Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

επειδη στο ελενα ουτε την αυχενικη δινουν(εκτος απο το νστ ολα τα αλλα γινοντε στο ιδιο μηχανημα)παρε και τον ανδρα σου μεσα αφηνουν πες του να τα γραψει με τι κινητο.μιση ντροπη δικη σου μιση δικη τους.εγω μετανιωσα που δεν το εκανα.στο νστ δεν εχει εικονα ακους μονο καρδια και δεν αφηνουν το συζηγο οπωτε κι εγω δεν αντεξα.το εγραψα στο κινητο και κανεις δεν μου ειπε τιποτα.αυτα μενουν.

κάτσε, να συνδεσει το κινητο με το μηχανημα; αφήνουν;

ή απλώς βιντεοσκοπηση; (ήμουν σχεδόν ξανθιά κάποτε!!!) :cool:

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειχα απο πριν λιγα κιλακια παραπανω αλλα γενικα απο τοτε που εμεινα εγκυος δεν τρωω.ολο φρουτα σαλατες κια γενικα στεγνα.ουτε γλυκα δεν θελω!!!!!!!κανενα γλυκο κουταλιου κι αυτο αραια και που.δεν ξερω πως μου εχει κατσει ετσι.στο παρελθον εχω υπαρχει κατ εξακολουθιση λατρης του βρωμικου τωρα ουτε να μυρισω κρεας!!!!μακαρι να μου μεινει και μετα.τι να πω.

μακαρι να μου γυρισει κι εμενα ετσι!! προς το παρον δεν αντεχω να μενω νηστικη καθολου και δεν μπορω να τρωω καθολου σαλατες...μόνο στεγνα πράγματα! Με εξαίρεση χθες που εφτιαξα κοτοσουπα...

5NEXp2.png

βιντεοσκοπιση εννοω.ασε το αλλο ξενερωμα του ελενα.η β επιπεδου και το ντοπλερ δεν ειναι εγχρωμα:mad:πραγμα που σημαινει οτι η εικονα ειναι λιγο καλυτερη απο εναν αλπο υπερηχο.:-(

κοριτσια ξαναηρθα προλαβα καμια....βγηκα πριν γιατι νομιζα οτι δεν ειστε εδω...

σιδερωσα και μερικα ρουχαλακια γιατι το βουνο κοντευε να φτασει στο ταβανι...

καλως την.σιδερο εεε?δεν ερχεσαι κι απο δω καμια βολτα?:rolleyes:

Διαφημίσεις

νικελακι μου πολυ αγχος εχεις με την αυχενικη,εχεις ακομα μερικες βδομαδουλες,μην σε πιανει αγχος απο τωρα...

οσο για τις αναγουλες κι εγω τις ειχα οταν το στομαχι μου αδειαζε,ετσι καθε τρεις ωρες επρεπε να μασουλαω κατι με αποτελεσμα τωρα να εχω φτασει τα 11 κιλακια και φαντασου οτι δεν τρωω και πολλα γλυκα...σχεδον καθολου!!!

76IGp3.png

καλως την.σιδερο εεε?δεν ερχεσαι κι απο δω καμια βολτα?:rolleyes:

ασε και μεχρι να το παρω αποφαση να το κανω...και να πεισω και τον αντρα μου οτι πρεπει οπωσδηποτε να σιδερωσω...περασαν μερικες βδομαδες...

καλα μην φανταστεις δεν τα εκανα ολα,αφησα αρκετα

76IGp3.png

ασε και μεχρι να το παρω αποφαση να το κανω...και να πεισω και τον αντρα μου οτι πρεπει οπωσδηποτε να σιδερωσω...περασαν μερικες βδομαδες...

πως τα πας?το μπεμπε καλα εεεε?

καλα ειναι ο μουργος μου,σημερα το πρωι πηγαμε στο γιατρο και τον ειδαμε,ειναι ακομα μια βδομαδα πιο πισω αλλα τι να κανουμε θα μου βγει τσιλιβιφρα,παντως φτασαμε αισιως τα 524 γρ.

εσενα η μπεμπουλα σου τι κανει?

76IGp3.png

καλα ειναι ο μουργος μου,σημερα το πρωι πηγαμε στο γιατρο και τον ειδαμε,ειναι ακομα μια βδομαδα πιο πισω αλλα τι να κανουμε θα μου βγει τσιλιβιφρα,παντως φτασαμε αισιως τα 524 γρ.

εσενα η μπεμπουλα σου τι κανει?

εμενα μας βγηκε λιγο γομαριτσα.ειναι στο μεσο ορο απο πλευρας μετρησεων αλλα ειναι λιγο ψηλοτερη.με μπαμπα 1.92 λογικο γιατι αν επερνε απο μενα.....παντως ενημερωτικα εμενα την 20 εβδ.ηταν 4 μερες μικροτερη.μετα την 28 γαιδουρεψε.την 31 εβδ ηταν 1820!!!!!!τωρα θα κοντευει τα 2500!!!!

Διαφημίσεις

α καλά, κι εγώ την Κυριακή σιδέρωσα τρια πλυντηρια...

ευτυχως που ερχεται καλοκαιρακι και ο αντρουλης δεν θα φοράει πουκάμισα....τα μισωωωωω στο σιδερο!!

5NEXp2.png

εμενα μας βγηκε λιγο γομαριτσα.ειναι στο μεσο ορο απο πλευρας μετρησεων αλλα ειναι λιγο ψηλοτερη.με μπαμπα 1.92 λογικο γιατι αν επερνε απο μενα.....παντως ενημερωτικα εμενα την 20 εβδ.ηταν 4 μερες μικροτερη.μετα την 28 γαιδουρεψε.την 31 εβδ ηταν 1820!!!!!!τωρα θα κοντευει τα 2500!!!!

μαρη τι του λες του μωρου;;; ακου γομαριτσα και γαιδουρεψε!!! :lol:

5NEXp2.png

καλα αυτο μου το ειπε και ο γιατρος, μου ειπε οτι θα αρχισει να παιρνει πιο πολλα απο τον 7ο...παντως ο γιατρος ειπε οτι ειναι ικανοποιημενος να φτασει ο μπεμπης 2500!!!

α καλά, κι εγώ την Κυριακή σιδέρωσα τρια πλυντηρια...

ευτυχως που ερχεται καλοκαιρακι και ο αντρουλης δεν θα φοράει πουκάμισα....τα μισωωωωω στο σιδερο!!

κι εγω τα πουκαμισα δεν τα θελω καθολου και το θετικο ειναι οτι ο αντρας μου δεν τα συμπαθει ιδιαιτερα,οποτε πολυ σπανια εχω να σιδερωσω πουκαμισα,το σπαστικο βεβαια ειναι οτι εχω γιουρο προ και δεν ειναι βεβαια οσο καλο το διαφημιζουν

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...