Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Καλο μηνα κοριτσακια μου να εχουμε με πολλα καινουρια μωρακια μια που πιστευω οτι ειναι τυχερος μηνας ο Μαϊος;) και με τετοια υπεροχη μερα καλες βολτουλες σε αυτες που μπορουνε:D

Φιλακια πολλα σε ολες:P

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλό μήνα ομορφιές μου!!!!!

Ο Μάιος μας έχει δείξει στο παρελθόν πως είναι πολύ παραγωγικός μήνας...;););)

Περιμένω σύντομα τα νέα σας...!!

(Εξαιρούνται οι κυρίες που γέννησαν πρόσφατα κι εκείνες που έχουν φουσκωμένη κοιλίτσα):tongue:

Πολλά φιλάκια σε όλες!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλημερα ομορφες και καλο μηνα!!!

Ελπιζω ο Μαιος σαν παραγωγικος μηνας που ειναι οπως ειπε και το Μπιφτεκακι μου να εχουμε ευχαριστα νεα και να γεμισουμε με πολλες εγκυουλες!!!:D:D

Φιλακια!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλο Μηνα φιλεναδιτσες να εχουμε, με πολλα καινουργια μωρακια! :D:D:D:D

Μου εχετε λειψει πολυυυυυυυυυ αλλα ο γιος μου δε μου αφηνει και πολυ χρονο για να μπαινω χιχι

Ειναι μαμακιας πολυ και γω χαζομαμα και ετσι ταιριαξαμε!

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά!!!!Γεια σας!Μου λείψατε πολύ πολύ!!!:D

Θέλω πρώτ'απ'όλα να ευχηθώ στην Αθηνά,τη Λία και την Ελπίδα να σας ζήσουν τα μωράκια σας!!!!!Εύχομαι να είναι γερά και καλότυχα!!!:D

Στα κοριτσάκια που περιμένουν να κρατήσουν τα μπουμπουκάκια τους αγκαλίτσα,με το καλό να έρθει εκείνη η ώρα και μ έναν πόνο!:D

Στα υπόλοιπα κοριτσάκια γρήγορα να μας ανακοινώσουν τα ευχάριστα!:D

Και αλήθεια....η Ερμίνα και η Ιολίτσα μας τι κάνουν?Πού είστε καλέεεεεεεεεεεεε???

Πολλά πολλά φιλάκια!!

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Κοριτσάκια μου γλυκά!!!!Γεια σας!Μου λείψατε πολύ πολύ!!!:D

Θέλω πρώτ'απ'όλα να ευχηθώ στην Αθηνά,τη Λία και την Ελπίδα να σας ζήσουν τα μωράκια σας!!!!!Εύχομαι να είναι γερά και καλότυχα!!!:D

Στα κοριτσάκια που περιμένουν να κρατήσουν τα μπουμπουκάκια τους αγκαλίτσα,με το καλό να έρθει εκείνη η ώρα και μ έναν πόνο!:D

Στα υπόλοιπα κοριτσάκια γρήγορα να μας ανακοινώσουν τα ευχάριστα!:D

Και αλήθεια....η Ερμίνα και η Ιολίτσα μας τι κάνουν?Πού είστε καλέεεεεεεεεεεεε???

Πολλά πολλά φιλάκια!!

Γκρετόνιιιιιι!!!

Τι κάνεις γλυκό μου κοριτσάκι?

Πώς πάει η εγκυμοσύνη?

Δεν μπαίνω συχνά στο φόρουμ ή μάλλον μπαίνω αλλά για λίγο στις παλλίνδρομες και βγαίνω.

Την προηγούμενη βδομάδα σε σκεφτόμουν πολύ έντονα και ήθελα να σου στείλω μέιλ να μου πεις τα νέα σου.

Εγώ καλά είμαι σε γενικές γραμμές, δεν έχω κανένα νέο, προσπαθώ να μείνω έγκυος αλλά δεν τα έχω καταφέρει ακόμη.

Η Ερμίνα χάθηκε κι αυτή, έχω καιρό να της μιλήσω.

Να μου φιλήσεις την κοιλίτσα σου και χάρηκα πολύ που έγραψες εδώ, μου έλειψες!

Καλημερα σε ουλαααααααααααα τα κοριτσακια μου!!!!:D

Ευχομαι μια ομορφη εβδομαδα οσο μπορει να ειναι μετα απο αυτα που μας ανακοινωσανε την Κυριακη:roll::mrgreen:

Επισης ηθελα να ρωτησω σας ειπα οτι θα ειμαι ανεργη απο 1 Ιουνιου???ετσι μας ειπανε.μετα το πηρανε πισω και μετα μας το ξαναειπανε.αφηστε οτι να ναι!!!:roll:

Εσεις τι κανεται κοριτσακια μου???φιλακια πολλα!!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

καλημερα ααααααααααααααααααααα

κρισακι μου τι κανεις?το μπεμπε σου τι κανει?

Αμαν βρε Ευτυχω μου δεν μπορουμε να βρεθουμε δεν μπορουμε!!!!απαπα!!!!

καλα ειναι το δικο σου???αντε εχω να σου κανω ερωτησεις!!!:rolleyes::D

Διαφημίσεις

Αμαν βρε Ευτυχω μου δεν μπορουμε να βρεθουμε δεν μπορουμε!!!!απαπα!!!!

καλα ειναι το δικο σου???αντε εχω να σου κανω ερωτησεις!!!:rolleyes::D

μια χαρα ειμαστε,...

για πες...εδω ειμαι να σου λυσω ολες σου τις αποριες

76IGp3.png

Good morning!!!

Χαπάκι ουουουουου!!!

Κρισάκι ουουουουουου!!!!Τι μου κάνετε?????:D:D:D:D

Γεια σου σκατουλακι μου καλα εισαι??κανες βολτιτσες??καμια παραπανω για εμας θυμηθηκες μαρη να κανεις???ε???:D

μια χαρα ειμαστε,...

για πες...εδω ειμαι να σου λυσω ολες σου τις αποριες

Εσυ καλο μου δεν επρεπε να κανει β επιπεδου τωρα??την εκανες???πως πηγε??

και απο ποια εβδομαδα ακουω το μωρο και ειμαι σιγουρη οτι ειναι αυτο??οεο??

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...