Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Καλημεραααααααα

Κρισακι μου μην αγχωνεσαι καθολου... πολλες εχουνε συσπασεις και μια χαρα παει η εγκυμοσυνη τους... θα μεινεις ξαπλα λιγο παραπανω και ολα θα ειναι μια χαρα... ξαναλεω ομως πως πρεπει να σκεφτεσαι θετικα... το νινακι σου σε νοιωθει και ισως αγχωνεται και αυτο μαζι σου.. ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ... οι δυσκολες βδομαδες περασαν... λιγο ακομη υπομονη...

Εγω εχω χαθει γενικα... μου λειπετε παρα πολυ αλλα ο ταλιμπαν μου ειναι ασταματητος...

Φιλακια

a84026bdda.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημεραααααααα

Κρισακι μου μην αγχωνεσαι καθολου... πολλες εχουνε συσπασεις και μια χαρα παει η εγκυμοσυνη τους... θα μεινεις ξαπλα λιγο παραπανω και ολα θα ειναι μια χαρα... ξαναλεω ομως πως πρεπει να σκεφτεσαι θετικα... το νινακι σου σε νοιωθει και ισως αγχωνεται και αυτο μαζι σου.. ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ... οι δυσκολες βδομαδες περασαν... λιγο ακομη υπομονη...

Εγω εχω χαθει γενικα... μου λειπετε παρα πολυ αλλα ο ταλιμπαν μου ειναι ασταματητος...

Φιλακια

Υπομονή Μάχη!!! Σε καταλαβαίνω απόλυτα και η δικιά μου δεν με αφήνει να πάρω ανάσα... Που θα πάει θα μεγαλώσουν.....:)

b52aac6caf085f.pngf52aac7e2cd389.png

Κάθε μέρα σου μια μικρή ζωή...

Καλημερα σας τσουπριτσες σας και καλη εβδομαδα.

Το Σαββατο πηγαμε στον γιατρουλη και ειδαμε το νινι που ειναι πολυ καλα και οσο και αν κοιτουσαμε αναμεσα στα ποδαρακια της δεν διακριναμε κανενα τριτο ποδι:D

Παρολο αυτα δεν ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι δυστυχως η μητρα μου κανει συσπασεις και την διωχνει και μαλιστα το ειδα με τα ιδια μου τα ματια και απο την ωρα εκεινη δεν μπορω να βγαλω την εικονα απο το μυαλο μου.Ο γιατρος με καναγυρισε σε πληρης ξαπλα αλλα δεν μου εδωσε τιποτα χαπακια γιατι λεει ο τραχηλος που τσεκαρε αμεσως μολις ειδε συσπασει ειναι καλος.Παω να σκασω και φυσικα οχι επειδη παλι βρισκομαι σε ακηνισια αυτο θα το παλεψω αλλα για να μην παθει τιποτα το νινι.Φοβαμαι πολυ ρε κοριτσια:(:(:(

Αυτα ηθελε να σας πω τον πονο μου να ξελαφρωσω καλα που ειστε και εσεις.Πολλα πολλα φιλακια και συγνωμη αν σας στεναχωρησα:roll:

Ατιμη μητρα!!!:mad::x:x

Συμπεθερουλα μου ολα καλα θα πανε τα εχουμε πει αυτα η ΝΥΦΟΥΛΑ ΜΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ!!θα ταλαιπωρηθεις λιγο παραπανω αλλα πιστεψε με οταν θα την κρατησεις στην αγκαλια σου γιατι θα την κρατησεις θα τα ξεχασεις ολα και στο λεω εγω η παθουσα εντατσει?????:-P:-P:-P

Υ.Γ και για να μην ξεχνιομαστε κακουργες ζηλιαρες που λεγατε οτι θα κανει αγορακι η συμπεθερα μου και πως θα συμπεθερεψουμε με την κακια σας θα μεινετε :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:εεεεεεεε λοιπον σας τη φεραμε!!!!!!!ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΥΦΗ ΜΟΥ!!!!:D:D:D:D

Φιλακια σε ολες παω ξυπνησε το πουλακι μου!!:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλημερα σας τσουπριτσες σας και καλη εβδομαδα.

