Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχω, και μου περνανε κάπως όταν τρωω, και γι'αυτο τρωω συνεχεια!!! :tongue:

Αλήθεια, αρχιζουν το μεσημερι μεχρι το βραδυ!!

δεν ξερω αν ειναι σε ολες ετσι αλλα εμενα οσο πλησιαζε το βραδυ τα πραγματα χειροτερευαν πολυ!!!εμενα παλι γινοντουσαν χειροτεροι οταν ετρωγα:roll:

καλα γουσταρω τρελλα!!!!ποιος θα μας το ελεγε οτι θα μιλαγαμε εδω μεσα κα οι τρεις γκαστρωμενες!!!!!!!τελειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D:D:D φτου φτου σκορδα και εγω γουσταρω!!!!!:D

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

νικελακι εμενα το σταμαχι μου ποναει ακομα.κατα τα αλλα ολα καλα εεεε?οσο για την αυχενικη ειναι πολυ ωραια!εγω τη βαζω ακομα και τη βλεπω.

αντε καλέ, στη δίνουνε μαζί σου;;

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

εδω και μια εβδομαδα εχει ερθει και το παιδικο δωματιο.εχω λιωσει:tongue:.την αλλη εβδομαδα θα αρχισω τα πλυσιματα των ρουχων!!!!!δεν το πιστευω ακομα. τριγυρναω μεσα στο δωματιο και χασκογελαω σα χαζη.ασε το κλαμα που εχω ριξει.μου εφερε η μαμα μου φορεματακια δικα μου να της τα φορεσω οταν γεννηθειεχω παθει μποτιλιαρισμα αισθηματων.........

νικελακι εμενα το σταμαχι μου ποναει ακομα.κατα τα αλλα ολα καλα εεεε?οσο για την αυχενικη ειναι πολυ ωραια!εγω τη βαζω ακομα και τη βλεπω.

ποια μαρη την αυχενικη??? εγω παντως απο την αγωνια με αυτες τις μετρησεις δεν απολαυσα τιποτα:roll: ασε που δεν μου δωσανε κανενα βιντεακι μου ειπαν στην β' επιπεδου οτι δινουν, τι να πω καθε κεντρο τα δικα του μαλλον!!!:D

κοριτσακια μου σας αφηνω να φαω γιατι η κοιλιτσα μου γουργουριζει!!!:lol::lol:

φιλακια εγκυουλες μου και Νικελιδιο μου να μπεις και στο θεμα με τα κοριτσια που θα γεννησετε τον ιδιο μηνα.

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

αντε καλέ, στη δίνουνε μαζί σου;;
αμα το ζητησεις στο γραφουν σε dvd.τις υπολοιπες ομως β επιπεδου , ντοπλερ και ΝΣΤ τις εκανα στο ελενα και εκει δεν τις δινουν.εγραψα ομως το νστ στο κινητο και ακουω την καρδουλα του.δεν εχω αλλες εξετασεις τελειωσα!!!!!!!!!!!!!!σε λιγο ΓΕΝΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!

ποια μαρη την αυχενικη??? εγω παντως απο την αγωνια με αυτες τις μετρησεις δεν απολαυσα τιποτα:roll: ασε που δεν μου δωσανε κανενα βιντεακι μου ειπαν στην β' επιπεδου οτι δινουν, τι να πω καθε κεντρο τα δικα του μαλλον!!!:D

κοριτσακια μου σας αφηνω να φαω γιατι η κοιλιτσα μου γουργουριζει!!!:lol::lol:

φιλακια εγκυουλες μου και Νικελιδιο μου να μπεις και στο θεμα με τα κοριτσια που θα γεννησετε τον ιδιο μηνα.

μπηκα, και βρήκα και τη honey!!! :D

καλή όρεξη κρισακι μου!!

