Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

κι εγω την κυριακη μπαινω στον 6ο,δυο μηνες ακριβως εχουμε διαφορα ε???

αμαν πια ολες αυτες οι εξετασεις με αγχωνει ολο αυτο ....το ελεγα και του αντρα μου χθες θελω να φτασει ο αυγουστος να ηρεμησω..

με τα πραγματακια του τι εχεις κανει???τα ετοιμασες???

με το καλο καλη μου να τον δεχτεις τον μπεμπαρο σου!!!!

Ναι όπως φαίνεται 2 μήνες έχουμε διαφορά!Εσύ θα τον βγάλεις Αυγουστιάτικο ε?Και εγώ ανυπομονώ να τελειώνω.Εκτός του ότι νιώθω πολύ βαριά έχω και αυτά τα σάλια ακόμα.....:(

Τα πραγματάκια τα έχω πάρει σχεδόν όλα. Κάτι μικροπράγματα μου μένουν μόνο.Τα επιπλάκια του όμως θα έρθουν γύρω στις 10 Μαίου.Εσύ αγόρασες τίποτα?

Και εσύ κοριτσάκι μου, με το καλό να τον υποδεχτείς τον ζουζούνο σου!..

6b98f09093.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι όπως φαίνεται 2 μήνες έχουμε διαφορά!Εσύ θα τον βγάλεις Αυγουστιάτικο ε?Και εγώ ανυπομονώ να τελειώνω.Εκτός του ότι νιώθω πολύ βαριά έχω και αυτά τα σάλια ακόμα.....:(

Τα πραγματάκια τα έχω πάρει σχεδόν όλα. Κάτι μικροπράγματα μου μένουν μόνο.Τα επιπλάκια του όμως θα έρθουν γύρω στις 10 Μαίου.Εσύ αγόρασες τίποτα?

Και εσύ κοριτσάκι μου, με το καλό να τον υποδεχτείς τον ζουζούνο σου!..

οχι ακομα κατι ιδιαιτερο,ενα φορμακι μονο...και 2 πιπιλες του πηρα δωρο οταν αρχισα να τον ακουω...

ειναι νωρις ακομα για τις αγορες μας,εχουμε κανει μια μικη ερευνα αγορας για την κουνια και το καροτσι

76IGp3.png

παω να βαλω το φαγητο...αν ειναι ταλεμε αργοτερα...χαρηκα που τα ειπαμε παπακι μου

Εντάξει ζουζούνα μου.Και εγώ χάρηκα που τα είπαμε και άν χρειαστείς κάτι ρώτησε με.Εχω γυρίσει σχεδόν όλη την Αττική ώσπου να καταλήξω στις αγορές μου.Φιλάκια και καλό μεσημέρι!

6b98f09093.png

Αλοχα και καλημερα ομορφες τι κανετε???

Μπηκα να σας πω ενα γεια στα γρηγορα τωρα που κοιμηθηκε για να παω να σιδερωσω η δολια τωρα που εχω λιγο χρονο!!;)

Μπιφτεκακι μου ειναι μυστικο δεν μπορω να σου πω που την ειδα την κορη της Γλωσσους:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ζηλιααααααααααααααααα!!!!!:tongue::tongue:

Συμπεθερουλα μου χαιρομαι που προσπαθεις να ηρεμησεις τα ειπαμε θετικη σκεψη!!!!!

Παπακι μου μια χαρα ειναι ο μικρουλης σου μπραβο το ζουζουνι!!!το γνωριζεις βεβαια οτι απο το βαρος που σου λενε ειναι 300γρ +/- ετσι???:D

Χαπακι μου χαιρομαι που εισαστε καλα κι εγω ακριβως τα ιδια πηρα στην εγκυμοσυνη μου μονο που μου αλλαξε το μαγνησιο καποια στιγμη και μου εδωσε αναβραζον για να μην παθει τιποτα το στομαχι μου και ητανε πολυ καλυτερο ωραια γευση. οσο για την δοσολογια επερνα 1 την ημερα και ητανε σαν να επερνα 4!!!!:D τι κανει ο μπεμπης σου ειναι ζωηρουλης???

Φιλακια σε ολες!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Μπηκα να σας πω ενα γεια στα γρηγορα τωρα που κοιμηθηκε για να παω να σιδερωσω η δολια τωρα που εχω λιγο χρονο!!;)

Μπιφτεκακι μου ειναι μυστικο δεν μπορω να σου πω που την ειδα την κορη της Γλωσσους:tongue::tongue::tongue::tongue:

Συμπεθερουλα μου χαιρομαι που προσπαθεις να ηρεμησεις τα ειπαμε θετικη σκεψη!!!!!

Παπακι μου μια χαρα ειναι ο μικρουλης σου μπραβο το ζουζουνι!!!το γνωριζεις βεβαια οτι απο το βαρος που σου λενε ειναι 300γρ +/- ετσι???:D

Χαπακι μου χαιρομαι που εισαστε καλα κι εγω ακριβως τα ιδια πηρα στην εγκυμοσυνη μου μονο που μου αλλαξε το μαγνησιο καποια στιγμη και μου εδωσε αναβραζον για να μην παθει τιποτα το στομαχι μου και ητανε πολυ καλυτερο ωραια γευση. οσο για την δοσολογια επερνα 1 την ημερα και ητανε σαν να επερνα 4!!!!:D τι κανει ο μπεμπης σου ειναι ζωηρουλης???