Το Σαββατο πηγαμε στον γιατρουλη και ειδαμε το νινι που ειναι πολυ καλα και οσο και αν κοιτουσαμε αναμεσα στα ποδαρακια της δεν διακριναμε κανενα τριτο ποδι

Παρολο αυτα δεν ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι δυστυχως η μητρα μου κανει συσπασεις και την διωχνει και μαλιστα το ειδα με τα ιδια μου τα ματια και απο την ωρα εκεινη δεν μπορω να βγαλω την εικονα απο το μυαλο μου.Ο γιατρος με καναγυρισε σε πληρης ξαπλα αλλα δεν μου εδωσε τιποτα χαπακια γιατι λεει ο τραχηλος που τσεκαρε αμεσως μολις ειδε συσπασει ειναι καλος.Παω να σκασω και φυσικα οχι επειδη παλι βρισκομαι σε ακηνισια αυτο θα το παλεψω αλλα για να μην παθει τιποτα το νινι.Φοβαμαι πολυ ρε κοριτσια

Αυτα ηθελε να σας πω τον πονο μου να ξελαφρωσω καλα που ειστε και εσεις.Πολλα πολλα φιλακια και συγνωμη αν σας στεναχωρησα

μην αγχώνεσαι βρε μωρό μου δεν υπάρχει λόγος συσπάσεις στην μήτρα γίνονται και άνευ λόγου - να είσαι συνεπής στο μαγνήσιό σου γιατί βοηθά πολύ. η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και εσύ είσαι πολύ προχωρημένη για να δεις συννεφιά τώρα. θα ρθει η κουκλάρα και θα τρέχεις κι εσύ σαν βέγγος να γελάμε :D :D :D

Ατιμη μητρα!!

Συμπεθερουλα μου ολα καλα θα πανε τα εχουμε πει αυτα η ΝΥΦΟΥΛΑ ΜΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ!!θα ταλαιπωρηθεις λιγο παραπανω αλλα πιστεψε με οταν θα την κρατησεις στην αγκαλια σου γιατι θα την κρατησεις θα τα ξεχασεις ολα και στο λεω εγω η παθουσα εντατσει????

Υ.Γ και για να μην ξεχνιομαστε κακουργες ζηλιαρες που λεγατε οτι θα κανει αγορακι η συμπεθερα μου και πως θα συμπεθερεψουμε με την κακια σας θα μεινετε εεεεεεεε λοιπον σας τη φεραμε!!!!!!!ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΥΦΗ ΜΟΥ!!!!

Φιλακια σε ολες παω ξυπνησε το πουλακι μου!!

σιγά τα αυγά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue: :tongue: :tongue::lol::lol::lol:

συγκλωνιστήκαμε!!!!! άλλη νύφη δεν είχε μόνο η Αθηνά την δικιά της :rolleyes:

(χρυσάκι μην τα παίρνεις σοβαρά κουκλάρα θα είναι και θα την λατρέψουμε όλες - απλώς θέλω να της μπω στο ματι κατάλαβες? :tongue: :tongue: )

Φιλεναδίτσες μου που είστε????....Χαθήκαμε....μου λείπετε πολύ πολύ όλες!!!:D:D

και μένα μου λείπεις σκ@τούλα εεε σκ@τούλα :D

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

μην αγχώνεσαι βρε μωρό μου δεν υπάρχει λόγος συσπάσεις στην μήτρα γίνονται και άνευ λόγου - να είσαι συνεπής στο μαγνήσιό σου γιατί βοηθά πολύ. η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και εσύ είσαι πολύ προχωρημένη για να δεις συννεφιά τώρα. θα ρθει η κουκλάρα και θα τρέχεις κι εσύ σαν βέγγος να γελάμε :D :D :D

σιγά τα αυγά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue: :tongue: :tongue::lol::lol::lol:

συγκλωνιστήκαμε!!!!! άλλη νύφη δεν είχε μόνο η Αθηνά την δικιά της :rolleyes:

(χρυσάκι μην τα παίρνεις σοβαρά κουκλάρα θα είναι και θα την λατρέψουμε όλες - απλώς θέλω να της μπω στο ματι κατάλαβες? :tongue: :tongue: )

και μένα μου λείπεις σκ@τούλα εεε σκ@τούλα :D

Ναι Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη εχεις προβλημα???

Αφου εσυ τη δικη σου την εχεις κλεισμενη σκατιαρα!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Κοριτσιαααααα η Γλωσσου εχει μια ασχημη κορη χαλια χαλια λεμε!!!:tongue::tongue:

Ειναι πολυ ομορφη τυχερος ο γιος της Λιας!!!:D:D

Φιλακια Γλωσσου μου!!:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Ναι Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη εχεις προβλημα???

Αφου εσυ τη δικη σου την εχεις κλεισμενη σκατιαρα!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Κοριτσιαααααα η Γλωσσου εχει μια ασχημη κορη χαλια χαλια λεμε!!!:tongue::tongue:

Ειναι πολυ ομορφη τυχερος ο γιος της Λιας!!!:D:D

Φιλακια Γλωσσου μου!!:D

Και που την είδες εσύ την κόρη της,εεεεεεεε??????????

Και γιατί εμείς δεν την έχουμε δει ακόμα,εεεεεεεεεεε????????

