Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Γεια σου σκατουλακι μου καλα εισαι??κανες βολτιτσες??καμια παραπανω για εμας θυμηθηκες μαρη να κανεις???ε???:D

Εσυ καλο μου δεν επρεπε να κανει β επιπεδου τωρα??την εκανες???πως πηγε??

και απο ποια εβδομαδα ακουω το μωρο και ειμαι σιγουρη οτι ειναι αυτο??οεο??

Πρώτον: δεν είμαι σκατουλάκι!!....ο άντρας μου με φωνάζει ποντίκι ή κοτόπουλο, δεν θα μου κολλήσετε κι άλλα παρατσούκλια, εντάτσει??

Δεύτερον: κάνω βολτίτσες, όχι πολλές όμως μη φανταστείς...Χθες πάντως ήμουν όλο βολτα!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά είμαι, μια χαρούλα....

Εσύ?....Το παιζάκι σου??

Δουλεύω και βαριέμαι...

αη μαρη που βαριεσαι εμεις τι να πουμε??? εγω αυτην την στιγμη πλεκω, βλεπω την γαλατοπιτα που φτιαχνει στην Μενεγακη μια και μιλαω και με κατι σκατουλες εδω μεσα:rolleyes:

καλε αφου ωρες ωρες νομιζω οτι βλεπω την γιαγια μου στον κθρεφτη οχι εμενα,ετσι προκομενη ηταν και αυτη:D

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

αη μαρη που βαριεσαι εμεις τι να πουμε??? εγω αυτην την στιγμη πλεκω, βλεπω την γαλατοπιτα που φτιαχνει στην Μενεγακη μια και μιλαω και με κατι σκατουλες εδω μεσα:rolleyes:

καλε αφου ωρες ωρες νομιζω οτι βλεπω την γιαγια μου στον κθρεφτη οχι εμενα,ετσι προκομενη ηταν και αυτη:D

Δεν μπορώ να φανταστώ το σκηνικό....:rolleyes::tongue:

Έχεις και φιλέ στα μαλλιά?:lol::lol::lol:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Πρώτον: δεν είμαι σκατουλάκι!!....ο άντρας μου με φωνάζει ποντίκι ή κοτόπουλο, δεν θα μου κολλήσετε κι άλλα παρατσούκλια, εντάτσει??

Δεύτερον: κάνω βολτίτσες, όχι πολλές όμως μη φανταστείς...Χθες πάντως ήμουν όλο βολτα!!

σαν να καταλαβα κατι εχθες νομιζω, λιγο κουραστηκα παραπανω απο τις βολτες σου θα ητανε!!!και δεν καταλαβα τωρα φωναζεις????:shock: βγαζεις γλωσσα???:shock:

ακου ακου εχει και απαιτησεις το Μπιφτεκακι μας για τα παρατσουκλια του, αν και τωρα που το λες το ποντικαρος μου αρεζει:rolleyes::cool:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Γεια σου σκατουλακι μου καλα εισαι??κανες βολτιτσες??καμια παραπανω για εμας θυμηθηκες μαρη να κανεις???ε???:D

Εσυ καλο μου δεν επρεπε να κανει β επιπεδου τωρα??την εκανες???πως πηγε??

και απο ποια εβδομαδα ακουω το μωρο και ειμαι σιγουρη οτι ειναι αυτο??οεο??

την εκανα τη β-επιπεδου ακριβως 20η βδομαδα...και επειδη ειδαμε εκει καποια πραγματακια γι'αυτο εκανα και την αμνιο...αλλα τελικα ολα καλα...

εγω τον ακουσα τη 17η βδομαδα (βεβαια στην αρχη δεν ημουν σιγουρη οτι ηταν ο μπεμπης )μετα το ακουσα δυο -τρεις φορες μεχρι τη 20η βδομαδα που αρχισα να το ακουω καθε μερα...θα νοιωσεις σαν ενα σκουλικακι να περναει μεσα στην κοιλια σου λιγο πιο κατω απο τον οφαλο...(ομως στην αρχη δεν το νοιωθεις καθε μερα μην αγχωθεις)...αλλη ερωτηση?

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Δεν μπορώ να φανταστώ το σκηνικό....:rolleyes::tongue:

Έχεις και φιλέ στα μαλλιά?:lol::lol::lol:

οχι ρε γ...το αλλα ενα ρολο θα του πηγαινε του σκηνικου!!!ασε τωρα τελευταια ο κορδελας μου με φιλαει πολυ στο μετωπο...:confused::roll: να αρχισω να ανησυχω λες???

την εκανα τη β-επιπεδου ακριβως 20η βδομαδα...και επειδη ειδαμε εκει καποια πραγματακια γι'αυτο εκανα και την αμνιο...αλλα τελικα ολα καλα...

εγω τον ακουσα τη 17η βδομαδα (βεβαια στην αρχη δεν ημουν σιγουρη οτι ηταν ο μπεμπης )μετα το ακουσα δυο -τρεις φορες μεχρι τη 20η βδομαδα που αρχισα να το ακουω καθε μερα...θα νοιωσεις σαν ενα σκουλικακι να περναει μεσα στην κοιλια σου λιγο πιο κατω απο τον οφαλο...(ομως στην αρχη δεν το νοιωθεις καθε μερα μην αγχωθεις ομως)...αλλη ερωτηση?

