Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ βρε κοριτσακια μου, κι εχω τα εχω κάνει επάνω μου!! :lol:

Αλλά βρε παιδί μου, όλο αγωνία έχω! Στην αρχη ειχα να ακουσω καρδουλα, τώρα για την αυχενική και θα συνεχισω να έχω νομιζω για πάντα!! :lol:

5NEXp2.png

από δω κ πέρα φιλενάδα έτσι θα είναι!!!αυτες ειναι ομορφες αγωνιες!!!!

που να το κρατησεις κ στα χερια σου!!!!!:D

όπως κάποια κοπελα ειχε πει κ εδω μεσα.....

"από τοτε που γινεσαι μάνα η καρδια κυκλοφορεί εξω από το σωμα σου":D

ανηκεις κοινως πια αλλου......:cool:

iSaWp3.png

αχ βρε κοριτσακια μου, κι εχω τα εχω κάνει επάνω μου!! :lol:

Αλλά βρε παιδί μου, όλο αγωνία έχω! Στην αρχη ειχα να ακουσω καρδουλα, τώρα για την αυχενική και θα συνεχισω να έχω νομιζω για πάντα!! :lol:

:D:D:D και πολυ καλα νομιζεις!!!!

ολα μια χαρα θα ειναι αλλα εσυ θα συνεχιζεις να εχεις αγωνια!!!!

Γεια σας κοριτσακια ειχα την πεθερουλα μου και δεν μπορεσα να μπω πιο μπροστα οποτε μπηκα για λιγο τωρα να σας δω.καλα μου ειστε???

Σαμπρινακι μου!!!!!!μακια μακια!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Πωπω, με λίγα λόγια, την πατήσαμε!! :lol:

Θα βγει αληθινη και η μανα μου που μου έλεγε: "Οταν θα γίνεις μανα θα με καταλάβεις":lol:

πλακα πλακα και εγω το σκεφτομαι αυτο που λες, βλεπεις και η δικια μου μην χασει το ελεγε συχνα!!!τωρα τελευταια το εκοψε:D

Δεν βαριεσαι βρε Νικλιδιο μου ας ειναι αυτα καλα και ας εχουν τις καρδιες μας μαζι τους!!

Ποτε εχεις ραντεβου στον γιατρουλη σου τωρα???

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Στις 20 του μηνος θα παω τωρα, αν και δε νομίζω ότι θα κανουμε την αυχενική διαφάνεια τοτε...

αη μαρη με την αυχενικη διαφανεια φαγωθηκες μια χαρα ειναι το μωρο, σημασια εχει που θα πας να το δεις παλι το σπορακι σου και θα χεστεις για αλλη μια φορα!!!χε χε!!!:D

θα την κανεις και την αυχενικη τι τρωγεσαι πιο λιγο θα το ευχαριστηθεις εκει το μωρο σου!!!

καλά κρισακι μου μη φωναζεις!!!! :lol:

εσύ πώς πας;;;

δεν σε φωναζω καλε απαπα γκαστρωμενακι πραγμα δεν κανει!!!

εγω καλα τα παω οπως και εσυ απλα για μεγαλυτερο χρονικο διαστημα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

καθε φορα περιμενω το επομενο ραντεβου μετρωντας τις μερες....χαλαρα δηλαδη:rolleyes:

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχα

τρελή

να σου πω, είχες αναγούλες εσύ;;

ναιαιαιαιαιαι!!!!!!!!!!!! και πονο στο στομαχι!!!!!! γιατι εχεις???:confused:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...