο μυαλό μου δεν φαντάζεσαι πόσο θα ήθελα να ξαναβρεθώ στον 8ο μήνα :-)

Γκρέτα ευχαριστώ για τισ ευχέσ σου - σήμερα τισ είδα

Νικελ συγχαρητήρια κορίτσι μου να έχεισ μια εγκυμοσύνη σούπερ

Χαπάκι κοντεύεισ

Η Μαιρούλα γέννησε ούτε αυτό δεν πήρα χαμπάρι :D :D :D

Αθηνά μου λείπεισ (ε καλά μην το πιστέψεισ κιόλασ :tongue:)

Λία μου λείπεισ ακόμα περισσότερο

Κρισάκι, Νάντιμορ, Ιολάκη κλπ κλπ κλπ πολλά μάκια μάκια μάκια μάκια

Εγώ είμαι καλά αρχίζω και προσαρμόζομαι στισ νέεσ απαιτήσεισ τησ καθημερινότητάσ μου, σήμερα πήγα και κομμωτήριο αμέέέέέέέέ

μαρη τρελληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη και μενα μου λειπεις!

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Ααααααααααχ τι πολλα που γραψανε τα κοριτσακια καλε:D

και μου αρεσει που ολες αγαπιομαστε ομως....μακια!!!!:P:tongue:

Καλημερα Μπιφτεκακι μου!!!!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Ααααααααααχ τι πολλα που γραψανε τα κοριτσακια καλε:D

και μου αρεσει που ολες αγαπιομαστε ομως....μακια!!!!:P:tongue:

Καλημερα Μπιφτεκακι μου!!!!!!

Καλημέρα μικρό μου!!!!....Που είστε πάλι?:(

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλημέρα μικρό μου!!!!....Που είστε πάλι?:(

ελα βρε παραπονιαρικο δεν ξερω που ειναι παλι ολες, εσυ δεν απεργεις???:shock:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααααααα

καλημεραααααααα:P:p:p:p τι κανετε κουμπαρουλα μου???ο μπεμπης καλα ειναι???απεργει???:D

να συμπερανω οτι κοιμαται ο ζουζουνος???

κοριτσακιααααααααααα...καλημεραααααααααααααααα!!!!!!!!!

εγω σημερα πηγα στη δουλεια για καμια ωριτσα,αφου ερια και ενα τσακωμο με τον αντρα μου για το αν θα παρω το αμαξι....(δεν μπορει να καταλαβει οτι την Δευτερα ξεκιναω κανονικα και πρεπει να περνω το αμαξι)...

Αθηνουλα μην με μαλωνεις δεν κανω πολλες δουλειες...δεν ξεθαρρευω...και παντα τα κανω ολα σιγα-σιγα...μονο μαγειρευω,μαζευω τα πιατακια και μονο σιδερωσα λιγα ρουχαλακια...

Μαχουλαααααα..ουουου κοιμαται ο κανακαρης σου ε?

Ναντιμορακι μου...Λιακι τι κανετε?

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...