Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα σε έναν ακόμη γυναικολόγο ο οποίος κάνει και εξωσωματική...Του έδειξα όλες τις εξετάσεις...Υποπτεύεται μικροβιομα στο ενδομητριο..Είδε και την υστεροσκοπηση πριν 10 χρόνια που ήταν καθαρή ,αλλά μου λέει να δεις που από κει ξεκινάνε οι λοιμώξεις σου...Δεν είχες υδροσαλπιγγα και έκανες 2...Είχες τέλεια έμβρυα Κ όμως έμεινες εγκυος και δεν προχώρησε...Είχε μια λογική όλο αυτό..Μου είπε για αφαίρεση υδροσαλπιγγας και βιοψία ενδομητρίου..Μου είπε ότι γίνεται και ταυτόχρονα σε ένα χειρουργείο...Το θέμα μου είναι ότι εγώ τη λαπαροσκόπηση θα την κάνω στο δημόσιο ,σιγά μη γίνεται...Επίσης με αποτρψε από το δημόσιο γιατί μου είπε ότι η ωοληψιας γίνεται το αργότερο Παρασκευή οπότε μου λέει αν δεν είσαι τυχερή δεν θα πάρεις ποτέ βλαστοκυστες...Ξέρω κάνει τη δουλειά του αλλά αν ισχύει την έκατσα..3..200 σε αυτόν η εξωσωματική 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα Χαπάκι, τι κάνεις?..Δεν βλέπω κόσμο πάλι σήμερα!Μα που είναι όλα τα κοριτσάκια???

τα περισσοτερα εχουν τα μπεμπακια τους και δεν προλαβαινουν να μπουν...εσυ ολα καλα????

76IGp3.png

τα περισσοτερα εχουν τα μπεμπακια τους και δεν προλαβαινουν να μπουν...εσυ ολα καλα????

Nαι καταλαβαίνω, μάλλον έτσι θα είμαστε και εμείς σε λίγο καιρό!...Δεν θα έχουμε χρόνο για πολλά-πολλά!..Δεν πειράζει χαλάλι!..

Εμείς καλά είμαστε,το μόνο ότι είμαι στην δουλειά και βαριέμαι πολύ!Εσύ δεν δουλεύεις τώρα?

6b98f09093.png

Nαι καταλαβαίνω, μάλλον έτσι θα είμαστε και εμείς σε λίγο καιρό!...Δεν θα έχουμε χρόνο για πολλά-πολλά!..Δεν πειράζει χαλάλι!..

Εμείς καλά είμαστε,το μόνο ότι είμαι στην δουλειά και βαριέμαι πολύ!Εσύ δεν δουλεύεις τώρα?

εχω αδεια μεχρι 7/5...λογω της αμνιο που εκανα και επειδη ειχα συσπασεις και ολιγαμνιο...αλλα δεν εχω και πολυ ορεξη να ξαναπαω για δουλεια...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

εχω αδεια μεχρι 7/5...λογω της αμνιο που εκανα και επειδη ειχα συσπασεις και ολιγαμνιο...αλλα δεν εχω και πολυ ορεξη να ξαναπαω για δουλεια...

Nαι το θυμάμαι κοριτσάκι μου.Είσαι σπίτι αλλά όχι ξάπλα ε??Τι σου λέει ο γιατρός σου τώρα? Αν δεν νιώθεις καλά για να πάς στην δουλειά δεν χρειάζεται να πιέζεσαι!Χτύπα μια άδεια μέχρι τέλος!..

6b98f09093.png

Nαι το θυμάμαι κοριτσάκι μου.Είσαι σπίτι αλλά όχι ξάπλα ε??Τι σου λέει ο γιατρός σου τώρα? Αν δεν νιώθεις καλά για να πάς στην δουλειά δεν χρειάζεται να πιέζεσαι!Χτύπα μια άδεια μέχρι τέλος!..

να σου πω τις περισσοτερες ωρες τις βγαζω στο καναπε,ο γιατρος μου ειπε οχι δουλειες,μονο αν θελω να κανω κατι να μαγειρευω μονο...(και βλεπω το σπιτι και με πιανει αμοκ,αλλα δεν πειραζει,ευτυχως τα κανει ο καλος μου και συμμαζευεται λιγακι)...δεν ξερω με την αδεια γιατι φοβαμαι μην μου κανει καμια με τα ενσημα και μετα χασω τα επιδοματα...και μου ειπε και η λογιστρια να προσπαθησω να μην παρω αδεια τον αλλο μηνα για να μπορω μετα να παρω το ταμειο ανεργιας για ενα χρονο,ετσι κι αλλιως θα σταματησω απο τη δουλεια,ελπιζω να μην μου κανει μουτσουτσουνια το αφεντικο...

76IGp3.png

να σου πω τις περισσοτερες ωρες τις βγαζω στο καναπε,ο γιατρος μου ειπε οχι δουλειες,μονο αν θελω να κανω κατι να μαγειρευω μονο...(και βλεπω το σπιτι και με πιανει αμοκ,αλλα δεν πειραζει,ευτυχως τα κανει ο καλος μου και συμμαζευεται λιγακι)...δεν ξερω με την αδεια γιατι φοβαμαι μην μου κανει καμια με τα ενσημα και μετα χασω τα επιδοματα...και μου ειπε και η λογιστρια να προσπαθησω να μην παρω αδεια τον αλλο μηνα για να μπορω μετα να παρω το ταμειο ανεργιας για ενα χρονο,ετσι κι αλλιως θα σταματησω απο τη δουλεια,ελπιζω να μην μου κανει μουτσουτσουνια το αφεντικο...

Αν έχεις σκοπό να σταματήσεις τελείως να το ψάξεις για να μην χάσεις αυτά που δικαιούσαι! Σκέφτεσαι να μην ξανά δουλέψεις ή να βρείς κάτι άλλο αργότερα?

6b98f09093.png

Αν έχεις σκοπό να σταματήσεις τελείως να το ψάξεις για να μην χάσεις αυτά που δικαιούσαι! Σκέφτεσαι να μην ξανά δουλέψεις ή να βρείς κάτι άλλο αργότερα?

θα κατσω λιγο καιρο με το μωρο περιπου 9 μηνες και μετα θα βρω δουλεια σεζον...εξαλλου με τα λεφτα που περνω τωρα ,τα ιδια θα περνω και αν δουλευω λιγοτερους μηνες(γιατι εδω οταν δουλευεις σεζον πληρωνεσαι πιο καλα απο το να δουλευεις σε μια δουλεια ολο το χρονο)...οποτε θα εχω και περισσοτερο χρονο με το μωρο...το μονο που δεν ξερω ειναι αν θα μπορω να παρω το ταμειο ανεργιας αν διεκδικησω τα επιδοματα τοκετου και λοχειας...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...