Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο......:D:D:D:D

Ναντιμορακι τι εγινε με το γιατρο που πηγες τοτε; τι εντυπωση σου εκανε τελικα;

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

Ραμονίτσα, τι κάνεις? Τι κάνει ο ζυμαρούλης σου? Ένας κούκλος είναι κι εσύ μια θεά κι ας έχεις μαύρη ρίζα. Θα περάσει ο καιρός και θα τα βάψεις.

Σ' εκείνες τις φωτο που έχεις από την εγκυμοσύνη, φοράς ένα υπέροχο κραγιόν και γενικά είσαι Θεά (ως συνήθως) αλλά στις φωτο μετά τη γέννα, παρότι είσαι άβαφη, είσαι κουκλάρα, δείχνεις τρισευτυχισμένη και η ευτυχία είναι το καλύτερο μακιγιάζ.

Όλο λέω να σε πάρω κανένα τηλ. αλλά δε σε παίρνω, γιατί καταλαβαίνω ότι μπορεί να σε πετύχω σε δύσκολη στιγμή. Φαντάσου ότι την ξαδέλφη μου, με την οποία γεννήσατε την ίδια μέρα, δεν την παίρνω ποτέ τηλέφωνο, με παίρνει αυτή όποτε μπορεί.

Πολλά φιλάκια σε σένα και τον ζυμαρούλη σου.

Καλημερα σας τσουπριτσες σας και καλη εβδομαδα.

Το Σαββατο πηγαμε στον γιατρουλη και ειδαμε το νινι που ειναι πολυ καλα και οσο και αν κοιτουσαμε αναμεσα στα ποδαρακια της δεν διακριναμε κανενα τριτο ποδι:D

Παρολο αυτα δεν ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι δυστυχως η μητρα μου κανει συσπασεις και την διωχνει και μαλιστα το ειδα με τα ιδια μου τα ματια και απο την ωρα εκεινη δεν μπορω να βγαλω την εικονα απο το μυαλο μου.Ο γιατρος με καναγυρισε σε πληρης ξαπλα αλλα δεν μου εδωσε τιποτα χαπακια γιατι λεει ο τραχηλος που τσεκαρε αμεσως μολις ειδε συσπασει ειναι καλος.Παω να σκασω και φυσικα οχι επειδη παλι βρισκομαι σε ακηνισια αυτο θα το παλεψω αλλα για να μην παθει τιποτα το νινι.Φοβαμαι πολυ ρε κοριτσια:(:(:(

Αυτα ηθελε να σας πω τον πονο μου να ξελαφρωσω καλα που ειστε και εσεις.Πολλα πολλα φιλακια και συγνωμη αν σας στεναχωρησα:roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα Χρυσακι!Μη στεναχωριεσαι πουλακι μου!Ο,τι και να κανει η μητρα σου αυτη τη φορα, δε θα καταφερει τιποτα!!!Το μωρακι σου ειναι καλα στεριωμενο!Ακολουθησε τις οδηγιες του γιατρουλη και ολα θα πανε καλα!!! :) :) )

Υ.Γ:......μα τι αντιδραστικη μητρα ειναι αυτη τελος παντων!!!!!!!!! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημερα σας τσουπριτσες σας και καλη εβδομαδα.

Το Σαββατο πηγαμε στον γιατρουλη και ειδαμε το νινι που ειναι πολυ καλα και οσο και αν κοιτουσαμε αναμεσα στα ποδαρακια της δεν διακριναμε κανενα τριτο ποδι:D

Παρολο αυτα δεν ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι δυστυχως η μητρα μου κανει συσπασεις και την διωχνει και μαλιστα το ειδα με τα ιδια μου τα ματια και απο την ωρα εκεινη δεν μπορω να βγαλω την εικονα απο το μυαλο μου.Ο γιατρος με καναγυρισε σε πληρης ξαπλα αλλα δεν μου εδωσε τιποτα χαπακια γιατι λεει ο τραχηλος που τσεκαρε αμεσως μολις ειδε συσπασει ειναι καλος.Παω να σκασω και φυσικα οχι επειδη παλι βρισκομαι σε ακηνισια αυτο θα το παλεψω αλλα για να μην παθει τιποτα το νινι.Φοβαμαι πολυ ρε κοριτσια:(:(:(

Αυτα ηθελε να σας πω τον πονο μου να ξελαφρωσω καλα που ειστε και εσεις.Πολλα πολλα φιλακια και συγνωμη αν σας στεναχωρησα:roll:

Καλημέρα Κρισάκι μου!Μην στεναχωριέσαι κοριτσάκι μου, όλα καλά θα πάνε!..Αφού είδε τις συσπάσεις ο γιατρός σου, θα προσέξεις λίγο και όλα θα πάνε καλά! Καταλαβαίνω την αγωνία σου αλλά πρέπει να σκέφτεσαι θετικά! Θα λές: "αυτό το νινί θα έρθει στην ζωή πάση θυσία"!!

Είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά!!!Θα το δείς!!

6b98f09093.png

Καλημερα Χρυσακι!Μη στεναχωριεσαι πουλακι μου!Ο,τι και να κανει η μητρα σου αυτη τη φορα, δε θα καταφερει τιποτα!!!Το μωρακι σου ειναι καλα στεριωμενο!Ακολουθησε τις οδηγιες του γιατρουλη και ολα θα πανε καλα!!! :) :) )

Υ.Γ:......μα τι αντιδραστικη μητρα ειναι αυτη τελος παντων!!!!!!!!! ;)

Θα συμφωνήσω απόλυτα!!!

el τρομερό ΥΓ:D ε, μα τι άλλο θα μπορούσε να είναι η μήτρα μιας chris???

Κρισάκι όλα καλά θα πάνε!!! Λίγη προσοχή και σύντομα η αγκαλιά σου θα υποδεχτεί το ζουζουνάκι σου:-)

Φιλάκια πολλά στην αντιδραστική κοιλίτσα:D

b52aac6caf085f.pngf52aac7e2cd389.png

Κάθε μέρα σου μια μικρή ζωή...

καλημερα κοριτσιαααα!!!!ολο μπαινω και δεν ειναι καμια.κρισακι κανε υπομονη.εφτασες την 16 εβδομαδα και την εκλεισες.τι μπορει να παει στραβα τωρα?περασαν οι δυσκολες 12 εβδομαδες και εισαι οκ.θα ταλαιπωριθεις λιγο με την ξαπλα αλλα θα δεις.περναει ο καιρος.οσο για τη μητρα σου.τι να κανει κι αυτη.δεν εχει περασει και λιγα.το μπεμπε ομως κοριτσακι μου αντεχει.ειναι μεγαλο τωρα.υπομονη και ολα θα πανε καλα.αντεξες τοοοσα και τοοοσα.τωρα θα μασησεις?τωρα εχει ΜΩΡΟ!!!!!!!!!!!!ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...