Θύμωσα τώρα.....:mad::mad::tongue::tongue:

Καλημέρα όμορφες!!!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Kαλημερα σε ολααααααααα τα κοριτσακια!!!!:P

Σκατιαρες με κανατε να γελαω!!!!:lol::lol::lol:

Ειδες βρε Ελ μου αυτο λεω και εγω που την βρηκα τετοια αντιδραστικη μητρα τετοιος καλος ,ηρεμος ,ευκολος και συγκαταβατικος ανθρωπος που ειμαι δεν ξερω:roll::rolleyes:καποια πρωην μπαμπουσκα να μην σχολιασι παρακαλω!!!

Σας ευχαριστω για τα λογακια σας και τις ευχουλες σας και εγω προσπαθω να ηρεμησω και σκεφτομαι θετικα, απο χθες δε να φτανταστειτε αρχισα να συγκεντρωνομαι και να μιλαω στην μητρα μου, που ξες πες πες μπορει να πιασει και τιποτα τοπο:rolleyes::rolleyes:

Μπιφτεκακι σταματα να με φτυνεις μαρη ουτε γραμματοσημο να ημουν:tongue:

Τρελοκοτσιδου σε εστρωσε ο ταλιμπανακος σου χαρακτηρα:cool:

και οι υπολοιπες ωραια τα ειπατε αλλα μηπως να τα λεμε πιο συχνα και πιο συντονισμενα οεο????:roll::roll:λεω εγω τωρα...!!!!!!!:D

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

καλημερα κοριτσακια μου ...τι κανετε???παπακι ολα καλα???

κρισακι μην αγχωνεσαι με τις συσπασεις απλα μην κουραζεσαι,εγω εχω απο την αρχη....και τωρα περνω ενα καρο χαπια για να μην μου κανει τετοια πραγματα...εσενα δεν σου εδωσε κατι???

καλο ομως θα ειναι να εισαι την περισσοτερη ωρα της μερας ξαπλα ....για να ειναι χαλαρη και η μητρα σου

76IGp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου ...τι κανετε???παπακι ολα καλα???

κρισακι μην αγχωνεσαι με τις συσπασεις απλα μην κουραζεσαι,εγω εχω απο την αρχη....και τωρα περνω ενα καρο χαπια για να μην μου κανει τετοια πραγματα...εσενα δεν σου εδωσε κατι???

καλο ομως θα ειναι να εισαι την περισσοτερη ωρα της μερας ξαπλα ....για να ειναι χαλαρη και η μητρα σου

Γειά σου Χαπάκι μου, τι κάνεις?Τι κάνει το μπεμπέ σου?Εμείς καλά, μεγαλώνουμε πολύύύύ!!!Εχω πάρει γύρω στα 13 κιλά και ο μπέμπης είναι περίπου 1800γρ. :-P

6b98f09093.png

Γειά σου Χαπάκι μου, τι κάνεις?Τι κάνει το μπεμπέ σου?Εμείς καλά, μεγαλώνουμε πολύύύύ!!!Εχω πάρει γύρω στα 13 κιλά και ο μπέμπης είναι περίπου 1800γρ. :-P

καλα ειμαστε κι εμεις εγω εχω παρει 8 κιλακια και ο μπεμπης ειναι 335 γρ ...ειναι λιγο μικρουλης αλλα θα μεγαλωσει και αυτος που θα παει...

μια χαρα ειναι εσενα στα κιλα....σε ποιο μηνα εισαι?

76IGp3.png

καλα ειμαστε κι εμεις εγω εχω παρει 8 κιλακια και ο μπεμπης ειναι 335 γρ ...ειναι λιγο μικρουλης αλλα θα μεγαλωσει και αυτος που θα παει...

μια χαρα ειναι εσενα στα κιλα....σε ποιο μηνα εισαι?

Θα δείς ότι θα μεγαλώσει απότομα!..Μπαίνω στον 8ο την Κυριακή.Νομίζω ότι είναι αρκετά μεγάλος για την εβδομάδα του!..Σε δύο εβδομάδες θα κάνω την τελευταία μεγάλη εξέταση, το Doppler και εκεί σου λένε και πόσα κιλά περίπου θα γεννηθεί!Για να δούμε!...

6b98f09093.png

Θα δείς ότι θα μεγαλώσει απότομα!..Μπαίνω στον 8ο την Κυριακή.Νομίζω ότι είναι αρκετά μεγάλος για την εβδομάδα του!..Σε δύο εβδομάδες θα κάνω την τελευταία μεγάλη εξέταση, το Doppler και εκεί σου λένε και πόσα κιλά περίπου θα γεννηθεί!Για να δούμε!...

κι εγω την κυριακη μπαινω στον 6ο,δυο μηνες ακριβως εχουμε διαφορα ε???

αμαν πια ολες αυτες οι εξετασεις με αγχωνει ολο αυτο ....το ελεγα και του αντρα μου χθες θελω να φτασει ο αυγουστος να ηρεμησω..

με τα πραγματακια του τι εχεις κανει???τα ετοιμασες???

με το καλο καλη μου να τον δεχτεις τον μπεμπαρο σου!!!!

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...