Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω ηθελα το tefal ειναι τελειο αλλα προλαβε η πεθερα μου και πηρε τη βλακεια,αλλα ειπα του αντρα μου οτι με την πρωτη ευκαιρεια θα παω να παρω αλλο...μου την δινει στα νευρα,αλλα δεν εχω αλλη επιλογη προς στιγμη

76IGp3.png

η μαμα μου εχει στιρελα.ολα τα λεφτα...στην κυριολεξια ολα τα λεφτα.δεν εχω να σκασω τοσα αλλα αστεια αστεια και το φιλιπς μια χαρα ειναι.40 ευρω αλλα δεν το αλλαζω...ειναι και λιλα!!!!!!!:tongue:

κοριτσια βλεπω τη θαλασσααι τρελλαινομαι ειναι τελεια

ρωτησα το γιατρο αν κανει να κανω μπανια,ειπε οκ αλλα προσοχη τους μυκητες...ειναι μου λεει λιγο επικινδυνο με τους παλιομυκητες

76IGp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια βλεπω τη θαλασσααι τρελλαινομαι ειναι τελεια

ρωτησα το γιατρο αν κανει να κανω μπανια,ειπε οκ αλλα προσοχη τους μυκητες...ειναι μου λεει λιγο επικινδυνο με τους παλιομυκητες

κι εμενα το ιδιο μου ειπε.μονο τις πισινες μου απαγορευσαι.μου ειπε να τις αποφευγω αναξαρτητος εγκυμοσινης.

κι εμενα το ιδιο μου ειπε.μονο τις πισινες μου απαγορευσαι.μου ειπε να τις αποφευγω αναξαρτητος εγκυμοσινης.

κι εγώ θα κάνω μπάνιο μόνο επαρχία το καλοκαίρι. Εδώ δεν μπαίνω! Μόνο που βλέπεις τη λαδιλα απο τις λοσιον πάνω στο νερο, φτάνει.....

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

κι εγώ θα κάνω μπάνιο μόνο επαρχία το καλοκαίρι. Εδώ δεν μπαίνω! Μόνο που βλέπεις τη λαδιλα απο τις λοσιον πάνω στο νερο, φτάνει.....

εδω ειναι καθαρες...τουλαχιστον...αλλα παλι φοβαμαι

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...