Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

χρονια και ζαμανια!!!!τι κανεις?ολα καλα?η κορη μου ειναι μια χαρα.υγιεστατη ζωηροτατη χοντρουλα 1850 γρ αλλα.......ορθια:shock:με τον κωλο κατω και τα ποδια ανοιχτα.αν στις επομενες 2-3 εβδομαδες δεν παρει θεση δεν την αποφευγω την καισαρικη.γερο ας ειναι και δεν πηραζει.κατα τα αλλα εχω τελειωσει με το ψωνια τον αλλο μηνα ερχεται και το δωματιο...το μωρο λειπει!!!!!!!!!!!!!!

χρονια και ζαμανια!!!!τι κανεις?ολα καλα?η κορη μου ειναι μια χαρα.υγιεστατη ζωηροτατη χοντρουλα 1850 γρ αλλα.......ορθια:shock:με τον κωλο κατω και τα ποδια ανοιχτα.αν στις επομενες 2-3 εβδομαδες δεν παρει θεση δεν την αποφευγω την καισαρικη.γερο ας ειναι και δεν πηραζει.κατα τα αλλα εχω τελειωσει με το ψωνια τον αλλο μηνα ερχεται και το δωματιο...το μωρο λειπει!!!!!!!!!!!!!!

κι εμεις καλα ειμαστε...περασαμε ενα πανικο αλλα τωρα ειναι πιο καλα τα πραγματα...εμεις ειμαστε ακομα μικρουληδες...στην 21η βδομαδα 335γρ...ελπιζω να αρχισει να περνει γιατι ειναι μια βδομαδα πισω..

ο γιατρος δεν σου ειπε να περπατας...βοηθαει παρα πολυ στο να γυρισει το μωρο

76IGp3.png

Διαφημίσεις

ναι ανυπομονω να περασει ο καιρος...

αχ ωραίες εποχές!!

και εγώ έτσι ανυπομονούσα....δεν έβλεπα την ώρα να δω την μουρίτσα της και τώρα λέω τι καλά που ήταν όταν ήταν στην κοιλιά!!!!:D

b52aac6caf085f.pngf52aac7e2cd389.png

Κάθε μέρα σου μια μικρή ζωή...

και η γιατρος μου και αυτος που μου εκανε το ντοπλερ μου ειπαν οτι ολα αυτα ειναι ασχετα.το περπατημα βοηθαει μονο στην καλη κυκλοφορια του αιματος και δεν εχει καμια σχεση με την εξεληξη του μωρου.αυτα λεει τα ελεγαν παλια δεν ισχειουν.δεν μπορω να κανω τιποτα εκτος απο υπομονη.εσυ τι επαθες?τι εγινε?μια εβδομαδα + η - συμβαινει δεν τρεχει και τιποτα.ακομα ειναι πολυ μικρουλι για να σχηματιστει αποψη.θα μεγαλωνει μερα με τη μερα και δεν θα το πιστευεις.

γεια σου ελινάκι!!! με το καλό το μωράκι σου!!!

είναι ακόμη νωρίς μην ανησυχείς, μέχρι και τελευταία στιγμή μπορεί να γυρίσει :)

b52aac6caf085f.pngf52aac7e2cd389.png

Κάθε μέρα σου μια μικρή ζωή...

αχ ωραίες εποχές!!

και εγώ έτσι ανυπομονούσα....δεν έβλεπα την ώρα να δω την μουρίτσα της και τώρα λέω τι καλά που ήταν όταν ήταν στην κοιλιά!!!!:D

καλε τι κανεις εσυ?μεγαλωσε η κορη εεεε?μπραβο να σου ζησει!!!

γεια σου ελινάκι!!! με το καλό το μωράκι σου!!!

είναι ακόμη νωρίς μην ανησυχείς, μέχρι και τελευταία στιγμή μπορεί να γυρίσει :)

ζαχαρινακι οταν ειναι με τα ποδια ανοιχτα και ορθια λεγετε ισχιακο και δεν γυριζει ευκολα.μου ειπαν οτι κατω απο αλλες συνθηκες θα μπορουσε να γυρισει ακομα και τη μερα που γενναω αλλα τα ισχιακα μωρα αν δεν γυρισουν εγκαιρος φρακαρουν λογο θεσης και ειναι δυσκολο να το κανουν μετα την 35 εβδομαδα.η μικρη σου καλα ειναι?

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...