Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Καλημέρα γλυκές μου αγαπούλες....

εχω αρκετο καιρο να σας γράψω λόγω του ότι δεν ήμουν πολύ στα up μου...

Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχές σας και ευχομαι να χαιρεστε όλες την οικογενειά σας...

Αυριο το πρωι μπαινω για Λαπαροσκόπηση -υστεροσκόπηση και ευχομαι να πάνε όλα καλα και να τελιώσουν τα βασανά μου...

Σας ευχαριστω πολυ που με εχετε στηρίξει όλες όλο αυτο το διαστημα που βρίσκομαι στο forum...

Να ειστε καλα και όσες περιμένουν αυτο που περιμένω και εγω να μας το στείλει ο Θεούλης γρήγορα...και για όσες το έχουν ήδη στην κοιλίτσα τους ή στην αγκαλία τους να είναι πάντα γερά και δυνατά...

Πολλα πολλα φιλάκια.....:D:D:D:D:D

Κοτοπουλακι μουουουουουουουουου γλυκο ολα καλα θα πανε και θα δεις ολες μαζι θα ειμαστε παλι και θα μετραμε τις εβδομαδες που θα κρατησεις κι εσυ το δικο σου μωρακι στην αγκαλια σου!!!!!

Ολα θα τελειωσουν αυριο θα το δεις εχεις ολη τη θετικη μου σκεψη!!!:D:D

Φιλακια πολλα!!!!:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε???

εχω να μπω πολλες μερες να τα πουμε αλλα δεν προλαβαινω καθολου με τρεχει ο κανακαρης μου!!!

Ελπιζω να εισαστε ολες καλα και να τα καταφερω καποια στιγμη να μπω να τα πουμε φιλακια σε ολες!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Λιακοοοοοοοο μουουουουου!!!:P

ολα καλα θα πανε κοριτσακι μου κρατα γερα να περασει και αυτο και σου ευχομαι να ειναι η τελευταια ταλαιπωρια σου και μετα γλυκουλα μου μονο χαρες να σου ερχονται,διπλες μαλιστα;) το πιασες το υπονοουμενο εεεε.......!!!!!!!!Σε φιλω πολυ πολυ πολυ:-P:tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Να μαι παλι!!!!:D

Καλημερααααααααα κορτσουδια,καλε τι πολλες που ειμαστε και σημερα:rolleyes:

τι θα γινει θα μαζευτουμε ποτε οεο???:roll::roll:

Βικτωρακι εσυ που εχεις χαθει κοριτσι μου????:roll:

δεν λεω δεν εισαι η μονη αλλα εμπαινες πρωι εσυ συχνα...ελπιζω να εισαι πολυ καλα και απλα να μην εχεις χρονο:mrgreen:

Οι υπολοιπες καλα μου ειστε???:roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κουκλιτσα μου,ευχομαι ολα να πανε καλα αυριο...εγω και ο μπεμπης μου σου στελνουμε την αγαπη μας και ευχομαστε να ειναι η τελευταια ταλαιπωρεια σου...μετα απο αυτο συντομα να μας πεις το πιο γλυκο νεο...φιλακια πολλα πολλα στα μαγουλακια και μια μεγαλη αγκαλια!!!

Γιωργινο μου σου ευχομαι ολα να πανε καλα και ΘΑ ΠΑΝΕ! εχω και γω να μπω καιρο γιατι δε προλαβαινω και τωρα το διαβασα,

ολα θα ειναι ενταξει μη στεναχωριεσαι για τιποτα:):):) σε σκεφτομαστε πολυ και σε αγαπαμε πρασινοματα μου ,ομορφια μου

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

τσααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Μια πολύ μεγάλη καλημέρα και απο μένα που έριξα μαύρη πέτρα πίσω μου:tongue:

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Και από εμένα!!! :tongue:

Κοριτσάρα μου τι κάνεις διάβασα είσαι εγκυούλα;;;μπράβο να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και σε λίγους μήνες να κρατήσεις στην αγκαλίτσα σου ένα γερό στρουμπουλούδικο μωρό

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Διαφημίσεις

καλημερα φιλεναδιτσες μου!!!τι μου κανετε;

χαθηκα τελειος και μου λειψατε πολυ.

ειχαμε τρεχαματα με τον μικρο και για να πω την αληθεια δεν ειχα και διαθεση.

πιθανον ο μικρος να εχει αλεργια στο αγελαδινο γαλα...

