Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Γεια σασ κορίτσια

ελινάκι περιόρισε όσο μπορείσ το αλάτι θα σε βοηθήσει να μην είσαι τόσο πρησμένη - πέρασε ο καιρόσ όντωσ παρόλο που τα έχω φρέσκα στο μυαλό μου δεν φαντάζεσαι πόσο θα ήθελα να ξαναβρεθώ στον 8ο μήνα :-)

Γκρέτα ευχαριστώ για τισ ευχέσ σου - σήμερα τισ είδα

Νικελ συγχαρητήρια κορίτσι μου να έχεισ μια εγκυμοσύνη σούπερ

Χαπάκι κοντεύεισ

Η Μαιρούλα γέννησε ούτε αυτό δεν πήρα χαμπάρι :D :D :D

Αθηνά μου λείπεισ (ε καλά μην το πιστέψεισ κιόλασ :tongue:)

Λία μου λείπεισ ακόμα περισσότερο

Κρισάκι, Νάντιμορ, Ιολάκη κλπ κλπ κλπ πολλά μάκια μάκια μάκια μάκια

Εγώ είμαι καλά αρχίζω και προσαρμόζομαι στισ νέεσ απαιτήσεισ τησ καθημερινότητάσ μου, σήμερα πήγα και κομμωτήριο αμέέέέέέέέ

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

Καλωσ το μου - η μπεμπούλα μεγαλώνει και αλλάζει

νομίζω με έχει συμπαθήσει χιχι

εσύ τί γίνεσαι?

ολα καλα κι εμεις τωρα...περιμενουμε να αρχισουμε να μεγαλωνουμε γιατι ειμαστε λιγο μικρουλι...αλλα πιστευω θα παρουμε τα πανω μας..ωστοσο εγω πρεπει να ειμαι παντα χαλαρη και να μην κουραζομαι γιατι μολις λιγο κουραστω ξεκινουν συσπασεις...τη δευτερα γυρναω και στη δουλεια και το σκεφτομαι δεν θελω καθολου να παω...

αχ η ζουζουνα μου!!

τη θηλαζεις ακομα???

76IGp3.png

θα περάσει ο καιρόσ και ούτε που θα το πάρεισ χαμπάρι στο εγγυώμαι ;)

εισαι σιγουρη γι'αυτο δεν μου κανεις πλακα???

καλα το γελιο ειναι που μερα με τη μερα μεγαλωνει η κοιλια μου και καθομαι με τις ωρες μπροστα στον καθρεπτη τη θαυμαζω...(χιχιχι)

76IGp3.png

σε λιλα το εχει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

koreσ επειδη το εχω το τεφαλακι σε λιλα..ενα εχω να σας πω...πΑΡΤΕ ΤΟ! μιλαμε 2 πλυντηρια σιδερωνονται στο μισαωρο!! (οχι πως σιδερωνω εγώ αλλά λεμε τώρα !!!)

dZJip3.png

αλοχα κορες!

μου λειψατε σας ελειψα το ξερω αλλά τρεχω το τελευταιο διάσητμα πλασ οτι δεν σας βλεπω και πολυ... εντος του καταστηματος. λοιπον τα νεα μου

21 μαιου εχω ραντεβουδακι για βιοφυσικο προφιλάκιον. ελπιζω πως αφου όλα καλά μεχρι τώρα.. ε δεν 8α μου σκασει καμια μλκια τώρα

2. ΕΥΤΥΧΩΣ η εξεταση που χεζομουνα πανω μου η καμπυλη ζαχάρου ειναι μιαααααααααααααααα χαρούλα

3. η μπεμπα ειναι στην κοσμάρα της.... γενικα... τουλάχιστον εχει πάρει θεση

4. απο δωμάτια και ιστορίες δεν εχω κανει τπτ :)) θα γεννη8ει το παιδάκι μου και 8α το τυλιγω με τα ριχταρια του σαλονιου κακακακκαακκακακα. λεω περι το τελος του μηνα να παω δημασ bebe να κανω μια ξεσηκωματικη και να τελειωνω. το δωμάιτο 8α ερ8ει μεσα ιουνιου....καλυτερα.....

5. άλλα νεα. δουλευω ακόμη τελος του μηνα 8α σταμνατησω κ αυτο γιατι ο δυσμοιρος ο μπος μου φοβαται μην του μεινω εδω με τα νερα σπασμενα και δεν εχει τι να με κάνει

6. με τα νεα μετρα την εχει ακουσει ο συζυγος ως δημνοσιος υπάλληλος.. εχουμε ψιλοχεστει λιγο αλλα δεν παει στην ευχη.. 8α τα βολέψουμε

7. κατασταση με πε8εριδιο τραγικιά! 8α σασ τα πω σε κανα καφεδιασμα ή τηλεφωνικα στην πρώην συμπεθέρα για να σας τα διαρεύσει καθως τα γραπτά μενουν και δεν ξέριες και ποιος μπαινει εδώ μέσα... αλλα σας λέω...τραγικά! η γυναικα αλου ντ αλλου...

τι άλλο τι άλλο?? αααα ναι σας αγαπω...και μου λειπετε!!!!

dZJip3.png

Γεια σασ κορίτσια

ελινάκι περιόρισε όσο μπορείσ το αλάτι θα σε βοηθήσει να μην είσαι τόσο πρησμένη - πέρασε ο καιρόσ όντωσ παρόλο που τα έχω φρέσκα στο μυαλό μου δεν φαντάζεσαι πόσο θα ήθελα να ξαναβρεθώ στον 8ο μήνα :-)

Γκρέτα ευχαριστώ για τισ ευχέσ σου - σήμερα τισ είδα

Νικελ συγχαρητήρια κορίτσι μου να έχεισ μια εγκυμοσύνη σούπερ

Χαπάκι κοντεύεισ

Η Μαιρούλα γέννησε ούτε αυτό δεν πήρα χαμπάρι :D :D :D

Αθηνά μου λείπεισ (ε καλά μην το πιστέψεισ κιόλασ :tongue:)

Λία μου λείπεισ ακόμα περισσότερο

Κρισάκι, Νάντιμορ, Ιολάκη κλπ κλπ κλπ πολλά μάκια μάκια μάκια μάκια

Εγώ είμαι καλά αρχίζω και προσαρμόζομαι στισ νέεσ απαιτήσεισ τησ καθημερινότητάσ μου, σήμερα πήγα και κομμωτήριο αμέέέέέέέέ

Σιγα και σε πιστεψα τωρα:tongue::tongue: τι κανεις γλωσσου μου?θα σε παρω να συνεχισουμε την κουβεντουλα μας!

αντε μαρηηηηηη πηγες κομμωτηριο εεεεε??:confused::confused:

ειχα κανονισει κι εγω αλλα δεν πηγα γιατι το καμαρι μου δεν ελεγε να ξυπνησει να φυγουμε και δυστυχως εχω παλι θεμα με το στηθος!!:mad::x

οι θηλες ειναι χαλια υποφερω και πηγε να πετρωσει παλι γι αυτο και ειμαι μεσα τετοια ωρα!!!στειλε φωτο να σε δω οτσει????:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...