και φυσικα και εχω τι νομιζες τοσο ευκολα θα ξεμπερδευες????καταρχην εσυ γιατι την εκανες τοσο νωρις και εμενα με βαλανε στην 22η ???ε???

και επισης την ακουσα την μικρη στην 16 εβδομαδα και κατι αλλα απο τοτε δεν την εχω ξανακουσει με σιγουρια επειδη εχω απο την αρχη μεγαλο προβλημα με το εντερο δεν μπορω α ειμαι σιγουρη τι απο τα δυο ειναι.γιαυτο ρωταω ποτε ειναι ξεκαθαρο οτι ειναι το μωρο???:confused:

Γύρισε ο αφεντικούλης μου!!!

Σας χαιρετώωωωωωωω!!!!!

αμαν αυτος ο αφεντικουλης να του πεις δεν του πλεκω πουλοβερακι ετσι που κανει!!!!:evil:

φιλακια Μπιφτεκακι μου-ποντικαρε!!!:D

Διαφημίσεις

και φυσικα και εχω τι νομιζες τοσο ευκολα θα ξεμπερδευες????καταρχην εσυ γιατι την εκανες τοσο νωρις και εμενα με βαλανε στην 22η ???ε???

και επισης την ακουσα την μικρη στην 16 εβδομαδα και κατι αλλα απο τοτε δεν την εχω ξανακουσει με σιγουρια επειδη εχω απο την αρχη μεγαλο προβλημα με το εντερο δεν μπορω α ειμαι σιγουρη τι απο τα δυο ειναι.γιαυτο ρωταω ποτε ειναι ξεκαθαρο οτι ειναι το μωρο???:confused:

κοιτα η β-επιπεδου γινεται απο την 19η -23η βδομαδα κι εγω ηταν να την κανω γυρω στην 22η βδομαδα αλλα δεν βρισκαμε ραντεβου στο γιατρο που θα την εκανα,οποτε συνεννοηθηκε με το δικο μου γιατρο να τη κανω νωριτερα...και ειχα και θεμα με ολιγαμνιο και ο μπεμπουλης ηταν πιο μικρουλης και ισως ο γιατρος το ετρεξε λιγο πιο γρηγορα

κοριτσακι μου μπορει να κανει και μια βδομαδα να το ξανανοιωσεις ...θα αρχισεις να το νοιωθεις πιο καλα απο τη 20η βδομαδα και μετα και να ξερεις οτι παιζουν ρολο και τα γραμμαρια της μικρης,οσο μεγαλωνει τοσο πιο πολυ θα την ακους,οσο αυτο που λες για τα εντερα,ειμαι σιγουρη οτι δεν ηταν αυτα αφου εχουν μετακινηθει τωρα που ειναι το μωρακι σου μεσα στην κιλιτσα,σε καλυψα?αν αν το νοιωθεις στην κοιλια χαμηλα κατω απο τον αφαλο σιγουρα ειναι η ζουζουνα σου

76IGp3.png

κοιτα η β-επιπεδου γινεται απο την 19η -23η βδομαδα κι εγω ηταν να την κανω γυρω στην 22η βδομαδα αλλα δεν βρισκαμε ραντεβου στο γιατρο που θα την εκανα,οποτε συνεννοηθηκε με το δικο μου γιατρο να τη κανω νωριτερα...και ειχα και θεμα με ολιγαμνιο και ο μπεμπουλης ηταν πιο μικρουλης και ισως ο γιατρος το ετρεξε λιγο πιο γρηγορα

κοριτσακι μου μπορει να κανει και μια βδομαδα να το ξανανοιωσεις ...θα αρχισεις να το νοιωθεις πιο καλα απο τη 20η βδομαδα και μετα και να ξερεις οτι παιζουν ρολο και τα γραμμαρια της μικρης,οσο μεγαλωνει τοσο πιο πολυ θα την ακους,οσο αυτο που λες για τα εντερα,ειμαι σιγουρη οτι δεν ηταν αυτα αφου εχουν μετακινηθει τωρα που ειναι το μωρακι σου μεσα στην κιλιτσα,σε καλυψα?αν αν το νοιωθεις στην κοιλια χαμηλα κατω απο τον αφαλο σιγουρα ειναι η ζουζουνα σου

ναι ναι τα θυμαμαι ολα αυτα που περασες αλλα δεν ειχα καταλαβει οτι στην β επιπεδου εγινε νομιζα σε απλη επισκεψη στον γιατρουλη σου.Τι να πω βρε χαπακι μου αφου ειναι αντιμετοπισημα αυτο μετραει!!!

Κατω απο τον αφαλο δηλαδη ειναι αυτη...μαλιστα!!!!!γιουπι!!!αντε τωρα θα εχω τον νου μου, ευχαριστω χαπακι μου αλλα ειμαι αγχωμενη για το αν ειναι καλα και με πιανει ωρες ωρες η βλακεια:P

πιστεψε με δεν εισαι η μονη,εμενα αν δεν κουνησει μερικες ωρες ο μπεμπης αρχισω και ψαχνομαι...ασε που πιανω και τη μερεντα μετα για να τον κανω να κουνησει η αχαρη μανα...θα γεννηθει το παιδι μου και θα μου πει καλα μωρε μανα δεν μπορουσες να περιμενεις να ξυπνησω,μονο καθε φορα με ξυπνησες με το ετσι θελω....

μην τρελλενεσαι...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...