Φιλακια σε ολες!!!

Γειά σου Αθηνούλα.Τι κάνει το μωράκι σου?Σε τρέχει ε?:-P

Το ξέρω ότι είναι +/- 10% στο βάρος που μου είπαν!...Ελπίζω να είναι (-) γιατί αλλιώς τον βλέπω να περπατάει κατευθείαν!!!χα χα χα

6b98f09093.png

Φιλακια σε ολες!!!

ειναι με τις ωρες του αλλες φορες πιο ζωηρος και αλλες πολυ ηρεμος...

εσυ πως τα πας με τον ζουζουνο σου....σε παιδευει???

76IGp3.png

καλησπέρα κορίτσια! τί κάνετε? εγώ περιμένω να ζεσταθεί λίγο το νερό να κάνω κανα μπάνιο και να την πέσω για όσο προλαβαίνω

μου λείπετε

Και που την είδες εσύ την κόρη της,εεεεεεεε??????????

Και γιατί εμείς δεν την έχουμε δει ακόμα,εεεεεεεεεεε????????

Θύμωσα τώρα.....:mad::mad::tongue::tongue:

Καλημέρα όμορφες!!!!!

εεεε ψιτ? ακούσ? στειλε μου πμ διεύθυνση email :tongue: :tongue:

Kαλημερα σε ολααααααααα τα κοριτσακια!!!!:P

Σκατιαρες με κανατε να γελαω!!!!,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

και οι υπολοιπες ωραια τα ειπατε αλλα μηπως να τα λεμε πιο συχνα και πιο συντονισμενα οεο????:roll::roll:λεω εγω τωρα...!!!!!!!:D

καλά έμπα στον χορό να χορέψεισ και θα σου εξηγήσω τότε το όνειρο :lol::lol::lol::lol:

Φιλακια σε ολες!!!

απ' όλα αυτά ένα έχω να σχολιάσω : ΑΛΟχΑ :D :D :D :D

Μαρή τώρα που λέμε αλόχα να σε πώ διακοπέσ πώσ το κόβεισ εμείσ θα πάμε φέτοσ με τα φατσουλίνια μασ? γουστάρω να φύγω μερικέσ μερούλεσ

Το ξέρω ότι είναι +/- 10% στο βάρος που μου είπαν!...Ελπίζω να είναι (-) γιατί αλλιώς τον βλέπω να περπατάει κατευθείαν!!!χα χα χα

παράδειγμα : 5 μέρεσ πριν γεννηθεί ο γιατρόσ μου την έβγαζε 3100 την υπολόγιζε μέχρι την γέννα 3300 και η δικιά μου του την έσκασε και βγήκε 3030

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια! τί κάνετε? εγώ περιμένω να ζεσταθεί λίγο το νερό να κάνω κανα μπάνιο και να την πέσω για όσο προλαβαίνω

μου λείπετε

εεεε ψιτ? ακούσ? στειλε μου πμ διεύθυνση email :tongue: :tongue:

καλά έμπα στον χορό να χορέψεισ και θα σου εξηγήσω τότε το όνειρο :lol::lol::lol::lol:

απ' όλα αυτά ένα έχω να σχολιάσω : ΑΛΟχΑ :D :D :D :D

Μαρή τώρα που λέμε αλόχα να σε πώ διακοπέσ πώσ το κόβεισ εμείσ θα πάμε φέτοσ με τα φατσουλίνια μασ? γουστάρω να φύγω μερικέσ μερούλεσ

παράδειγμα : 5 μέρεσ πριν γεννηθεί ο γιατρόσ μου την έβγαζε 3100 την υπολόγιζε μέχρι την γέννα 3300 και η δικιά μου του την έσκασε και βγήκε 3030

Ουτε που ξερω εσυ τι λες θα πατε???

εμεις το σιγουρο ειναι οτι θα φυγουμε εξωτερικο για 10 μερες στους δικους μου!!!:D

Σνιφ δεν σε προλαβα θα τα πουμε τοτε τηλεφωνικος φιλακια!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

πονάνε τα β@ζιά μου σήμερα

άσχετο!

:D:D:D:D και τα δικα μου μου τα εχει κανειιιιιι πιπιλαααα!!

ειναι με τις ωρες του αλλες φορες πιο ζωηρος και αλλες πολυ ηρεμος...

εσυ πως τα πας με τον ζουζουνο σου....σε παιδευει???

Αχ Χαπακι μου ενα θα σου πω κοιμησου τωρα που μπορεις εμενα ειναι λιγο νυχτοπουλι οπως υτη τη στιγμη μουρμουραει χωρις λογο μπανιαρισμενος ειναι αλαγμενος επισης και ταισμενος!!:( παρο ολα αυτα νιαουριζει!!!

θα τα δεις μολις ερθει με το καλο το αγορακι σου!!!

Φιλακια

Λες Παπακι??:D:D:D

Ασε με τρεχει εχω τοσες δουλειες και δεν μπορω να τις κανω!!!!:(

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...