Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

georgaki μου και εμενα ετσι μου ειπε η παιδογαστρεντερολογος οτι η μαγιερ δεν ειναι τιποτα στην ουσια.απλα επιβεβαιωνει οτι ηταν αιμα και τιποτα αλλο.εγω δυστυχως κοριτσια αντιμετοπισα το ιδιο προβλημα που ειχα και στην πενη με το στηθος μου και τις θηλες μου και ετσι παρολη την προσπαθεια και τον πονο που τραβηξα δεν μπορεσα να θηλασω(και αν ηταν θηλασμος αυτο)πανω απο δεκα μερες.και ποσο σας ζηλευω εσας που μπορειτε να το κανετε.τελος παντων.εμεις γεωργια μου πεινουμε το nan ha.απο το γεννεσις μου εδωσαν ενα αλλο δεν το θυμαμαι το οποιο ηταν κανονικο γαλα(λεμε τωρα).ευτυχως η παιδιατρος μου δεν φερεται ανευθυνα και ετσι μου ειπε οτι ενω μπορει η ιδια να κανει καποιες εξετασεις στο μωρο παρολα αυτα πρεπει να τον δει ειδικος.ευτυχως μεχρι στιγμης ειναι καλα ο μικρος.χτες μαλιστα που βγηκα στην αγορα περασα να τον ζυγισει και μεσα σε 18 μερες πηρε 650γρ.αλλα συμπτωματα δοξα το θεο δεν εχουμε οποτε θελω να ελπιζω οτι ολα θα πανε καλα.

αθηνουλα μου χαθηκαμε...

chrisaki zaxarinaki zouboulia μου ευχαριστω για τα καλα σας λογια!!!

σας σκεφτομαι ολες κοριτσακια να το ξερετε...

φευγω γιατι ο φαγανας αρχισε να πειναει.

φιλακια πολλα σε ολες!!!

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Κουκλες, τα μαθατε τα νεααα???

Γεννησε η Ποππινς!!!!

Τα μαθαμε τα μαθαμε!!!!:-D:grin::-D

Νομιζω οτι πρεπει να παιξω κανενα ΛΟΤΤΟ σημερα ελεγα στον αντρα μου οτι πρεπει να κοντευει και η Μαιρουλα να γεννηση!!!!:-D

Αντε Βενουσακι και στα δικα σου τωρα!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...