τιποτα δεν ειναι σιγουρο ακομα.οι πρωτες εξετασεις βγηκαν καθαρες πλην της πρωτης (μαγιερ κοπρανων) που την ειχα κανει επειδη ειχα δει αιμα με βλενες στα κακακια του.μετα που πηραμε το απλο το υποαλεργικο και την ξανα καναμε εχει βγει παλι θετικη και πγαμε στη θεσσαλονικη σε καθηγητρια παιδιατρο παιδογαστρεντερολογο.εκεινη μας ειχε πει βεβαια οτι πιστευε οτι το μωρο αφου περνει βαρος δεν βγαζει το γαλα του αεριζετε κανονικα, οτι μαλλον δεν ειναι τιποτα και θα του περασει.τον αλλο μηνα θα κανουμε και εξεταση αιματος (ραστ στο αγελαδινο) και γενικη και φερετινη και τοτε ελπιζω να σιγουρευτουμε οτι ο μικρος δεν εχει αλεργια.ουφ σας τα ειπα...

κατα τα αλλα ειναι αρκετα γρινιαρης και μολις τον παρει καποιος αγκαλια ως δια μαγειας ηρεμει...η πενη μου ειναι μια χαρα και τρεχει πισω απο τον μπεμπη ολη την ωρα!!!

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

Καλημερα!

Τι κανετε? πειτε μου νεα ,εχω χασει τα αυγα και τα πασχαλια:rolleyes:

Ο μπεμπακος μου κοιμαται πολυ λιγο γιατι εχει πονακια και τρεχωωωωωωωωωωωω!

Καλημερα μπουμπουκα μου σε τρεχει εεεε?????αααχχχχχχχ και εμενα το ιδιο αλλα εμεις ευτυχως δεν εχουμε πολλα πονακια απλααααα ο μπαμπας μας μας εμαθε αγκαλια και μολις ξυπνησουμε δεν καθομαστε καθολου κατω :mad::mad::mad:!!

Σημερα εχει σηκωθει απο της 11:20 και ακομη το προσπαθει να κοιμηθει!!!:(εχει αρχισει παλι να με ποναει η μεση μου ελπιζω να σε πετυχω καποια στιγμη!!!:mrgreen:

Φιλακια!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

καλημερα φιλεναδιτσες μου!!!τι μου κανετε;

χαθηκα τελειος και μου λειψατε πολυ.

ειχαμε τρεχαματα με τον μικρο και για να πω την αληθεια δεν ειχα και διαθεση.

πιθανον ο μικρος να εχει αλεργια στο αγελαδινο γαλα...

τιποτα δεν ειναι σιγουρο ακομα.οι πρωτες εξετασεις βγηκαν καθαρες πλην της πρωτης (μαγιερ κοπρανων) που την ειχα κανει επειδη ειχα δει αιμα με βλενες στα κακακια του.μετα που πηραμε το απλο το υποαλεργικο και την ξανα καναμε εχει βγει παλι θετικη και πγαμε στη θεσσαλονικη σε καθηγητρια παιδιατρο παιδογαστρεντερολογο.εκεινη μας ειχε πει βεβαια οτι πιστευε οτι το μωρο αφου περνει βαρος δεν βγαζει το γαλα του αεριζετε κανονικα, οτι μαλλον δεν ειναι τιποτα και θα του περασει.τον αλλο μηνα θα κανουμε και εξεταση αιματος (ραστ στο αγελαδινο) και γενικη και φερετινη και τοτε ελπιζω να σιγουρευτουμε οτι ο μικρος δεν εχει αλεργια.ουφ σας τα ειπα...

κατα τα αλλα ειναι αρκετα γρινιαρης και μολις τον παρει καποιος αγκαλια ως δια μαγειας ηρεμει...η πενη μου ειναι μια χαρα και τρεχει πισω απο τον μπεμπη ολη την ωρα!!!

Σημασια εχει οτι το παιδι περνει βαρος οποτε ολα καλα Ρενιβακι μου!!!!

Και ο δικος σου ως δια μαγειας ηρεμει μολις τον παρετε αγκαλια ετσι???μια απο τα ιδια και εμεις δεν μπορω να κανω καμια δουλεια!!!ουτε μπανιο!:(

Φιλακια

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ζούμπι μου σε ευχαριστω πολύ κοριτσακι!! κι εσυ να χαιρεσαι το παιδακι σου!! :)

ρενιβακι υπομονη, όλα καλά θα πάνε! :)

Αθηνούλα κουραγιο, ετσι ειναι τα μωρακια!!! (υποθετω :roll:) :lol:

5NEXp2.png

Κοριτσακια μου τι κανετε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:D

τρεχω κ εγω με τον μπεμπακο μου κ ειναι λιγο δυσκολο να μπαινω....κ στις μανουλες φεβρουαριου κ εκει εχω να μπω μερες...μας τρεχουν τα ζουζουνια..χαχχα

ειστε ολες καλα;;;;;;;;;;

καλε τι διαβασα νικελακι εισαι γκαστρωμενακι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ολα σουπερ να πανε κοριτσακι..κ ευχομαι κ σε εσενα καλη τρεχαλα ΟΛΕ..χαχα;)

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...