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

αμα το ζητησεις στο γραφουν σε dvd.τις υπολοιπες ομως β επιπεδου , ντοπλερ και ΝΣΤ τις εκανα στο ελενα και εκει δεν τις δινουν.εγραψα ομως το νστ στο κινητο και ακουω την καρδουλα του.δεν εχω αλλες εξετασεις τελειωσα!!!!!!!!!!!!!!σε λιγο ΓΕΝΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!

αχ μωρε ελινακι μου, τι ωραια!!! :D

Α, κι εγώ στο Ελενα θα τις κανω ολες!!

Να σου πω, πώς είναι τα πράγματα τώρα, αισθάνεσαι πιο κουρασμένη;;

5NEXp2.png

ειναι αναμεικτη η κατασταση.απο τη μια ενω δεν εχω παρει πολλα κιλα (13)νιωθω δισκινητη και δεν κανω καλο υπνο γιατι δεν βολευομαι.εχουν αρχισει και κατι συσπασεις και ποναει και η μεση μου.αυτο που δεν παλευεται ειναι το πριξιμο:shock:εδω και 3 εβδομαδες περιπου ειμαι με πεδιλο!!!!απο το 37 εφτασα στο39 σε μπαλαρινα:shock:εεε μετα δε χωραγα ουτε στη μπαλαρινα φουντωνω κι ολας γιατι ζεσταινομαι πολυ και το γυρισα στα καλοκαιρινα.απο την αλλη ομως αυτο που περναω δεν το αλλαζω με τιποτα.ειμαι πολυ ευτυχισμενη.απο τη μια δεν βλεπω την ωρα να γνωρισω την κοπελια που με εχει ταραξει στο κλωτσιδι!!!!απο την αλλη φοβαμαι τη γεννα.περναει γρηγορα ο καιρος.ουτε που καταλαβα ποτε μπηκα στον 8ο.

αχ μωρε ελινακι μου, τι ωραια!!! :D

Α, κι εγώ στο Ελενα θα τις κανω ολες!!

Να σου πω, πώς είναι τα πράγματα τώρα, αισθάνεσαι πιο κουρασμένη;;

επειδη στο ελενα ουτε την αυχενικη δινουν(εκτος απο το νστ ολα τα αλλα γινοντε στο ιδιο μηχανημα)παρε και τον ανδρα σου μεσα αφηνουν πες του να τα γραψει με τι κινητο.μιση ντροπη δικη σου μιση δικη τους.εγω μετανιωσα που δεν το εκανα.στο νστ δεν εχει εικονα ακους μονο καρδια και δεν αφηνουν το συζηγο οπωτε κι εγω δεν αντεξα.το εγραψα στο κινητο και κανεις δεν μου ειπε τιποτα.αυτα μενουν.

ευτυχώς τουλάχιστον που μπορεις τωρα να φορας πεδιλακια!!

Πάντως στα κιλα μια χαρα εισαι! εγώ θα είμαι ευτυχισμένη αν εχω πάρει 13 μονο στο μηνα σου...αλλά με το ρυθμο που τρωω, με βλεπω βαρεων βαρων!!

5NEXp2.png

ευτυχώς τουλάχιστον που μπορεις τωρα να φορας πεδιλακια!!

Πάντως στα κιλα μια χαρα εισαι! εγώ θα είμαι ευτυχισμένη αν εχω πάρει 13 μονο στο μηνα σου...αλλά με το ρυθμο που τρωω, με βλεπω βαρεων βαρων!!

ειχα απο πριν λιγα κιλακια παραπανω αλλα γενικα απο τοτε που εμεινα εγκυος δεν τρωω.ολο φρουτα σαλατες κια γενικα στεγνα.ουτε γλυκα δεν θελω!!!!!!!κανενα γλυκο κουταλιου κι αυτο αραια και που.δεν ξερω πως μου εχει κατσει ετσι.στο παρελθον εχω υπαρχει κατ εξακολουθιση λατρης του βρωμικου τωρα ουτε να μυρισω κρεας!!!!μακαρι να μου μεινει και μετα.τι να πω.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...